۰ نفر
۲ فروردین ۱۳۸۹ - ۱۲:۲۳

نیش زنبور ممکن است بسیاری را روانه بیمارستان کند ، اما در کلینیک های کشور چین بیماران در صف می ایستند تا توسط نیش زنبورها خود را درمان کنند.

نیش زنبور ممکن است بسیاری را روانه بیمارستان کند ، اما در یک کلینیک در کشور چین بیماران در صف می ایستند تا توسط نیش زنبورها خود را درمان کنند.
در این روش درمانی ، زنبورهای زنده را در نقاط مشخصی از بدن بیماران قرار می دهند تا با نیش زدن درد آنها را التیام ببخشند و بیماریشان را درمان کنند.این روش که قدمتی بیش از 3 هزار سال دارد از سال 2007 در کشور چین به صورت قانونی درآمد.
این روش شباهت زیادی به طب سوزنی دارد با این تفاوت که در زنبور درمانی نیش این حشرات جایگزین سوزن میشود.سم زنبور نیز که به گفته بسیاری از پزشکان یک داروی طبیعی است وارد بدن بیمار شده و مانند تزریق دارو بیماری های او را بهبود می بخشد.
پزشکان کلینیک "کانگ تای بی" که یک مرکز پزشکی سنتی در شمال شرق پکن است معتقدند این روش درمانی بسیار موثر است و می تواند بیماری هایی مانند آرتوروز و روماتیسم را درمان کند.
وانگ جینگ یکی از پزشکان این کلینیک در این باره گفت : نیش زنبور اثرات شفابخشی  روی افرادی که به بیماریهای استخوانی و مفصلی دچار هستند دارد.
این روش در اصل به سم زنبور تکیه دارد و باعث بهبود جریان خون ، کاهش تورم و درد در بیماران میشود.
نیش زنبورها نزدیک به 0.3 میلیمتر طول دارد و در هر بار نیش زدن نزدیک به 0.3 میلیگرم زهر وارد بدن بیمار میشود.
برای درمان با این روش ، پزشکان با استفاده از انبرهای خاصی زنبورها را برداشته و به ترتیب در نقاط مشخصی از بدن بیمار که احساس درد یا ناراحتی دارد قرار می دهند.
زنبور بعد از نیش زدن بیمار می میرد.اما نیش آن برای چند ساعت روی بدن بیمار باقی می ماند.
البته این پزشکان هستند که معین می کنند برای یک بیمار خاص چند زنبور باید استفاده شده و نیش آن تا چند ساعت باید در بدن بیمار باقی بماند.در شدیدترین حالت یک بیمار ممکن است تا 100 بار توسط زنبورها گزیده شود تا نتیجه مطلوب حاصل شود.در موارد جزئی 4 یا 5 بار گزیده شدن توسط این حشرات کفایت می کند.
این مرکز به طور متوسط 30 بیمار در روز دارد ، البته در روزهای آخر هفته تعداد آنها به 50 نفر هم می رسد.پزشکان می گویند این روش آنقدر طرفدار پیدا کرده است که آنها تصمیم دارند کلینیک خود را در سال آینده گسترش دهند تا بتوانند پذیرای بیماران بیشتری باشند.
حتی بسیاری از بیماران در مناطق دورافتاده چین به این کلینیک میآیند تا با هزینه ای در حدود 18 دلار خود را درمان کنند.
هان لید که به دلیل ابتلا به دیابت دچار تورم درر رگهای پایش شده است تا کنون 7 بار به این کلینیک مراجعه کرده و معتقد است این روش موثر بوده و ارزش درد نیش زنبور را دارد.
او میگوید : بعد از آنکه زنبور مرا نیش می زند  احساس می کنم دردم برطرف و پاهای من سبک تر شده است.راه رفتن برای من ساده تر می شود و من دیگر احساس تورم در پاهای خود نمی کنم.
پزشکان این مرکز می گویند بیش از 90 درصد بیمارانشان بعد از مراجعه به این کلینیک بهبود پیدا کرده اند و این روش را موثر دانسته اند.
رویترز ، 22 مارس

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 50571

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =