شفاآنلاین نوشت:

پدر پیوند قلب ایران با اشاره به این که تعداد جراحان قلب در کشورما بیش از 200 نفر است، گفت: این تعداد ،از جراحان قلب انگلستان هم بیشتر است.

دکتر محمدحسین ماندگار در آستانه برگزاری روزملی آترواسکلروز گغت: ما به هیچ عنوان در مناطق محروم کشور با کمبود جراحان قلب مواجه نیستیم، زیرا بیش از حد نیاز هم جراح تربیت کرده ایم. سیستان و بلوچستان به عنوان محروم ترین استان ما دارای 2 جراح قلب است ضمن این که حتی شهرهای با جمعیت متوسط نیز بیش از حد جراح قلب دارد.

فوق تخصص جراحی قلب و عروق ادامه داد: از آنجا که دوره آموزشی این رشته سخت است باید به اندازه ای جراح تربیت کنیم که بیکار نمانند و بیشتر باید از نظر کیفی و بر روی کارهای تحقیقاتی سرمایه گذاری نمائیم.

وی در پاسخ به این سوال که گفته می شود برخی از جراحان قلب به دلیل تعرفه های مناسب از انجام عمل های پر ریسک امتناع می کنند یا این نوع عمل ها راکمتر انجام می دهند، بیان کرد: نه اصلأ این گونه نیست، تا جایی که من مطلعم چنین چیزی صحت ندارد.

همایش آترواسکلروز، 14 آذر ماه جاری در هتل آزادی پارسیان و با همکاری انجمن های آترواسکلروز، قلب، سکته های مغزی و اینترونشنال کاردیولوژی، بخش قلب و عروق شرکت سانوفی و دهها متخصص از سراسر کشور برگزار خواهد شد.

 

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 387951

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۲:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۰
    7 3
    خداشماروحفظ کند ای پنجه طلای ایران.
  • بی نام A1 ۱۳:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۴
    2 0
    از جراحان قلب به دلیل تعرفه های مناسب از انجام عمل های پر ریسک امتناع می کنند دوره آموزشی این رشته سخت است ... باید از نظر کیفی...سرمایه گذاری نمائیم با توجه به فرمایشات دکتر ماندگار گرانقدر فکر می کنم آقایان متخصصین قلب کار درستی می کنن که با توجه به تجربه کم به سراغ جراحی های پر ریسک نمی روند.