اقتصاد نیوز نوشت:در پی حملات سایبری در بنگلادش و ویتنام که شامل درخواست‌های انتقال جعلی بود، بانک‌های بزرگ آمریکایی از امنیت شبکه پیام‌رسانی سوئیفت مراقبت می‌کنند.

در میان پرسش‌هایی در خصوص شکاف در دو بانک آسیایی، جی‌پی‌مورگان دسترسی برخی از کارمندان خود را به سوئیفت محدود کرد.

این عمل تنها به خاطر نگرانی‌ آسیب‌پذیری جی‌پی‌مورگان به سوئیفت مربوط نبوده بلکه بخشی از سیاست این بانک برای بازبینی دسترسی کاربران به سیستم‌های مشخص پس از انتشار خبرهایی در خصوص تهدید امنیتی بوده است. در خبری جداگانه، خبرگزاری بلومبرگ گزارش داد در پی حملات سایبری اخیر به این سیستم، بانک‌های بزرگ آمریکا خواستار آن هستند که سوئیف امنیت خود را تقویت کند. برخی از بانک‌های آمریکایی از سوئیفت خواستند تا پاسخی سریع در خصوص شکاف‌های اخیر ارائه دهند و در صورت توان به امنیت سیستم‌های بانکی کمک کند.  برخی از بانک‌های آمریکایی انتظار دارند سوئیفت راه حلی فنی برای کاهش خطر حملات بیشتر ارائه دهد. هفته گذشته بانک تین فونگ ویتنام فاش کرد، کدهای سوئیفت دست کم هفت بانک بین‌المللی برای حمله سایبری در یک بدافزار نوشته شده بود.

بانک صنعت و تجارت چین، بانک میتسوبیشی توکیو، یونی‌کردیت، بانک ANZ، بانک اورسیز سنگاپور، کوکمین‌بانک کره‌جنوبی و بانک میزوهوی ژاپن، هفت بانکی بودند که کد بدافزار هک سوئیفت برای آنها نوشته شده بود.

آشکار شدن فهرست بانک‌های در معرض حمله نشان داد که حمله‌کنندگان تنها روی بانک‌های کوچک در کشورهای در حال توسعه تمرکز نکردند. با این حال سخنگوی سوئیفت از اظهار نظر در خصوص این گزارش‌ها خودداری کرد. 

 

22439

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 537995

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 9 =