در حال حاضر به دلیل شرایط خاصی که وجود دارد کمبود خلبان و نیروهای فنی احساس نمی‌شود ولی با برداشته شدن تحریم‌ها و توسعه ناوگان هوایی کشور این نیاز و کمبود احساس می‌شود.

مدیرکل دفتر گواهینامه‌ها، امتحانات و امور پزشکی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: نیازسنجی از ایرلاین‌ها برای به کارگیری نیروهای جدید فنی و خلبان در حال انجام است که مشخص شود تا ۵ سال آینده نیاز به چه تعداد خلبان و نیروی فنی وجود دارد.

به گزارش خبرآنلاین؛محمدرضا کاظمی‌پور  درباره به کارگیری خلبان‌ها و نیروهای جدید در بخش ناوگان هوایی کشور گفت: نیازسنجی از ایرلاین‌ها برای به کارگیری نیروهای جدید فنی و خلبان در حال انجام است که مشخص شود تا ۵ سال آینده نیاز به چه تعداد خلبان و نیروی فنی وجود دارد.

مدیرکل دفتر گواهینامه‌ها، امتحانات و امور پزشکی سازمان هواپیمایی کشوری با تأکید بر اینکه سازمان هواپیمایی کشوری قصد جوان‌سازی کادر خلبانانی و نیروهای فنی را دارد٬ افزود: در حال حاضر به دلیل شرایط خاصی که وجود دارد کمبود خلبان و نیروهای فنی احساس نمی‌شود ولی با برداشته شدن تحریم‌ها و توسعه ناوگان هوایی کشور این نیاز و کمبود احساس می‌شود.

وی ادامه داد: برخی خلبانان آموزش دیده که گواهینامه CPL و IR از طرف مركز آموزش فنون هوايی را دارند در مقطع کنونی به دلیل کمبود هواپیما نمی‌توانند پرواز داشته باشند و نتواسته‌اند استخدام و جذب شوند.

کاظمی پور با یادآوری اینکه منتظریم محدودیت‌های اعمال شده بر صنعت هوایی کشور برداشته شود٬ گفت: قطعا با رفع محدودیت‌ها نیاز به آموزش به نیروهای جدید نیز احساس می‌شود.

این مقام مسئول در سازمان هواپیمایی کشوری توضیح داد: در حال حاضر استفاده از خلبانان نظامی در شرکت‌ها به این دلیل است که هزینه آن‌ها برای شرکت‌ها کمتر است ضمن اینکه خلبانانی که در آموزشگاه‌ها آموزش می‌بینند خلبان نیستند و باید به صورت کمک خلبان دوره‌هایی را بگذرانند و این مسئله ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان برای ایرلاین‌ها هزینه دارد.

وی با یادآوری اینکه خلبانانی که از مراکز آموزشی تعلیم می‌بینند صرفا ۱۶۰ ساعت پرواز داشته‌اند٬ ادامه داد: ایرلاین‌ها بیشتر تمایل دارند از خلبانان باتجربه و با ساعت پرواز بالا استفاده کنند.

کاظمی پور افزود: آمار خلبانان خارجی نسبت به گذشته بسیار کاهش یافته است به طوری که بیش از ۹۰ درصد خلبانان فعلی ایرانی هستند و آمار کمک‌خلبانان غیرایرانی نیز به صفر رسیده است.

مدیرکل دفتر گواهینامه‌ها، امتحانات و امور پزشکی سازمان هواپیمایی کشوری یادآور شد: بیش از ۸۰ درصد ایرلاین‌ها به نیازسنجی سازمان هواپیمایی کشوری پاسخ دادند و در حال حاضر بررسی‌‌ها نیز در خصوص تعداد خلبانان آموزش دیده آغاز شده که تا یک ماه آینده آمار مناسبی از وضعیت نیاز شرکت‌ها و خلبنان آموزش دیده آماده و گردآوری می‌شود.

 

3535

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 446302

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امید A1 ۰۸:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۳
    6 0
    خلبانان توانمند ایران در کشورهای عربی کار میکنند