مهر نوشت: رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، با بیان اینکه نباید همۀ مردم را به آموختن یک زبان خارجی خاص مجبور کرد و حق انتخاب را از مردم گرفت، گفت: باید آموزش انواع زبان‌ها مورد توجه باشد.

حداد عادل با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با معلمان کشور در خصوص آموزش زبان‌های خارجی به دانش‌آموزان گفت: نکته مهم این است که رهبری با اصل آموزش زبان انگلیسی به عنوان یک زبان خارجی مخالفتی نداشته‌اند بلکه تأکید کرده‌اند که زبان خارجی نباید مختصر به زبان انگلیسی باشد، بلکه باید به سایر زبان‌های زندۀ دنیا هم توجه کرد و آنها را باید آموزش داد.

وی افزود: مقصود ایشان این نیست که باید مردم را به آموختن زبان خارجی خاصی مجبور کرد بلکه این است که نباید همۀ مردم را به آموختن یک زبان خارجی خاص مجبور کرد و حق انتخاب را از مردم گرفت.

رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی اضافه کرد: دیدگاه رهبری، دیدگاه درستی است و آموزش انواع زبان‌ها، حتی زبان‌های بعضی کشورهای آسیائی که ما با آنها روابط گسترده‌ای داریم باید مورد توجه قرار گیرد و ما نباید با منحصر کردن زبان خارجی به زبان انگلیسی، به اصطلاح همۀ تخم‌مرغ‌ها را در یک سبد قرار دهیم.

حدادعادل در همین راستا خاطرنشان کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی بلافاصله در جلسۀ عصر همان روز دیدار معلمان با مقام معظم رهبری، در جلسه‌ای که ریاست آن با رئیس‌جمهور بوده، دبیرخانه شورا را موظف به بررسی کارشناسانۀ راه‌های اجرای توصیۀ رهبر انقلاب کرده است.

وی همچنین ادامه داد: از نظر بنده که سالها در وزارت آموزش و پرورش مسئولیت برنامه‌ریزی آموزشی و درسی را بر عهده داشته‌ام این توصیه کاملاً قابل اجراست و یکی از راه‌های آن این است که در هر منطقه برای داوطلبان زبان‌های غیرانگلیسی ولو آنکه دو درصد دانش‌آموزان باشند کلاس ویژه‌ای در ساعات مناسب تشکیل شود تا آنها بتوانند زبان مورد علاقۀ خود را بیاموزند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان یادآور شد: بر این اساس طرح مجدد موضوع و اظهارات مبهم و سؤال‌برانگیز در این موضوع، جای تعجب دارد و می‌تواند یک بحث منطقی و کارشناسانه را به یک موضوع سیاسی تبدیل کند.

2727

 

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 534486

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۵:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۹
    6 0
    جناب آقای حداد عادل، آموزش زبان ترکی آذربایجانی از نظر شما چه حکمی دارد؟ آیا آن هم آزاد است؟
  • بی نام A1 ۰۵:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۹
    0 6
    حرف درست رو باید قبول کرد. ما توی ایران باید مراقب لهجه ها و گویش ها و زبان خودمون باشیم. یهو آدم بر میگرده میبینه طی صد سال، دویست سال زبون کشور شده انگلیسی./ مثل زبون فارسی که جای صدها گویش و زبان محلی رو گرفته طی چند دهه اخیر.
  • بی نام IR ۰۵:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۹
    32 0
    خخخ آقاي مسئول برنامه ريزي آموزش و پروش همون يه زبان انگليسي رو كدوم دانش آموزي درست ياد گرفته كه دنبال زبان دوم برايه مابقي 2 دانش آموز هستي در ثاني كسي كه بخواد ميره آموزشگاهها فرانسه و چيني و ... را ياد مي گيره مشكل اينجاست اون 98 حتي 20 هم انگليسي رو ياد نمي گيرند بقيه پيشكش
    • مریم A1 ۰۷:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۰
      0 0
      خبر دارین از شهریه آموزشگاهها؟
  • بدون نام ۰۶:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۹
    0 0
    اهاپس اينجوريابوده
  • عطا IR ۰۷:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۹
    21 0
    یعنی زبان روسی و چینی و پشتو مکزیکی یاد بگیریم که چه بشه. همه اروپایی ها هم علاوه بر زبا خودشان انگلیسی و همان زبان آمریکایی را هم بلدند.
  • بی نام IR ۱۱:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۹
    3 0
    ایا اینکار با اقتصاد مقاومتی سازگاری دارد؟
  • بی نام RO ۱۴:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۹
    3 0
    آقای حداد همه چیز دان زبان انگلیسی زبان بین المللی هست آخه زبان روسی یاد بگیرم که چی بشه نکنه قراره با این روسهای نامرد قراره حشر و نشر داشته باشیم