2 برنامه جدید برای افزایش باروری در دستور وزارت بهداشت است.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت،حسن قاضی‌زاده هاشمی امروز در حاشیه همایش روز جهانی جمعیت گفت: آنچه ما در پی آن هستیم افزایش نرخ باروری به روش معقول و منطقی است که باید برای مردم اقناع‌پذیر باشد. هنوز در ابتدای راه هستیم اما برای افزایش جمعیت دو برنامه را دنبال می‌کنیم، یکی حمایت از زوج‌های نابارور در مورد داروهای گرانقیمت آنها و دیگری در تدوین قوانین است

هاشمی همچنین گفتن: تلاش خواهیم کرد تا برای مردم تغییر رویه ایجاد شود، همچنین قوانین که قبلاً برای تنظیم جمعیت بود اکنون باید در جهت عکس آن تغییر رفتار دهیم.

وی در مورد آمار سقط‌های غیرقانونی در کشور که از سوی رئیس‌مجلس به عنوان یک هشدار تلقی شد، گفت: اعلام آمادگی می‌کنیم آنچه که قانون است را اجرایی کنیم اما به نظر می‌رسد بخشی از موارد و دستورات به سازمان‌‌های نظارتی و قضایی برمی‌گردد و در حیطه فعالیتهای وزارت بهداشت نیست.

وزیر بهداشت همچنین در مورد اینکه گفته شده مراکز وازکتومی در کشور گسترش پیدا کرده، پاسخ داد: در مورد مراکز وازکتومی بخشنامه‌ها اصلاح شده و این بخشنامه مربوط به دو دهه قبل است.

هاشمی ادامه داد: آمارهای مربوط به وازکتومی و بستن لوله‌های رحم به صورت دقیق وجود ندارد اما آنچه موجود است ناچیز بوده و به عنوان مقررات در قالب قانون اجرا می‌شود و کسانی که آن را اجرا نکنند مجرم هستند.

تذکر به بیمه ها برای عرضه داروهای بی‌کیفیت و ارزان

وی ادامه داد: در برخی موارد تخلفاتی از سوی بیمه‌ها گزارش شده که تذکر آن را داده‌ایم و باید به قیمت سال 91 قیمت داروها را کاهش دهند.

وی همچنین گفت: برخی از این تخلفات شامل این بوده که داروها با برندهای مختلف و قیمت‌های گوناگون عرضه می‌شود و بیمه‌ها کمترین قیمت را که کیفیت پایینی دارد مبنای کار خود قرار داده‌اند و این تخلف است.

هاشمی تصریح کرد: در بحث حمایت از داروهای بیماران خاص ۲ هزار میلیارد تومان هزینه شده که در برخی موارد همه هزینه و برخی تا 90 درصد آن را وزارت بهداشت تقبل کرده است. مشکل تجویز این داروهاست که از سوی ماهواره‌ها، همایش‌ها و گردهمایی‌ها تبلیغ می‌شوند در حالی که اثربخشی آن مشخص نیست، پزشک آن را تجویز می‌کند و بیمار با نسخه در دست به دنبال آن می‌گردد. بنابراین مجبوریم از سوی مراکز تک نسخه‌ای مشکل آنها را برطرف کنیم و این باعث گرانی داروها می‌شود.

 گروگانگیری متوفی زشت ترین کار برخی از بیمارستان هاست

وزیر بهداشت در پاسخ به این سؤال که بعضی از بیمارستان‌ها متوفی را قبل از پرداخت پول به همراهان تحویل نمی‌دهند، گفت: این زشت‌ترین کار است که ممکن است انجام گیرد و قابل قبول نیست بنابراین تمام مراکز دولتی و خصوصی اگر مبادرت به نگهداری متوفی برای پرداخت هزینه کنند، مجرمند و وزارت بهداشت از آنها شکایت می‌کند.

هاشمی همچنین گفت: البته ممکن است که قبلاً به دلیل هزینه‌ها مبادرت به این کار می‌کردند اما انسانی نیست و باید متوقف شود و مراکز خصوصی که قبل از بستری و روزانه وجوه از بیمار دریافت می‌کنند می‌توانند با همین تمهیدات جلوی کار را بگیرند. این زیبنده نظام نیست و از امروز بیمارستان‌های دولتی نباید این کار را انجام دهند و بیمارستان‌های خصوصی نیز ظرف یک هفته آینده باید به گروگانگیری متوفی پایان دهند.

4646

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 365227

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 13 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بنده خدا IR ۰۸:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    99 2
    شلاق زوج های جوان هم به تصویب میرسونن اینا :
  • بی نام IR ۱۰:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    37 0
    جای این همه حرفا که زدی این مشکلات اساسیه: 1 مشکلات مادی، برای بچه دار شدن که فقط مساله نحوه زایمان مطرح نیست. کلی آزمایشات و غربالگری و ویتامین و... باید در دوران بارداری استفاده بشه بعد از بدنیا اومدن بچه هم پول پوشک و لباس و شیر خشک و قطره های مکمل و ویزیتهای گران دکتران کودکان و.... اینا همه سر به فلک میزنه. اونوقت طرف با درآمد ماهی 1 میلیون و دویست هزار تومان چطور میتونه هم این مخارج رو بده و هم اجاره خونه و پول آب و برق و گاز و تلفن و هم پول خورد و خوراک ماهیانه؟ شما بمن بگید ؟
  • بی نام IR ۱۰:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    43 0
    شما بفکر امرار معاش ، رفاه ، آسایش و امنیت مردم باشید ، خودشون بلدند چکار کنند ، مگه تو این چندهزارسال گذشته چی شد که از این به بعد میخواد نشه
  • ایرانی IR ۱۰:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    35 0
    اگه خیلی دلتون سوخته برای مشکل جمعیتی کشورلطفایه سری به مراکزنازایی وناباروری بزنیدوهزینه های سرسام آوری که زوج های نازاونابارورگریبانگیراون هستندومتاسفانه ازعهده اون برنمیان ودرقبالش بایدتمام هستی وداروندارشون روبخاطراین مساله فداکنندفکراساسی بکنیدکه بخش عظیمی ازمشکل جمعیتیتون حل بشه
    • نبما A1 ۱۳:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
      5 3
      خب هزینه سرسام آور نکن. مجبوری مگه ؟ تو خودت چه گلی به سر گدر و مادرت زدی که بچه ات به سر تو بزنه ؟
    • احسان IR ۱۵:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
      5 0
      من یه جوانم که همسرم مشکل ناباروری داره و یک عمل ساده آی یو آی شد پانصد هزار تومان تازه بغیر از هزینه های آمپول که آزاد هستند و هزینه های سونوگرافی تا الان نزدیک دو میلیون تومن خرج شده . کدوم مسئول به فکره . فقط میگن باروری و باروری و باروری
  • معلم A1 ۱۱:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    53 0
    به جاى هزينه كردن غير منطقى براى افزايش جمعيت ،يه كمى براى اشتغال انفجار جمعيت سابقتون هزينه كنيد،با اين وضع موجود كسى جرات نداره بيشتر از يه بچه تحويل اين اقتصاد نابسامان واين اجتماع درب وداغون بده، ملاك و معيار كه فقط تهران وچند تا شهر صنعتى بزرگ نيست ،ايران پر از شهراى كوچكيه كه اشتغال زاييشون در حد صفره،با كدوم قدرت اقتصادى وكدوم امكانات رفاهى بچه بزرگ كنن؟
  • بی نام IR ۱۱:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    32 3
    اقای وزیر امروز 3 تا آمپول توی یک اورژانس دولتی منطقه محرومزدم ازم 7500 تومان پول گرفتن پس چیو دارین ارزون میکونید.
  • بی نام IR ۱۶:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    5 0
    لطفا به افرادی که مشکل باروری دارند هم کمک کنید چرا بیمه خدماتی به این افراد نمیده چرا افراد سالم که قصد باروری ندارند رو اجبار می کنید ولی افرادی که علاقه دارند ولی مشکل درمانی دارند رو کمک نمی کنید