امروز دوازدهم فروردین است و شما قرار است یک روز مانده بع پایان تعطیلات نورورز را تجربه کنید.

غذا اما در این تعطیلات بدون شک به بخش جدایی ناپذیر زندگی همه تبدیل شده بود چه اینکه در تعطیلات همه دور هم هستند و سرهم‌بندی غذا کمی کار دشواری است. روز دوازدهم فروردین هم از این ماجرا مستثنی نیست. برای امروز شما کله جوش را پیشنهاد می‌کنیم. کمی تازه ، کمی متفاوت و بدون شک خوشمزه. بالاخره باید به هر ترتیبی هم که شده روزهای آخر تعطیلات را از یکنواختی آزار دهنده بیرون بیاورید. خب با این وصف چه چیزی بهتر است تنوع غذایی. پس بفرمایید کله جوش.

 

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو

پیاز داغ: 2 قاشق سوپخوری

گردوی خرد شده: 2 قاشق سوپخوری

کشک: 2 لیوان

نعنای خشک: یک قشق سوپخوری

نمک و فلفل: به مقدار کافی

کله‌جوش

روش تهیه :

1- گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم و بعد با دست کوفته‌های توپ مانند نسبتا ریزی درست می‌کنیم.

2- بعد از اینکه روغن را در تابه داغ کردیم کوفته‌ها را داخل آن می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم با حرارت ملایم کوفته‌های ما سرخ شود.

3- نعنا را روی کوفته می‌ریزیم و کمی با کوفته‌ها آنها را تفت می‌دهیم.

4- به اندازه یک لیوان آب به کوفته در حال سرخ شدن اضافه می‌کنیم و با افزودن پیاز داغ می‌گذاریم کوفته‌ها داخل آب بجوشد.

5- وقتی آب کوفته نصف شد کشک را هم به آن اضافه می‌کنیم. غذا باید با کشک هم کمی جوش بخورد و بعد از این اتفاق می‌توانید کله جوش را از روی حرارت بردارید.

6- در این مرحله گردوها را داخل کله جوش می‌ریزیم و در واقع آن را با غذا مخلوط می‌کنیم.

7- کله جوش آماده سرو شدن است.

 

نکته:

در صورت تمایل می‌توانید ادویه‌های مورد نظر و دلخواه خود را به کله جوش اضافه کنید. زردچوبه یا هر ادویه دیگری که طعم آن برای شما دلنشین است بنا به ذائقه شما می‌تواند غذا را برایتان خوشمزه‌تر کند.

 

فردا چی بخوریم؟

فردا سیزده‌بدر است. همه بدی‌های زندگی‌تان به در و به امید خوش نشینی خوشی‌ها در روزهایتان. ما ایرانی‌ها طبق سنت، سیزده‌بدر را خارج از خانه سپری می‌کنیم و البته طبق همان عادات قدیمی در عصر روز سیزده به در یا همان سیزده فروردین بساط آش خوری را راه می‌اندازیم. در همین راستا برای فردا طرز تهیه آش را به شما پیشنهاد می‌دهیم. آشی خوشمزه‌تر از هر آش دیگری که تا به حال نوش جان کرده‌اید. البته پیشنهادهای ساندویچی هم در راه است.

فردا صبح زود منتظر باشید.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 346991

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 13 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام US ۰۷:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۲
    11 0
    یاد قصه های مجید افتادم واقای مرادی کرمانی.
  • علی اصغر A1 ۱۱:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۲
    11 0
    یاد و خاطره بهترین بی بی سینمای ایران مرحومه پرویندخت یزدانیان گرامی و روحش شاد .
  • avin A1 ۰۹:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۳
    4 0
    البته کله جوش را معمولا بی گوشت درست میکنند.