تسنیم نوشت:

رئیس دادگاه بدوی سازمان نظام پزشکی با اشاره به اینکه تخلفات زیرمیزی پزشکان در ۲ ماه اخیر بسیار کمتر شده است، گفت: البته شاید یکی از دلایل هم کمتر شدن عمل‌های جراحی آنان باشد، مثلاً برخی از آن ۱۴ پزشک لیست معروف دیگر جراحی نمی‌کنند.

ایرج خسرونیا درباره جزئیات آخرین وضعیت آمار و گزارشات شکایات مردم و بیماران نسبت به دریافت‌های غیر متعارف (زیرمیری پزشکان) گفت:خوشبختانه آمارهای که ارائه شده است مبنی بر این است که خلاف ها نسبت به ماه ها و سالهای گذشته خیلی کمتر شده است، حال یا احتیاط ها بیشتر شده است و یا عمل های جراحی کمتر صورت می پذیرد.

او ادامه داد: بازرسی‌ها مختلف از بیمارستانهای دولتی و خصوصی نشان از کاهش تخلفات است، که بیمارستان‌های دولتی خیلی کمتر است، ولی هنوز مطب‌ها بازرسی نشدند و فقط بیمارستانهای دولتی، خصوصی و بیمارستناهای متعلق به بنیادها مورد بازرسی قرار گرفته است.

خسرونیا در جزئیات بیشتری گفت: برای بیمارستان‌های خصوصی تعداد بیشتری پرونده تخلفات تشکیل شده است که این پرونده‌ها در نظام پزشکی در حال بررسی است چون اول باید به دادسرای نظام پزشکی ارجاع داده شود و بعد به هیات بدوی برود و در نهایت تجدیدنظر نیز صورت پذیرد، تا اسامی آنها مشخص شود، ولی در مجموع تعداد این تخلفات نسبت به ماه‌های قبل خیلی کمتر شده است.

رئیس دادگاه بدوی سازمان نظام پزشکی در مقایسه ای به صورت درصدی درباره تعداد و میزان تخلفات دریافت‌های غیرمتعارف (زیرمیزی پزشکان) گفت: اگر فرض کنیم هفته ای 5 تا 10 شکایت داشتیم، الان به 2 تا 3 شکایت رسیده است، بیشتر شکایات نیز مربوط به مسائل بیمارستانی است، نه زیرمیزی؛ مثلاً شکایت از نوع نحوه برخورد و درمان است ولی از نظر شکایت پولی تعداد بسیار محدود شده است.

خسرونیا با بیان اینکه در مدت یکی و دو ماه اخیر تعداد پرونده‌های که در این باره در نظام پزشکی تشکیل شده است به زحمت به 10 پرونده می‌رسد، گفت: نظام پزشکی از کل بازرسی‌ها و همچنین شکایات به شماره 1690 تاکنون بیش از 10 پرونده تشکیل نداده است، که آن این پرونده‌ها نیز مراحل قانونی خود را طی می‌کند، و اگر کسی هم خطا کرده باشد حتماً محکوم می‌شود.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی کشور درباره رصد فعالیت آن 14 پزشک لیست سیاه زیرمیزی بگیران معروف که مجلس اسامی آنان را منتشر کرده بود، گفت: از آن لیست 14 نفره قبلی اصلاً دخالت و تخلفی دیگر مشاهده نشد زیرا برخی از آنان به هیچ وجه دیگر عمل جراحی نمی‌کنند.

خسرونیا گفت: البته تعدادی از آن 14 نفر ایران نبودند، ولی امروز هم اگر پرونده ای تشکیل می‌شود براساس مدارک و مستندات است و بررسی‌ها نیز به صورت دقیق توسط بازرسان وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی انجام می‌شود و بهتر می‌توان نتیجه گرفت.

 


23231

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 393604

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۵:۵۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۵
    9 19
    اجرای شتاب زده طرح تحول سلامت کار بسیار اشتباهی بود.درآمد چند 10 میلیونی و شاید چند 100 میلیونی 300 درصد افزایش پیدا کرد.یک استاد تمام دانشگاه شریف 7.5 میلیون در ماه میگیره.یک پزشک متخصص چقدر بیشتر از اون درس خونده که باید چندین برابر اون دریافتی داشته باشه؟؟ متأسفانه به رغم تخصیص بودجه‌‌های کلان به این امر، دقیقا همچون طرح مسکن مهر به مسایل تبلیغی و سطجی بیشتر توجه شد تا مسایل عمقی و ریشه‌ای. این طرح با ریختن پول در بیمارستان‌ها تلاش می‌کند که سلامت را ارتقا ببخشد ولی پس از گذشت مدتی چاه ویل بیمارستان‌ها عمیق‌تر می‌شود و امکان تأمین مالی این طرح سخت‌تر می‌شود.... نتیجه چیست؟ با شکست این طرح تا سال‌ها نمی‌توان به سراغ مسأله بهداشت و درمان اجتماعی و همگانی رفت...درست مثل شکست پروژهٔ مسکن مهر
  • داود A1 ۰۸:۱۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۵
    18 8
    واقعا فکر میکنید مشکل حل شده است. این پزشکانی که میفرمایید دیگر جراحی نمیکنند عمدتا مجربترین و متخصص ترین در رشته خود هستند . عدم انجام جراحی توسط آنان یعنی محروم کردن مردم از خدمات و تجربیاتی که برای آنمیلیاردها تومان از پول این مملکت برای آن صرف شده است. من به هیچ وجه موافق زیر میزی نیستم ولی اتفاقی که ایشان اعلام کرده دقیقا مصداق پاک کردن صورت مسئله است