مهر نوشت:

مدیرعامل آبفای استان تهران از اجرای برنامه قطع آب مشترکان پُرمصرف تهرانی پس از اتمام مهلت یکماهه در نظر گرفته شده قبل از نیمه شهریورماه خبر داد و گفت: برخی مشترکان در هر دوره بیش از 200 مترمکعب (200 هزارلیتر) آب مصرف می کنند.
محمد پرورش درباره تغییر برنامه اولیه پیش بینی شده در پایتخت برای قطع آب مشترکان پُرمصرف و تعیین مهلت یکماهه برای اصلاح الگوی مصرف که باعث ایجاد تصور عقب نشینی آبفا از موضع اولیه خود شده است گفت: ما از برنامه ریزی صورت گرفته عقب نشینی نکردیم.
مدیرعامل آبفای استان تهران گفت: اگر ما پس از اتمام مهلت تعیین شده یکماهه که قبل از نیمه شهریورماه به پایان می رسد به موضوع قطع آب مشترکان پُرمصرف ورود نکنیم، به معنای عقب نشینی خواهد بود.
پرورش ادامه داد: بحثی که مطرح شد اینکه وقتی یکنفر تخلفی را انجام می دهد ابتدا به صورت شفاهی و سپس کتبی به وی هشدار داده می شود و در مرحله بعد اقدامات بعدی انجام می شود.
او با تاکید بر اینکه تاکنون کسی در تهران به این موضوع ورود پیدا نکرده است گفت: پس از اعلام برنامه قطع آب مشترکان پُرمصرف، تماس های فراوانی با آب و فاضلاب از سوی مردم برقرار شد و عنوان کردند که از این موضوع اطلاع نداشتد و ابراز نگرانی کردند.
این مقام مسئول در آبفای استان تهران گفت: ما در حال حاضر، مشترکان با مصرف 50 مترمکعب در ماه زیاد داریم و برای اینکه بتوانیم یک زمانی را برای مشترکانی که بین 50 تا 200 مترمکعب در ماه آب مصرف می کنند در نظر بگیریم، بحث مهلت یکماهه مطرح شد.
به گفته پرورش، برای مشترکانی که ماهیانه بالای 200 مترمکعب آب مصرف می کنند دیگر نیاز به فرصت نبود و ما در این زمینه اقدام به قطع آب کردیم.
مدیرعامل آبفای استان تهران با بیان اینکه اینگونه مشترکان در منازل خود دارای فضای سبز هستند و استفاده های فراوانی از آب می برند اظهارداشت: درباره نحوه آبیاری فضای سبز شهر تهران نیز تاکنون چندین جلسه با مسئولان شهرداری برگزار کرده ایم و مباحث در حال نتیجه دادن است.
او گفت: فضا در حال حاضر به سمتی می رود که باید تلاش شود تا مشترکان پُرمصرف مسکونی و اداری با حمایت هایی که وزیر نیرو و استاندار تهران از این برنامه انجام می دهند، وضعیت مصارف آب در تهران بهتر خواهد شد.

 

45231

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 371614

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۶:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    9 0
    خوب شما بگو خانه هایی که دارو درخت دارن چکار کنن؟؟؟؟ حداقل تو این محله ها تانکر های اب چاه بفرستید
  • بی نام IR ۰۷:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    12 0
    برو آب شهرداریهارو قطع کن اگه راست میگی
  • بی نام IR ۰۸:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    6 0
    اقا بريد يك گزارش از اين برج هايي كه توشون استخر دارند تهيه كن،حداقل هر هفته دارند اب استخري را كه در هفته 20 نفر از ان استفاده نمي كنند را عوض مي كنند با اين منطق كه هزينه تعويض اب از كلر زني بسيار كمتره ،خبر جان خواهش ميكنم بدرج
  • بی نام A1 ۱۰:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    3 0
    شما به اين دليل نمي توانيد آب افراد پولدار را قطع كنيد كه از آنها مي ترسيد چون صاحب نفوذ هستند وگرنه براي قطع آب افراد ضعيف جامعه براي نپرداختن قبض لحظه اي درنگ نمي كرديد. من اين موضوع را خودم به عينه ديده ام.
  • مقیمی A1 ۱۷:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    2 0
    بهتره قبل از تهدید مردم به قطع آب به وضعیت نابسامان سیستم آبرسانی خودتان که فرسوده است رسیدگی کنید . طبق آمارهای خودتان نزدیک به 30 منابع آب در مسیر به مقصد هرز میره
  • بی نام IR ۰۷:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۲
    1 0
    متاسفانه شهرداری تهران بدون توجه به پوشش گیاهی اقلیم منطقه اقدام به ایجاد پوشش گیاهی نامناسب می کند. مثلا" در حاشیه بزرگراه امام رضا که منطقه خشکی است چمن کاری می کند و آب زیادی برای آن مصرف می کند. همچنین هر روز صبح تانکرهای زیادی اقدام به آب پاشی سطح معابر شهر تهران می کنند که این هم عمل غیر قابل توجیهی است. ایجاد دریاچه مصنوعی در غرب تهران را چگونه توجیه می کنند؟ با توجه به موارد فوق آیا فکر نمی کنید که یکی از عوامل اصلی هدر رفتن آب منابع زیر زمینی در شهر تهران، شهرداری تهران است؟