۰ نفر
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۸
آشپزی با چشمان بسته/ خرد کردن گوشت روی بادکنک

این آشپز چینی با دقت و مهارت بسیار زیاد اشکال مختلفی را با سبزیها از جمله سیب‌زمینی درست کرده و از آنها برای سفره‌آرایی استفاده می‌کند.

 

 

 


مهارت این آشپز تا حدی است که می‌تواند با چشمان بسته با ساطوری تیز تکه‌های گوشت را روی یک بادکنک ریز ریز کند بدون اینکه بادکنک بترکد. 

 

24/26

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 353373

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =