جریمه اولیایی که از تحصیل فرزندان خود جلوگیری می کنند؛یک میلیون و سه ماه حبس

همشهری آنلاین نوشت: علی باقرزاده،معاون وزیر آموزش و پرورش گفت از امسال اولیای دانش آموزانی که از تحصیل فرزندان خود جلوگیری کنند، یک میلیون تومان جریمه می شوند و سه ماه حبس خواهند کشید.

علی باقرزاده ، معاون وزیر آموزش و پرورش در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت:‌ طبق قانون اولیای دانش‌آموزان موظف به فرستادن فرزندان خود به مدرسه هستند و اگر پدر و مادری مانع ورود فرزند خود به مدرسه شود، آموزش و پرورش از آن‌ها در مراجع قضایی شکایت خواهد کرد که به این شکایت‌ها خارج از نوبت رسیدگی خواهد شد.

باقرزاده افزود: آموزش و پرورش موظف است موانع ترک تحصیل دانش آموزان را برطرف کند اما اگر با برطرف شدن این موانع اولیای دانش‌آموزان از رفتن فرزند خود به مدرسه جلوگیری کنند با آن‌ها برخورد خواهد شد.

او به اجرا نشدن قانون محدودیت‌های اجتماعی برای بی‌سوادان از امسال خبر داد و افزود: ایرادی را مجلس شورای اسلامی به مصوبه پارسال دولت در این‌باره گرفته و اعلام کرده چون در قوانین اولیه شرط سواد برای فعالیت‌های اجتماعی وجود نداشته است نمی‌توان این قانون را اعمال کرد.

باقرزاده گفت: براساس مصوبه هیئت دولت قرار بود از ابتدای امسال صدور و تمدید گواهینامه و گواهی کسب برای افراد بی‌سواد امکان‌پذیر نباشد و همچنین مستمری مستمری‌بگیران کمیته امداد نیز در صورت باسواد شدن آن‌ها ادامه یابد.

معاون وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: تا تصویب این قانون در مجلس شورای اسلامی این مصوبه دولت اجرایی نخواهد شد.

47237

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 521850

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۰:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۱/۰۷
    3 0
    چقدر کار برای افراد با سواد وجود دارد؟ آنهایی که توان سیر نمودن شکم فرزند خود را ندارند چگونه لوازم التحریر و مقدمات تحصیل فرزند خود را فراهم کنند ؟ خیلی از کار ها در جامعه نیاز به سواد ندارد حتی خواندن و نوشتن ساده مدیران ارشد اگر توانمند هستند لطفا کارآفرینی نمایند نه ایجاد هزینه بالا برای زندگی و زنده ماندن در مملکت . این مقام محترم نیز گویا در جامعه ایران زندگی نگرده
  • بی نام A1 ۱۱:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۱/۰۷
    2 0
    طبق قانون آموزش تا رده متوسطه رایگان است اما عملا شهریه پبش دبستانی ولوازم التحریر ولباس وایاب وذهابش درطول یکسال بیش از چند برابر جریمه ای که قید است که این سه مورد باهم همخوانی ندارند حتلا بین این موارد کدامیک صحیح است البته آنچه که دولتمردان عمل کنند نه دیگر
  • تقی IR ۱۲:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۱/۰۷
    2 0
    حالا که ما فرزندانمان را جهت تحصیل گذاشته ایم وتحصیلات نیز طبق قانون اساسی باید رایگان باشد ولی کلی مبالغ هنگفت دریافت مینمایند پس یک پولی نیز برای تشویق به خانواده ها بدهید هرچند پس از ادامه تحصیلات دانشگاهی با این مخارج کمر شکن کاری نیز غیر از راننده آژانس و دست فروشی برای فارغ التحصیلان نیست
  • بی نام A1 ۱۳:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۱
    4 0
    اوني كه بيسواده حداقل كل زندگيش رو حال ميكنه و به يك فني ميرسه و از همون امرار معاش ميكنه اما يك تحصيل كرده فوق ليسانس مثل من كه هيچ فن و كاري هم بلد نيست و كل زندگيم رو درس خوندم و فقط حسرت عمر از دست رفته رو ميخورم چيكاره شدم حالا هم عمرا بذارم بچم درس بخونه فقط سواد خوندن و نوشتن كافيه.