اقتصادنیوز نوشت:لاهای استاندارد دارای شماره هستند که حرف اول حک شده روی آن‌ها محل ساخت محصول را نشان می‌دهد و اصالت آن از طریق آن کد قابل ردیابی است.

رئیس سازمان ملی استاندارد به رواج تقلب در برخی بازارها هشدار داد و گفت مردم در مراجعه به طلا فروشی‌ها مراقب باشند که طلا و جواهر تقلبی به آنان فروخته نشود.

نیره پیروزبختا اشاره به وجود کالاهای تقلبی در برخی بازارها افزود: طلا و جواهر یکی از بازارهایی است که کالاهای تقلبی در آن به وفور یافت می شود از این رو مردم لازم است نسبت به اصالت کالایی که خریداری می‌کنند حساسیت لازم را داشته باشند.

رئیس سازمان ملی استاندارد افزود: متاسفانه دیده شده در داخل برخی النگوهای طلا، شن به کار رفته یا سیم مسی مورد استفاده قرار گرفته تا وزن آن بالاتر نشان داده شود. در چنین حالتی مردم پول طلا را می‌پردازند اما کالایی که دریافت می‌کنند تماما طلا نیست و هنگام فروش آن با مشکل مواجه می‌شوند.

او گفت: بر اساس قانون به غیر از شمش ورود هر نوع طلای ساخته شده به ایران ممنوع است و طلاهایی که به نام ایتالیایی در کشور به فروش می‌رود قاچاق محسوب شده و سازمان استاندارد کیفیت آن را تایید نمی‌کند.

پیروزبخت افزود: طلاهای استاندارد دارای شماره هستند که حرف اول حک شده روی آن‌ها محل ساخت محصول را نشان می‌دهد و اصالت آن از طریق آن کد قابل ردیابی است.

 

3535

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 464220

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۴:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
    15 0
    من خودم چند سال پیش تو بازار طلا فروشای اصفهان دیدم زن ومرد جوانی طلاهای عروسیشونو واسه پول پیش خونه میفروختن که طلا فروش اونا رو برید و میزد روی. شیشه میز واز توشون چیزی مثل شن ریزه اما سفید بیرون میومد و طلا فروش هم میگفت اینارو طلا ساز. توی النگوها گذاشته موقع ساختش و النگوها ایرانی بودن ونه خارجیبیییی جناب
  • عطا IR ۰۴:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
    10 0
    تقلب طلا فروشها کار جدیدی نیست . سی سال قبل میدانستم که طلا فروشها طلای 7 و 8 را بجای طلای 16 و 18 به مردم میفرختند