۰ نفر
۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۰
10 شهر ،10 مکان تاریخی،10 غذا

سرزمین هفتاد و دو ملت دارای تنوع فراوانی در نوع خاک ،آب و هوا ،فرهنگ و قومیت های مختلف است که این گوناگونی در شیوه آشپزی نیز بسیار به چشم می آید.

به گزارش توریسم آنلاین، در سفر به نقاط مختلف این کشور زیبا با شیوه های متفاوتی رو به رو می شوید که همگی ناشی از استفاده از ادویه جات ،سبزیهای خشک و میوه های مختلف است.

در ادامه به شهرهای مختلف هند می رویم و در کنار معرفی یک اثر تاریخی یک غذای محلی نیز به شما معرفی خواهیم کرد.

دهلی :پایتخت هند ،مکان تاریخی :قلعه سرخ،غذای پیشنهادی :مرغ کره ای

آگره :سومین شهر بزرگ ایالت اوتارپرادش ،مکان تاریخی: تاج محل،غذای پیشنهادی: پتا

بنارس یا وارنسی: شهر تاریخی و مذهبی ،مکان :گات یا قات،غذای پیشنهادی:تاندای (نوشیدنی سرد و شیرین)

کلکته:پایتخت ایالت بنگال غربی،مکان پیشنهادی :موزه مرمرین یادبود ویکتوریا،غذای پیشنهادی: رس گلا

پوری :واقع در ایالت اوتاداکند،مکان پیشنهادی: معبد جاگاناث ،غذای پیشنهادی: دالما

حیدرآباد:یکی از شهرهای بزرگ هند،مکان پیشنهادی:چهار منار،غذای پیشنهادی: بریانی

چنای :کلان شهری در هند،مکان پیشنهادی: معبد کاپالیشوارر ،غذای پیشنهادی: ماسالا دوسا

کوچی ،مکان پیشنهادی : کلیسای جامع سانتاکروز،غذای پیشنهادی :آویال

بنگلور:شهری آرام و دانشجویی ،مکان پیشنهادی: ساختمان مجلس قانونگذاری "ویدهانا سودها" ،غذای پیشنهادی : میسور بوندا

بمبئی: در زبان هندی به معنای ساحل خوب است،مکان پیشنهادی: دروازه هند ،غذای پیشنهادی: وادا پاو
17282

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 503003

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 4 =