شفا آنلاین نوشت:

عضو هیئت رئیسه انجمن پوست و مو ایران گفت: علل ریزش مو می‌تواند ناشی از بیماری‌های داخلی یا پوستی و سایر عوامل باشد که برای درمان نیازمند بررسی‌های لازم است.

دکتر کامران بلیغی ضمن اعلام این مطلب اظهار کرد: بیماری‌های داخلی نظیر کم‌خونی و مشکلات مربوط به غدد در خانم‌ها یکی ازمهم‌ترین عواملی است که می‌تواند موجب ریزش مو شود.

وی با اشاره به ریزش موی آندروژنتیک گفت: این شایع‌ترین نوع ریزش مو است که میان زنان و مردان به صورت مشترک دیده می‌شود.

متخصص پوست و مو تصریح کرد: البته ریزش موی آندروژنتیک قبل از بلوغ رخ نمی‌دهد و بعد از زمانی که هورمون‌های مردانه تستوسترون افزایش یافت موهای نازک صورت مردان تبدیل به ریش و موهای سرشان تبدیل به موهای نازک و کرکی می‌شود.

وی ادامه داد: درواقع ریزش مو در آقایان از ۲ طرف شقیقه به سمت عقب و تا پس سر ادامه می‌یابد تا این که بهم می‌رسند و مدام مو نازک‌تر و کرکی‌تر می‌شود و در نهایت به طاسی دامن می‌زند.

دکتر بلیغی یادآور شد: اما روند ریزش مو در خانم‌ها این گونه نیست بلکه در صورت وقوع ریزش مو، بالای سرشان گرفتار می‌شود.

وی یادآورشد: در خانم‌های چاقی که به پر مویی در ناحیه صورت یا بدن و اختلالات غددی دچار هستند احتمال این که به اختلالات قاعدگی مبتلا باشند وجود دارد.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: همچنین امکان دارد این زنان به اختلالات غددی زمینه‌ای مانند سندرم پلی کیستیک مبتلا باشند که تمامی موارد مذکور خانم‌ها را در معرض ریزش مو قرار می‌دهد.

به گفته وی ریزش مو در آقایان نیازی به انجام آزمایش ندارد در حالی که برای خانم‌ها به ویژه در صورت دارا بودن علائم فوق حتمأ باید بررسی‌های هورمونی انجام شود.

وی در خصوص درمان ریزش مو گفت: درمان ثابت شده در این امر استفاده از محلول ماینوکسیدیل با دزهای مختلف است که با صلاح پزشک تجویز می‌شود.

متخصص پوست و مو با بیان این که بهتر است روند درمان ریزش مو سریع‌تر انجام شود بیان کرد: نا گفته نماند که استفاده از این محلول تا ۵۰ درصد تأثیر گذار است یعنی امکان دارد برای همه نتیجه بخش نباشد.

وی هشدار داد: برای درمان ریزش مو استفاده از روش‌های مزوتراپی و پی‌آر‌پی اثبات شده نیستند و تأثیرات مشهود آن به صورت موقت است نه دائم. از این جهت مردم تحت تأثیر تبلیغات برای درمان تصمیم نگیرند.

دکتر بلیغی توصیه کرد: در صورت بروز ریزش مو باید با متخصصین پوست و مو مشاوره شود زیرا برای این مشکل شایع دلایل متعدد و متفاوتی وجود دارد.

 

23503

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 349172

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۶:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
    6 1
    همش از استرسه زياد اين روزگاره.
  • دكتر محمد IR ۱۸:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
    2 1
    اينهمه تبليغات راجع به معجزات پى آر پى در تمام مجلات و سايتها وجود دارد كه هيچگونه دليل علمى و ثابت شده ندارد و تنها فايده آن پر كردن جيب شركتهاى وارد كننده كيتهاى آن و گروهى از پزشكان است كه بيش از نود درصد آنها اصلا متخصص پوست و مو نيستند و صرفا بخاطر مسايل مادى آنرا تبليغ مى كنند وزارت بهداشت يكبار و با اطلاع رسانى مناسب بايد جلوى اين تبليغات كاذب و سواستفاده از نا آگاهى مردم را بگيرد.
  • بی نام IR ۱۸:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
    4 1
    کچل ها آدامای پول دارین ، بی خیال ریزش مو...
  • علی IR ۰۵:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
    3 2
    محلول ماینوکسیدیل حاوی مقدار زیادی کافئین است که پس از استفاده سلول های ریشه مو به آن اعتیاد پیدا میکند و در صورت قطع استفاده ریزش مو بیشتر از گذشته خواهد شد.
  • میثم A1 ۰۸:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۳
    4 0
    بهترین راه فقط کاشت مو هست.اگرچه هزینه بر میباشد اما یه بار برای همیشه است.