مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: در هفته جهانی کارآفرینی و در روزهای پایانی آبان‌ماه سال جاری، 5 استارتاپ ویکند همزمان در 5 شهر کشور برگزار می‌شود.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پرویز کرمی مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با اشاره به برگزاری موفق 7 استارتاپ ویکند دوره های قبل، از برگزاری 5 استارتاپ ویکند دیگر همزمان در 5 شهر ایران خبر داد و اظهار کرد: این رویدادها به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی در شهرهای تهران، اصفهان، قزوین، مشهد و ساری و از چهارشنبه 28 تا 30 آبان ماه و به طور همزمان برپا خواهد شد.

وی درباره تم و موضوع این 5 استارتاپ ویکند، توضیح داد: در بین این 5 رویداد، تنها استارتاپ ویکند تهران تم مشخصی دارد که درباره برنامه ریزی موبایل است. اما چهار رویداد دیگر بنا بر این دلیل که هنوز تجربه کافی برای برگزاری چنین رویدادی در آن شهرها وجود ندارد، برگزارکنندگان ایده مشخصی ندارد و براساس تخصص و علایق شرکت کنندگان، تم استارتاپ نیز مشخص خواهد شد.

کرمی درباره محل برگزاری استارتاپ ویکندهای یادشده، ابراز کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر درتهران، دانشگاه اصفهان دراصفهان، مجتمع آموزشی اقامتی وزارت کشور در ساری و دانشگاه آزاد اسلامی در قزوین، میزبان چهار رویداد از پنج رویداد برنامه ریزی شده در هفته جهانی کارآفرینی هستند. برگزاری استارتاپ ویکند مشهد نیز تاکنون قطعی شده است اما برنامه ریزی برای برگزاری هر چه بهتر این رویداد در محلی مناسب همچنان در حال رایزنی است که به زودی مکان آن اعلام خواهد شد.

توسعه استارتاپ در ایران

مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری همچنین درباره برگزاری استارتاپ ویکند در ایران ابراز کرد: مرکز شتابدهی نوآوری (Innovation Center) معاونت علمی زیر نظر پارک فناوری پردیس معاونت علمی و با هدف اجرای برنامه توسعه استارتاپ ایران از ابتدای تیرماه سال‌جاری فعالیت خود را آغاز کرده است.

به گفته کرمی، این برنامه از 2 بخش مجزا شامل «تقویت اکوسیستم استارتاپ‌ها» و «شتابدهی به استارتاپ‌های ایران» تشکیل شده است. در بخش تقویت اکوسیستم استارتاپ‌ها (برنامه 100 در 100) پیش‌بینی می‌شود در طول 3 سال با برگزاری 100 رویداد استارتاپ ویکند، جمعاً به 10هزارنفر دانشجو طی این مدت آموزش‌های کارآفرینی و کسب و کار داده شود.

مشاور رییس بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: همچنین در بخش شتابدهی استارتاپ‌های ایران، برنامه 100 استارتاپ پیش‌بینی شده است که طی برگزاری 10 دوره شتابدهی در طول 3 سال، 100 استارتاپ ناب و جدید ایرانی تشکیل می شوند.

کرمی با بیان اینکه تا پایان پاییز امسال تعداد رویدادهای استارتاپ ویکندی که توسط مرکز شتابدهی نوآوری معاونت علمی برگزار می شود به 20 رویداد خواهد رسید، گفت: در صدد هستیم شهرهایی که تاکنون این رویداد در آن‌ها برگزار نشده است را هم میزبان استارتاپ ویکند کنیم.

بنا به گفته مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، از ابتدای تیرماه سال جاری تاکنون 7 رویداد استارتاپ ویکند در شهرهای تهران (2 رویداد)، زنجان، مشهد، ارومیه و سبزوار برگزار شده است و نزدیک به 700 نفر از متخصصین، فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، دانشجویان و صاحبان ایده در این رویدادها مشارکت داشته‌اند.

معرفی برترین گروه ها به استارتاپ ویکند جهانی

برترین گروه هر استارتاپ ویکند، برای شرکت در رقابت جهانی به استارتاپ ویکند جهانی معرفی خواهند شد.

براساس این گزارش، استارتاپ ویکند، یک رویداد آموزشی- تجربی است (Experimental Education) که 3 روز متوالی (در انتهای هفته) برگزار می‌شود. در این رویداد، شرکت‌کنندگان پرانگیزه‌ای شامل برنامه‌نویسان، مدیران تجاری، علاقه‌مندان استارتاپ، بازاریاب‌ها و طراحان گرافیک گرد هم می‌آیند و طی 54 ساعت ایده‌هایشان را مطرح می کنند، گروه تشکیل می دهند و هر گروه ایده‌ای را اجرا کند.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 385196

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 15 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام FI ۱۱:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۳
    6 1
    از اسمش پیداست که چقدر ایرانی است «آخر هفته ی کار آفرینی» یا واژه هایی از این دست می شه پیدا کرد.