ایسنا نوشت: به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه امسال 200 کیلوگرم زعفران در این استان تولید شد.

خسرو شهبازی سطح زیر کشت زعفران این استان در سال جاری را 80 هکتار اعلام کرد.

شهبازی با بیان اینکه میانگین عملکرد زعفران در کشور چهار کیلوگرم در هکتار است، گفت: این رقم در استان کرمانشاه با توجه به اینکه کشت زعفران در این استان کشتی نوپا بوده و میانگین برداشت زعفران در مزارع نوپا پایین است، اندکی کمتر از این میزان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در ادامه نیاز آبی کشت زعفران را پایین دانست و گفت: زعفران به دو تا سه بار آبیاری در سال نیاز دارد. البته با یک آبیاری نیز می‌توان به تولید مطلوب رسید و از این حیث می تواند به عنوان نماد اقتصاد مقاومتی مطرح باشد.

شهبازی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر در شهرستان‌های اسلام‌آبادغرب، دالاهو، کنگاور، هرسین، صحنه، و سنقروکلیایی زعفران کشت می‌شود، گفت: بجز مناطق گرمسیری استان همچون شهرستان قصرشیرین و قسمت های گرمسیر شهرستان‌های سرپل ذهاب و گیلانغرب، مابقی شهرستانها قابلیت کشت زعفران دارند.

شهبازی برنامه های توسعه کشت زعفران را منوط به تخصیص اعتبار دانست و گفت: در صورت حمایت جدی از کشت زعفران، کشت این محصول اقتصادی توسعه می‌یابد.

به گفته شهبازی در حال حاضر برای کشت تا 500 هکتار در سال آینده متقاضی داریم.

شهبازی گفت: کیفیت زعفران تولیدی در استان است و در فهرست انواع مرغوب زعفران در کشور قرار داد.

به گفته شهبازی سال گذشته 55 هکتار از اراضی استان کرمانشاه زیر کشت زعفران بود.

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 494322

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =