آغاز طرح نظارت بر استفاده از بلانکیت در نانوایی‌های لرستان

به گزارش خبر آنلاین،مدیر کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان لرستان از آغاز طرح آزمون بلانکیت در نانوایی‌های استان لرستان آغاز شد.

مرضیه قنبریان افزود: بر اساس این طرح وجود بلانکیت در خمیرهای تهیه شده در نانوايي‌هاي شهرهاي لرستان مورد بررسی قرار می‌گیرد. وی گفت: بر اساس استاندارد ملی ایران به شماره 2628، استفاده از بلانکیت در تهیه نان‌های سنتی اعم از لواش، تافتون، بربری و سنگک ممنوع است. لازم به توضیح است بلانکیت یا سدیم هیدروسولفیت (جوهر قند) پودری سفید رنگ با ترکیب گوگردی است که در صنایع قند و شکر با رعایت حد مجاز استاندارد، استفاده از آن بلامانع می‌باشد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 432622

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 10 =