قانون نوشت:

محمدرضا تابش نماينده اردکان در مجلس از نگراني جديدي در جريان انتخابات و تاييد صلاحيت‌ها خبر داد. وي با اشاره به تعيين تركيب هيات‌هاي نظارتي شوراي نگهبان در استان‌ها گوشزد كرد كه در برخی استان‌ها افراد تعيين شده براي نظارت بر صحت برگزاري انتخابات و تاييد صلاحيت‌ها  نگاهي جناحي و سياسي دارند. در استان يزد افرادي از سوي شوراي نگهبان براي نظارت بر انتخابات مجلس شوراي اسلامي و خبرگان انتخاب شده‌اند كه موضع‌گيري‌هاي شديد و غليظي داشته‌اند و از مسئولان دولت قبل هستند. اين نماينده اصلاح‌طلب اعتقاد دارد كه تعيين تركيب هيات‌های نظارت بر اساس نگاه سياسي مي تواند به وجهه شوراي نگهبان هم آسيب برساند.

وي از شوراي نگهبان خواست تركيب هيات نظارت بر انتخابات دراستان‌ها به نحوي نباشد كه اين تلقي به وجود افراد كه موضع گيري دارند و شناخته شده‌ هستند در انتخابات اثرگذار خواهند بود. اين اتفاق قطعا شوراي نگهبان را زير سوال خواهد برد در گزينش اعضاي نظارتي شوراي نگهبان در استان‌ها  نگاه منصفانه اعمال شود و به طور متناسب از جناح‌ها و گروه‌هاي سياسي نماينده‌اي حضور داشته باشد تا عدالت در مقام داوري رعايت شود.

تا كنون شوراي نگهبان  تركيب هيات‌هاي نظارت بر انتخابات استان‌ها را تعيين كرده است. كه با بررسي‌هاي صورت گرفته مشخص شد در برخي استان‌ها افرادي در تركيب‌ اين هيات‌ها حضور دارند كه صاحب نگاه سياسي خاص و گاهي تند هستند. در استان اصفهان از 5 عضو هيات نظارت شوراي نگهبان بر انتخابات  سه نفر از اردوگاه جريان‌هاي خاص هستند. به طور مثال حجت الاسلام و المسلمین سید احمد محی‌الدین میر مرشدی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در نیروی هوایی سپاه و علیرضا جوادی در دولت احمدي نژاد حضور داشته او زماني معاون استاندار و فرماندار كاشان دولت سابق بوده است. همچنين حسين آذين، عضو ديگر هيات نظارت شوراي نگهبان در استان اصفهان،  گزينه معاونت سياسي و امنيتي وزير كشور دولت احمدي نژاد براي استان اصفهان بود. حجت‌الاسلام احمدی خرم از اعضاي هيات نظارت بر انتخابات خراسان شمالي نيز مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه جوادالائمه (ع) است. در استان فارس نيز محمد هادي صادقي كه زماني رياست دانشگاه شيراز را بر عهده داشت، در تركيب هيات نظارت بر انتخابات حضور دارد. اين استاد دانشگاه در زمان دولت احمدي نژاد در واكنش به بداخلاقي رئيس دولت با كامران باقري لنكراني، وزير بهداشت وقت نامه حمايتي از لنكراني نوشت. بايد يادآوري كرد كه لنكراني زماني سخنگوي جبهه پايداري كه نگاه خاص سياسي داشت، بود. اين افراد مشتي از نمونه خروار بودند كه نشان مي‌دهد نگراني اصلاح‌طلبان براي نگاه سياسي شوراي نگهبان و عدم تركيب متناسب سياسي در اين نهاد صحت دارد.

2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 447593

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۳:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۷
    69 7
    جانا سخن از لبان ما می گویی تا هست چنین بوده تا هست چنین است در همه جای کشور به این صورت است.به خاطر انتخابات آزاد می باشد
  • یک A1 ۰۳:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
    17 1
    یعنی مباحث مربوط به استیضاح ها ، این گزینشی انتخاب کردنها و دهها مدل از این نوع تصمیمات مثل مخالفت با توافق هستهای مسائلی است که از جایی آب می خورد و این جای تاسف است که قدرت نفوذ در دولت اینقدر پایین است و از طرفی جای تعجب که این دولت چکونه می تواند ادامه کار دهد زمانی همه با احمدی نژاد همراه شدند تا 8 سال بعد خیانات افرادی در آن دولت دیده شود و الان همان افرادی که با خاونین آن زمان ارتباط داشته اند از ترس بسته شدن دکانشان و رو شدن اسمشان چوب لای چرخ دولت می گذارند .