رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه صنعت هوانوردی کشور ما از نیروهای مجرب برخوردار است گفت: در پسابرجام فرصت برای به‌روز رسانی آموزش‌های تخصصی در حمل ونقل هوایی به وجود آمده‌ است.

به گزارش خبرآنلاین، علی عابدزاده امروز سه‌شنبه ۳۱ فروردین در سمینار بررسی فرصت‌های همکاری ایران و فرانسه در زمینه‌های آموزش عالی و آموزش‌های تخصصی در حوزه هوانوردی ایران گفت: صنعت هوانوردی کشور ما از نیروهای مجرب و خوبی برخوردار است٬ به طوری که توانسته‌ایم در بخش توانمندی نیروها دستاوردهای بزرگی به دست آوریم. همین امروز غربی‌ها از اینکه ما در طی ۳۰ سال اخیر چگونه توانسته‌ایم هواپیما را با استانداردهای روز دنیا پرواز دهیم تعجب می‌کنند ولی ما توانسته‌ایم این کار را با تکیه بر نیروهای خود انجام دهیم.

وی با بیان اینکه پس از اتفاق‌های اخیر بین‌المللی و توسعه روابط سیاست‌خارجی کشور در پسابرجام فرصت برای به‌روز رسانی آموزش‌های تخصصی در حمل ونقل هوایی به وجود آمده و ما می‌توانیم با تعامل قوی با کشورهای پیشرفته این آموزش‌ها را به روزرسانی کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با یادآوری اینکه صنعت حمل ونقل هوایی یک صنعت بین المللی است افزود: قوانین و مقررات این صنعت در همه جای این دنیا یکسان است و لازم است که در این صنعت ما با دنیا تعامل داشته باشیم.

عابدزاده با اشاره به توسعه روزافزون حمل ونقل هوایی در دنیا گفت: به روز رسانی و آموزش‌های تخحصصی نیروی انسانی در بخش هوانوردی و فرودگاهی برای کشور یک ضرورت به شمار می آید.

وی اضافه کرد: فرانسه نیز امکانات بسیار خوبی در بخش‌های آموزشی دارد و یکی از مسائلی که قرار است با فرانسوی‌ها دنبال شود آموزش‌های تخصصی نیروی انسانی در حوزه هوایی و تعاملات آموزشی میان دو کشور است.

پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی نوشت، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری تصریح کرد: فرانسوی‌ها در صنعت هوانوردی دنیا دارای قدمت فعالیت طولانی و بسیاری هستند  و به همین منظور ما از آنان دعوت کردیم که با حضور در دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری همکاری‌های خود را با ایران در زمینه آموزشی گسترش دهند.

در ادامه این مراسم محمد خداکرمی با اشاره به ساختارهای صنعت هوانوردی ایران اظهار کرد: با فعالیت مراکز آموزشی طی چند سال اخیر پیشرفت های خوبی در این حوزه حاصل شده است که لازم است این روند با تعامل بیشتر با کشورهای دارای سابقه در این زمینه ادامه یابد.

وی ادامه داد: صنعت هوانوردی در سال‌های اخیر رشد و توسعه پیدا کرده و ما در نظر داریم این روند را گسترش دهیم به طوری که یکی از برنامه‌های ما افزایش ظرفیت فرودگاه امام از جابه جایی ۶ میلیون مسافر در سال به ۳۰ میلیون مسافر است.

وی اضافه کرد: برای توسعه صنعت هوانوردی نیازمند همکاری بیشتر با کشورهای پیشرفته هستیم تا بتوانیم سرویس‌ها وخدمات بهتری متناسب با سرویس‌های جهانی به مسافران ارائه دهیم.

معاون هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری از برنامه‌ریزی برای توسعه فرودگاه‌های مهرآباد، مشهد، کیش، قشم و امام خبر داد و گفت: این مسئله اهمیت زیادی دارد که در زمینه توسعه صنعت هوانوردی٬ فرودگاههای کشور را تقویت کنیم.

 

3535

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 528788

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام ۰۹:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۱
    8 0
    خدا با دلسوزان است.
  • ابوالفضل A1 ۱۳:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۱
    1 3
    فعلا که شرکت ایرفرانس ورشکسته شده و کی.ال.ام خریدتش الآن هم زیر مجموعه کی.ال.ام هست. بهتر نبود با یک کشوری که خط هوایی ورشکسته نداره معامله می‌کردیم؟
    • بی نام RO ۱۲:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۱
      2 0
      اینها با هم ادغام شده اند و شرکت جدید تشکیل داده اند.بحث ورشکستگی ندارد