تاثیر سوابق تحصیلی داوطلبان در نتایج آزمون دستیاری 15 درصد تعیین شده و به دلیل اینکه دانشجویان در جریان این قانون نبودند، تاثیر کاملا مثبت و به نفع دانشجو خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، برخی پزشکان و دانشجویان مقاطع مختلف پزشکی ، خواستار ابطال تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون دستیاری سال جاری شدند.
آنها در تماس با صفحه مشکلات مردم اعلام کردند که در نامه ای به نمایندگان مجلس به مواردی از جمله عدم امکان تراز کردن معدل دانشجویان دانشگاه های مختلف به واسطه ارزشیابی غیرمتمرکز، عطف به ما سبق شدن قانون مورد استناد شورای آموزش پزشکی و تخصصی در ارتباط با تاثیر امتحان پیش کارورزی و نمرات طی دوران پزشکی عمومی اشاره کرده اند.


در این مورد وزارت بهداشت توضیحاتی را ارایه کرد. دوره تحصیل پزشکی عمومی در نهایت منجر به کسب مدرکی می شود که افراد می توانند با آن مدرک به شغل طبابت بپردازند اما برای اینکه این افراد بتوانند کار پزشکی را به صورت حرفه ای انجام دهند تصمیم می گیرند وارد دوره های تخصصی شوند که این دوره تخصصی به نوعی تداوم تحصیل این دانشجویان محسوب می شود، بنابراین نمی توان یک پزشک عمومی یا دانشجوی دوره تخصص را فارغ التحصیل دانست، چرا که همچنان فراگیری آموزش را ادامه می دهد.
بنابراین گذشته داوطلبان آزمون دستیاری نمی تواند بی ارتباط با آینده آموزشی آنها باشد. چرا که ممکن است فردی با وجود توانمندی های لازم بنا به دلایلی در روز آزمون تخصص و کارایی لازم را نداشته باشد، اما کارایی مطلوب خود را در دوران طولانی تحصیل یعنی 7 سال نشان داده باشد و در آزمون های دیگری نظیر آزمون جامع و پیش کارورزی نتایج خوبی را کسب کرده باشد. بنابراین حق به این افراد داده شد تا فردی که در آزمون دستیاری عملکرد مطلوبی نداشته ، عملکرد دوران تحصیلش با درصد مثبت در پذیرش وی تاثیرگذار باشد.
تاثیر سوابق تحصیلی داوطلبان در نتایج آزمون دستیاری 15 درصد تعیین شده و به دلیل اینکه دانشجویان در جریان این قانون نبودند، تاثیر کاملا مثبت و به نفع دانشجو خواهد بود. بنابراین
جای هیچ نگرانی در خصوص تاثیر سوابق تحصیلی در نتایج آزمون دستیاری وجود ندارد چرا که وزارت بهداشت به نفع دانشجویان عمل می کند یعنی اگر معدل دانشجویی در دوران تحصیل 15 و آزمون دستیاری را در حد معدل 16 داده باشد تاثیر معدل محسوب نمی شود و تنها نمره آزمون لحاظ خواهد شد.

45232

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 546742

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سعید A1 ۰۹:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    0 2
    برکسی پوشیده نیست سود بردن یک فرد به معنی ضرر کردن فرد دیگه ایه ولی هیچ کس نه وزارت خونه نه دانشجو نه سنجش نمیتونه بگه این قانون به نفع یک فرده یا به ضررش چون هیچ کسی نمیدونه کسانی که رتبه نزدیک بهش اوردن معدلشون بالاتره یا پایین تر. هر کسی با هر رتبه ای احتمال داره سود ببره یا ضرر کنه. تکرار میکنم هر کس با هر رتبه با هر معدل ای .پس کسانی که دارند اعتراض میکنن واقعا شاید تاثیر معدل رتبتونو ببره جلو مگر اینکه معدلتون واقعا افتضاح باشه. و من الله توفیق
  • اخوان RO ۱۰:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    1 1
    معدل ۱۵ داشته باشه و ازمون دستیاری در حد معدل ۱۶ رو چجوری حساب میکنن آخه نکته ش همینجاست. هیچ فرمولی نمیتونه تراز کنه نمرات غیر استاندارد و گاها عناد ورزانه بعضی اساتید رو. هر وقت امتحانات جامع برگزار کردند میتونن همچین قانونی رو عنوان کنن
  • میثم A1 ۱۳:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    1 0
    با سلام ابعاد این قضیه بسیار گسترده تر است مسئولان وزارت بهداشت فقط در حال فرافکنی و بیان نظرات متناقض هستند تاثیر مثبت برای عده ای به معنای تاثیر منفی برای سایرین است تراز کردن نمرات 6070 دانشگاه مختلف هم امر محالی است و حتی آزمون پیش کارورزی هم بصورت قطبی برگزار میشود و تراز کردن آن هم بی معنی است و مهمترین نکته این است که این قانون حداقل 7 سال قبل یعنی از شروع دوره پزشکی برای داوطلب باید به اطلاع دانشجویان می رسید از شما تقاظا دارم با وکیل این 2000 دانشجوی معترض مصاحبه فرمایید آقای حجازی
  • مجیدی A1 ۱۴:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
    0 0
    حداقل انتظار ما داوطلبین آزمون دستیاری این است که خبرآنلاین در کنار این خبر یا در ادامه با وکیل معترضین به این موضوع هم مصاحبه میکرد. رسالت کار خبرنگاری ایجاب می‌کند که شما بلند گوی یک طرف نباشید .