ایسنا نوشت: فرماندار تهران با تاکید بر اینکه مزارع شهر تهران با فاضلاب آبیاری نمی شود، افزود: بیش از دو سال است که برای آبیاری مزارع جنوب شهر تهران دیگر از فاضلاب استفاده نمی شود.

عیسی فرهادی گفت: بیش از دو سال پیش 60 هکتار زمین داشتیم که برای آبیاری از آب نامناسب استفاده می کردند. طی دو سال گذشته این میزان را به 10 هکتار کاهش دادیم.

وی افزود: در 10 هکتار باقیمانده نیز مقرر شد حتما به جای کشت سبزیجات و صیفی‌جات، محصولاتی مانند شیدر و یونجه کاشته شود که برای سلامتی انسان مشکلی ایجاد نکند. در حقیقت طی دو سال گذشته استفاده از آب نامناسب برای مزارع شهر تهران متوقف شده است و نظارت دقیقی انجام می شود و بر این اساس تاکنون نیز گزارشی مبنی بر آبیاری با فاضلاب ارائه نشده است.

فرماندار تهران تاکید کرد: ممکن است در شهرستان های واقع در جنوب شهر تهران چنین مسئله‌ای وجود داشته باشد اما بی‌تردید در شهر تهران آبیاری مزارع با فاضلاب وجود ندارد و اگر چنین مسئله ای گزارش شود برخورد خواهیم کرد.

پیش از این حافظی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران بعد از بازدید از شهرک رسالت و مزارع جنوب شهر تهران از تصفیه فاضلاب برای استفاده در مزارع جنوب شهر تهران خبر داده و گفته بود: برای حل معضل آبیاری مزارع جنوب با فاضلاب خام قرار شد، برآورد شود آیا از نظر فنی امکان انحراف مسیر جوی هایی که فاضلاب را به مزارع منتقل می کند، وجود دارد یا نه. در صورت امکان منحرف نمودن این جوی‌ها، فاضلاب جاری در این شهرک به کانال اصلی فاضلاب مناطق بالادستی شهر متصل خواهد شد.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 545737

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 11 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۹:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۴
    8 0
    در فاضلاب خام باقيمانده تركيبات دارويي وجود دارد كه مي تواند به گياهان يونجه و شبدر هم وارد شده و از طريق آنها وارد بدن دام و سپس انسان شود پس بايد استفاده از فاضلاب خام براي هر كاري ممنوع شود. ديگر خود دانيد