وزیر بهداشت گفت: کشور نیاز به اخلاق و آرامش دارد تا معیشت مردم مورد توجه قرار گیرد و درست نیست که یک سری رفتارها و صحبت های نادرست از برخی از سیاستمداران دیده و شنیده شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت؛ سید حسن هاشمی که شب گذشته در مراسم محفل انس با قرآن جامعه پزشکی به میزبانی سازمان نظام پزشکی شرکت داشت، در سخنرانی کوتاه خود در این جلسه گفت: باعث افتخار من است که در محفلی که تلاوت کلام خداست حضور داشته باشم و با قاریان جامعه پزشکی آشنا شوم.

وزیر بهداشت با تشکر از سازمان نظام پزشکی و دکتر زالی برای توجه به ابعاد روحانی پزشکان و جامعه پزشکی عنوان کرد: خوشبختانه جامعه پزشکی ما امروز در همه عرصه های علمی و فرهنگی می درخشند و ما خوشحال هستیم که در مباحث قرآنی، پزشکانی داریم که می توانیم به آنها در این عرصه هم افتخار کنیم.

وزیربهداشت در ادامه با عرض تسلیت به مناسبت سالگرد وفات حضرت خدیجه (س) اشاره کرد و گفت: جدا از تمام خصایل نیکو، در هر حال اگر دارایی و ثروت این بانوی بزرگوار نبود شاید اسلام در آن روزگار آن گونه که خوشایند رسول اکرم (ص) بود گسترش پیدا نمی کرد.

او همچنین با ابراز تاسف از درگذشت دکتر عباش شفیعی از پیشکسوتان و چهره های ماندگار داروسازی کشور، او را دانشمند برجسته ایرانی در حوزه داروسازی خطاب کرد و گفت: وی شاگردان زیادی را تربیت کرد و توانست با پایه گذاری اولین دانشکده داروسازی ایران، داروسازی را در قالب نوین به سمتی رهنمون کند که بتوانیم امروز بسیاری از داروها را در کشور تولید کنیم و البته کم نیستند در جامعه پزشکی از این گونه افراد که در اقصی نقاط کشور بسیار خالصانه، صادق و با آبرو و حیثیت به مردم خدمت می کنند.

هاشمی در قسمت دیگری از صحبت های خود با اشاره به برکات مبارک ماه رمضان ابراز امیدواری کرد تا زندگی همه افراد در پرتو انوار قرآن باشد و همه از برکات این ماه بهره مند شوند.

وزیر بهداشت با اشاره به فرازهایی از دعای افتتاح گفت: زمانی آرزو می کردیم که دولتی داشته باشیم که در آن اسلام، عزت داشته باشد و نفاق در آن سرکوب شود و خدا را شاکر هستیم که در حال حاضر در مملکتی هستیم که در حکومت آن اسلام دارای عزت و احترام است و به مستضعفین توجه شده است.

هاشمی با تاکید بر لزوم حاکمیت اخلاق در نظام اسلامی تاکید کرد: اسلام چیزی جز اخلاق مداری نیست و اساس اسلام، نهضت اسلامی و انقلاب اسلامی ما، اخلاق مداری است.

او دروغ، تهمت، غیبت، قدرت طلبی، خودبینی، خود محوری و خودپرستی را از دردهای امروز جامعه بشری دانست و تاکید کرد: اگر این رفتارها افزایش یابد، باعث می شود تا با نهضت انقلاب اسلامی فاصله بگیریم.

هاشمی همچنین ضمن اشاره به برخی از بی اخلاقی ها و تهمت های روزهای اخیر گفت: فکر می کردم ماه مبارک رمضان برای برخی سیاستمداران فرصتی برای عبادت و نزدیک شدن به خداوند باشد و اما ظاهرا بناست این رفتارها تا شب قدر ادامه داشته باشد و ما امیدواریم که در شب قدر این رفتارها را کنار بگذارند و توبه کنند زیرا کشور نیاز به اخلاق و آرامش دارد تا معیشت مردم مورد توجه قرار گیرد و درست نیست که یک سری رفتارها و صحبت های نادرست از برخی از سیاستمداران دیده و شنیده شود؛ وگرنه اگر قرار بود کشور فقط با توجه به مادیات اداره شود، پیش از این نظام اسلامی هم آن را اداره می کردند.

وزیر بهداشت گفت: قرن ها گذشته و به برکت خون شهدای انقلاب اسلامی گوهری به نام جمهوری اسلامی برای ملت ایران فراهم شده است، اما برخی لجبازی می کنند و به مواضع نادرست خود ادامه می دهند؛ ما امیدواریم این رفتارها ادامه نداشته باشد تا بتوانیم پاسدار خون شهدا به عنوان یک نعمت و برکت، باشیم و این مهم میسر نمی شود به جز این که زندگیمان قرآنی شود و نور قرآن در رفتار، افکار و سکنات ما حاکم شود.

هاشمی در پایان گفت: در این شبهای عزیز برای خود و دیگران دعا کنیم تا بتوانیم در پناه قرآن به اهداف اصیل بنیانگذار جمهوری اسلامی و شهدای انقلاب اسلامی دست یابیم و از همه گزندها که مربوط به خود ما و شخصیت ما می شود محفوظ بمانیم.

47236

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 547220

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 11 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام DE ۱۰:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۸
    8 10
    من مخالف این شکاف بزرگ بین درآمد پزشکان و حقوق دیگر مشاغل هستم اما اگر درست نگاه کنیم می بینیم که در ایران فقط پزشکان اینقدر زیاد با تمرکز زیاد کار می کنند. مثلا پرستاری که حقوق اش را با پزشکان مقایسه می کند خیلی پربازده کار نمی کند و دائم سرش در گوشی و تلگرام است یا مشغول گپ زدن با همکارش است. پس تا حدی درآمد بالای پزشکان با توجه به حجم کارشان منتطقی است ولی نسبت به درآمد میانگین ایرانیان بسیار بالاست.
  • بی نام IR ۱۴:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۸
    5 9
    یک چیزهایی می گن که با عقل جور درنمیاد. مثلا کارانه یک پزشک 200 میلیون است. فکرشو بکن یک مثلا جراح با این تعرفه های پایین باید چندتا جراحی کند تا 200 میلیون به خودش برسد و در ضمن بخشی را هم به بیمارستان بدهد؟ مگه یک بیمارستان چندساعت کاری اتاق عمل داره؟ بعد هم مگه یک بیمارستان اتاق عملش در اختیار یک جراح است و فقط یک رشته تخصصی داره؟ کاملا معلومه که خبر سیاسی ست و تنها راه خنثی کردن این اخبار تنها تکذیب آن نیست و باید برای مردم توضیح داد که چرا همچو چیزی اصولا امکان پذیر نیست.
  • بی نام IR ۱۸:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۸
    18 2
    علی گرجی رئیس مرکز علوم اعصاب دانشگاه مونستر آلمان حلقه مفقوده پزشکی کشور را اخلاق نامید و تأکید کرد که مشکل پزشکی ایران نه بیمارستان است و نه تجهیزات پزشکی و گفت: درآمد یک جراح مغز و اعصاب در ایران ۵ برابر کشور آلمان است.
  • بی نام A1 ۱۸:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۸
    12 4
    آقای وزیر میشود حقوق مهندس ها را هم 70 میلیونی کنید، ثواب دارد. خبر آنلاین لطفا سانسور نکنید.