رئیس گشت مشترک تعزیرات حکومتی تهران پس از حضور گشت مشترک در رستوران های کن از ادامه تخلفات بهداشتی در رستوران ها ادامه داد و گفت: مرگ خاموش در حومه تهران ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، گشت تعزیرات حکومتی با همراهی کارشناسان بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی و بازرسان اتاق اصناف به محله کن رفت تا ضمن بررسی وضعیت رستوران های این منطقه به تخلفات آن رسیدگی کند.

با ورود گشت تعزیرات حکومتی تقریبا تمام رستوران های این منطقه بسته شد که این اقدام احتمال متخلف بودن این واحدها را بالا می برد.
بازرسان و کارشناسان به یک رستوران معروف رفتند تا وصعیت این رستوران را بررسی کنند که کارشناس بهداشت پس از بررسی این واحد گفت: وضعیت انجماد این واحد استاندارد نبود، روی کالا باید برچسبی باشد تا زمان و نحوه انجماد مشخص شود.

او گفت: غذاها نیز نباید پس از پخت به صورت فریز شده نگهداری شود و همچنین تمامی مواد استفاده شده باید دارای تاریخ تولید، انقضا و نشان کارخانه تولیدی داشته باشد و بهداشت محیط نیز در این واحد رعایت نشده است که تمامی کالاهای فاسد و غیربهداشتی در محل معدوم می شود.

کارشناس سازمان دامپزشکی نیز در مورد وضعیت این واحد گفت: برای باز کردن یخ مرغ و گوشت باید آن را در دمای محیط قرار داد تا به تدریج یخ باز شود بنابراین قراردادن در آب داغ اقدام صحیحی نیست چرا که در صورت وجود میکروب در بخشی از مواد یخ زده، میکروب ها در آب داغ رشد می کنند.

بازرس اتاق اصناف نیز پس از انجام بازرسی از گرانفروشی این واحد خبر داد و گفت: کالاها دارای نرخ مصوب از سوی اتحادیه هستند و نوشیدنی ها و کالاهایی که دارای قیمت مصرف کننده هستند نیز باید به قیمت مصوب به فروش برسد.

شهرآبادی رییس گشت مشترک تعزیرات حکومتی در مورد این واحد گفت: این واحد به 110 میلیون ریال جریمه نقدی می شود اما این جریمه چاره کار نیست و باید به فکر راه حل باشیم.

او با هشدار به متخلفان گفت:از متخلفان در رستوران ها می خواهیم که کمی فکر کنند، بالاترین قاضی وجدان ما است و بازی با جان مردم تنها یک تخلف نیست.

در ادامه گشت تعزیرات تهران به رستوران بزرگی رسید که اگرچه در آن قفل زده شده بود اما مشتری ها داخل نشسته بودند و کارگران واحد اعلام می کردند که صاحب رستوران در را قفل کرده و رفته و به مشتریان نیز اجازه خروج نمی دادند!

این اتفاق در حای رخ داد که هیچ رستورانی در حومه کن باز نبود و همه کرکره ها را پایین کشیده بودند.

شهرآبادی با مشاهده این وضعیت گفت: این واحدها اگر تخلف نداشتند قطعا در واجد را نمی بستند اما بالاخره متخلفان به دام قانون می افتند.

پس از مدتی صاحب این باغچه آمد اما کلید دست کارگرها بود که با آمدن صاحب رستوران قفل در باز شد و با ورود تعزیرات به این رستوران، مشتری ها تازه متوجه موضوع شدند و اظهار بی اطلاعی می کردند!

گفتگوی مسئولان گشت مشترک با مشتریان این رستوران نشان می داد که آنها آگاهی از فعالیت تعزیرات حکومتی و تخلفات بهداشتی رستوران ها ندارند.
این واحد دارای بیش از 200 کیلو مواد غذایی و گوشت فاسد و غیربهداشتی بود که در محل معدوم شد و برای صاحب آنجا پرونده تخلف گرانفروشی،بهداشتی و تقلب تشکیل و این متخلف بیش از 60 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.

شهرآبادی گفت: متاسفانه با وضع اسفباری مواجهیم و با اینکه در رسانه ها از جمله رسانه ملی بارها به این موضوع هشدار داده ایم همچنان این وضع ادامه دارد.

رئیس گشت های مشترک تعزیرات استان تهران با بیان اینکه در زمینه جرائم تخلفات بهداشتی که سلامت مردم را هدف قرار داده است، خلاء قانونی داریم، گفت : ‌تجربه بازرسی ها و جرائم رستوران های متخلف نشان داده است که این جرائم بازدارنده نیست و قانون باید در این باره تجدید نظر شود.

او گفت: به نظر می رسد ما در بهداشت رستورانهای حومه تهران شاهد مرگ خاموش هستیم چرا که این وضعیت به شدت سلامت مردم را تحت تاثیر قرار می دهد و جرائم فعلی که قانون برای متخلفان قرار داده است ، کافی نیست و رستوران داران متخلف با هدف سودهای سرشار سلامت مردم را نیز زیر پا می گذارند.

45231

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 522604

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 17
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۶:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۳
    124 3
    گوشت فاسد داشته بعد 60 میلیون ریال این مبلغ برای این رستورانها پول توجیبیه باید تعطیل شن حداقل یک هفته
    • بی نام A1 ۰۸:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۳
      4 0
      بعد بعضی هموطنان شمالی میان می گن "شهرمون بد شده کاش مردم نیان" آشغال به خورد مردم می دین، هفت لا هشت لا همه چیز رو حساب می کنید تازه ناراحت هم هستید؟
    • بی نام IR ۰۸:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۳
      3 1
      کن شمال تهران حساب نمیشه.. حومه است
    • کوروش IR ۱۳:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۳
      7 0
      این رستوران ها در این ایام ساعتی 6 میلیون در میارن، اینم شد جریمه؟ باید پلمپ بشن به مدت طولانی. صاحب رستوران هم دادگاهی بشه تا دیگه آشغال به خورد مردم ندهند به قیمت خون پدرشان. در صورت تکرار مجدد هم حتما جواز کسبشان برای همیشه باطل شود
  • بی نام IR ۰۶:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۳
    7 0
    آقا ما که پا مون رو شاه عبدالعظیم اونطرف تر نذاشتیم شما که به بلاد کفر و کشورهای مستکبر غربی رفتید یا درآنجا ساکنید بگید چه بلایی سر واحد های صنفی ارائه دهنده مواد غذایی متخلف می آید؟ آیا در آنجا هم جریمه رستورانی که بیش از 200 کیلو انواع گوشت فاسد دارد و قصد داشته آن را به خورد مردم بدهد معادل 6 میلیون تومان است؟ آیا جزای واحدی که علاوه بر تخلفات فوق به هر بهانه ای مثل حق سرویس و مالیات بر ارزش افزوده و ... قیمتهای بالا و دلبخواهی به مشتری میدهند جریمه مختصر نقدی است؟
  • مجید RO ۰۶:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۳
    99 1
    لطفا سری هم به رستوران سالاری در جاده هراز منطقه اب اسک بزنید تا از دیدن قیمت های 2 برابری آن برای مردم و مسئولان گزارش تهیه کنید که چطور در ایام نوروزی مردم را نقره داغ کردند
    • بی نام IR ۱۲:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۳
      4 4
      خب نرو اونجا غذابخور
  • بی نام IR ۰۷:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۳
    6 0
    ای خدا چرا اینطوری شده وضعیت مملکت همه فقط و فقط به فکر پول هستند کجا داریم میریم ما؟؟؟؟؟
  • رضا US ۰۷:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۳
    2 0
    برای ۲۰۰ کیلو گوشت و مواد غذایی فاسد فقط شش میلیون تومان جریمه؟ شوخی می کنید راه حل این مسئله وحشتناک، اطلاع رسانی و آموزش حرفه ای و سریع برای این صنف است و بعد هم افرادی که با سلامتی و جون مردم بازی می کنند باید بدون اغماض بشدت مجازات بشن و مجوز کسبشون هم باطل بشه تا از تولید کننده گرفته تا عرضه کننده مواد غذایی دیگه کسی جرأت نکنه یک همچین کارهایی بکنه.
  • مهدی IR ۰۸:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۳
    8 0
    دوست عزیز ایرانی جماعت به فکر خودشو جیبشه ....
  • مقیمی A1 ۱۰:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۳
    2 0
    تب داغ پول درآوردن آنچنان بجان مردم افتاده که ازانجام هیچ جنایتی فروگذارنیستند.روی قوطی روغن می نویسند روغن آفتاب گردان بعد می فهمی 99 درصدش روغن پالمه . با گذاشتن لوله قطور توخالی داخل کیسه برنج درجه یک ایرانی برنج درجه 3 و 4 میریزند و به مردم می فروشند . به بازرسیها هم امیدی نیست چون فقط جریمه می کنند و دوباره روز از نو . بلانسبت شما هر کی از دستش بر میاد کوتاهی نمی کنه و جالبه همه هم به خدا و قیامت و روز حساب اعتقاد داریم
  • صالح A1 ۱۰:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۳
    0 6
    درود بر گشت تعزیرات.باید با کسانی که محیط اخلاقی جامعه را آلوده می کنند هم قاطعانه برخورد شود نه فقط بهداشت غذایی
  • بی نام A1 ۱۰:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۳
    5 0
    فعلا که همه و همه فقط از پزشکان انتظار داریم وجدان داشته باشند ....بقیه اگه اشتباهی کردند یا با جان مردم بازی کردند زیاد مهم نیست.به جای این اخبار کم طرفدار یه خبری چیزی از قصور پزشکا بزار ملت بیان فحش بدن و توهین کنند و سبک شن.این خبرها طرفدار نداره.بعید میدونم خبر کامنت رو چاپ کنه ولی خب ....مرسی
  • بی نام RU ۱۷:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۳
    2 0
    هم وطن هم نداریم .
  • بی نام A1 ۰۴:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۴
    4 0
    مردم شمال با مسافر سرو کار دارند ولی وجدان کاری ندارند قیمت ها را دو برابر یا چهار برابر می کنند وکثیف هستند وو نظافت را رعایت نمی کنند فقط پول .
  • مجید A1 ۰۵:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۴
    1 0
    سلام. آخه 60 ملیون ریال پول تو جیبی اونا هم نمیشه بنده خدا
  • کیان IR ۱۴:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۴
    0 0
    چرامابایدهمیشه باسعی و خطا و یاباحدس و گمان؛آنهم بحای استغاده ازتجربیات با بزن وبگیرها چاش بوجود بیاوریم؟برای روشن شذن این مهم باستحضار میرسانم:بهتراست بدورازتبلیغات بطورمستمروالبته بااطلاع رسانی چه برای مردم وچه رستورانداران و.. در طول سالها همین گروههای منتخب به سراسرکشور اعم از جاده ایی یاشهری و...مراجعه نمایندوبااصول و قواعد مرسومه که خوشبختانه به آنها هم اشراف وتسلط دارند ،کلیات بازرسی را بر طبق جداول از پیش طراحی شده و باطلاع رسانیده شده،بالحاظ جریمه بررسی و نمره دهی نمایند و درآخرهم با فرمتهای استاندارد رستوران را باشناسه"ستاره"دار 1 ای 5 بمعرض دیدبگدارندتا هرمراجعه کننده بداندکجامیروازچه کیفیتی برخورداراست وخودرستوران هم برای ارتقا کارخوداقدام بهینه سازی خواهدنمود.اینروش جوابداده.