۰ نفر
۲۰ تیر ۱۳۹۴ - ۰۷:۲۸

مردم شهرهای بوشهر و برازجان در زمینه تامین آب آشامیدنی زندگی راحتی ندارند و باید اقداماتی در اسرع وقت انجام شود.

معاون وزیر نیرو از بحرانی شدن وضعیت آب شرب استان بوشهر خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین؛ رحیم میدانی گفت: مردم شهرهای بوشهر و برازجان در زمینه تامین آب آشامیدنی زندگی راحتی ندارند و باید اقداماتی در اسرع وقت انجام شود. با توجه به اینکه یکی از مشکلات آبرسانی شهرهای بوشهر و برازجان فرسودگی شبکه آبرسانی است، ۱۰۵ میلیارد تومان برای نوسازی این شبکه‌ها تخصیص خواهد یافت.

معاون وزیر نیرو ادامه داد: با توجه به بررسی‌های انجام شده، بخش عمده‌ای از آب انتقالی استان بوشهر به سبب فرسودگی شبکه‌های توزیع هدر می‌رود که برای این مهم، نوسازی شبکه آبرسانی بوشهر و برازجان در اولویت برنامه‌ها قرار خواهد گرفت.

میدانی بر صرفه‌جویی مصرف آب تاکید کرد و افزود: بخش دیگری از بحران آب در شهرها و روستاهای استان بوشهر ناشی از اسراف در مصرف آب است که باید مشترکان آب در استان بوشهر، فرهنگ صرفه‌جویی را مورد توجه قرار دهند.

وی با اشاره به اینکه اعتبارات از محل ردیف ملی برای طرح‌های آبرسانی افزایش یافته است، بیان داشت: سال ۱۳۹۲ هیچ اعتباری از محل ردیف ملی برای تامین آب شرب روستایی مصوب نبود که سال گذشته ۲۰۰ میلیارد تومان تخصیص یافت و امسال نیز ۴۰۰ میلیارد تومان برای تامین آب آشامیدنی روستایی مصوب شده است.

این مقام مسئول در وزارت نیرو با اشاره به اعتبارات آب شرب مناطق شهری از محل ردیف ملی افزود: برای مناطق شهری نیز ۸۰۰ میلیارد تومان امسال مصوب شده که می‌تواند بخشی از مشکلات آب رسانی شهرهای کشور برطرف کند.

معاون وزیر نیرو با تاکید بر استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در طرح‌های آبرسانی، گفت: با واگذاری طرح‌های آبرسانی به بخش خصوصی، خرید تضمینی آب انجام می‌شود که می‌تواند جوابگوی مشکلات باشد.

وی با اشاره به اینکه اعتبارات خرید تضمینی آب در کشور افزایش یافته است، بیان داشت: اعتبارات خرید تضمینی آب از ۱۱۰ میلیارد تومان سال قبل، امسال به ۴۰۰ میلیارد تومان افزایش می یابد.

میدانی با اشاره به اجرای طرح آب شیرین با مشارکت نیروگاه اتمی بوشهر خاطرنشان کرد: این طرح به ظرفیت ۷۰ هزار متر مکعب در روز است که با مشارکت بخش خصوصی و با همکاری نیروگاه اتمی بوشهر امسال اجرایی می‌شود.

این مقام مسئول در وزارت نیرو با بیان اینکه طرح آب شیرین کن ۷۰ هزار متر مکعبی بوشهر در مدت ۱.۵ سال تکمیل می‌شود افزود: افزایش ظرفیت تصفیه خانه خط آبرسانی کوثر از دیگر اولویت‌ها برای افزایش انتقال آب به استان بوشهر است.

وی، اجرای ۳۳ کیلومتر خط انتقال آب از خط کوثر را از دیگر طرح‌های تدوین شده در استان بوشهر دانست و گفت: امسال چند طرح آبرسانی دیگر برای جبران کمبود آب آشامیدنی استان بوشهر اجرایی می‌شود.

 

3535

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 434908

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۷:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۰
    13 0
    مگه نگفتین از مزایا انرژی هسته ای تولید اب شیرین است پس چرا بوشهر باید دچار بی ابی بشه شاید اگر یک مقدار کمی از هزینه نیروگاه بوشهر صرف ساخت اب شیرین کن واقعی شده بود الان دچار بی ابی نبودن حداقل این یک کارو میتونستید از شیخ نیشنان خلیخ فارس یاد بگیرید
  • مظفرخان IR ۰۸:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۰
    5 0
    از طریق نیروگاه هسته ای بوشهر برایشان آب شیرین نمایند هم برای کشاورزیشان و هم برای شرب
  • بی نام A1 ۱۰:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۰
    7 0
    2 ماه با کمبود شدید اب مواجه ایم جناب معاون وزیر مگه ابی هست که بخواهیم اسراف کنیم مردیم از بی ابی از سنگ صدا در میاد ولی از مسولین با لیاقت استانم نه