فارس نوشت:

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: براساس آمارها، رضایت شهروندان از زندگی کاهش پیدا کرده است که یکی از دلایل آن این است که در گذشته مسئولیت پذیری اجتماعی در شهر بوده است.

احمد مسجد جامعی رئیس شورای اسلامی شهر تهران در نشست علمی کاربرد «مسئولیت پذیری اجتماعی در حوزه مدیریت شهری» که با حضور راجش تیواری (رئیس مرکز مسئولیت اجتماعی شرکتی و مشاور نخست‌وزیر هند) و همچنین برخی از اعضای شورای شهر(حقانی، راستگو، دانشور و حجت‌السلام ناصحی) و جمعی از شهرداران 22 گانه تهران و معاونین شهردار تهران برگزار شد، اظهارداشت: در حوزه فعالیت‌های مربوط به بخش اجتماعی، نیاز به استفاده تجربه گذشته داریم.

 در دوره چهارم شورای شهر به موضوع مسئولیت پذیری اجتماعی توجه ویژه‌تری شده است و در این زمینه کمیته اجتماعی تشکیل شده است.

مسجد جامعی خاطرنشان کرد: بحثی که هم اکنون در سطح جهانی مطرح است قواعد نوین وضع شده در حوزه مسئولیت پذیری اجتماعی است که این مسئولیت می‌تواند نگرش انسانی به شهر داشته باشد بطوریکه در کشور ما مسئولیت پذیری اجتماعی سابقه طولانی دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در ادامه با اشاره به اینکه اگر چه در سال‌های گذشته سرمایه‌گذاری وسیعی در بخش‌های مختلف از جمله مترو، ساختن پل و توسعه فضای سبز شده است، گفت: اما نکته‌ای که در اینجا اهمیت دارد این است که رضایت شهروندان از زندگی کاهش پیدا کرده است که یکی از دلایل آن مسئولیت پذیری اجتماعی است. مسئولیت پذیری اجتماعی در گذشته باعث مشارکت شهروندان در کارهای مختلف می‌شد ولی متاسفانه اگرچه فضای شهرسازی ما گسترش پیدا کرده است اما قواعد ما به روز نشده است.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران اظهارداشت: شهرداری، دولت و مجلس می‌تواند در بخش مسئولیت پذیری اجتماعی اقدامات گسترده‌ای را انجام دهند.

وی با بیان اینکه متاسفانه در کشور ما معماری ایرانی اسلامی رعایت نشده است، گفت: نمونه بارز آن ساختمان مجلس شورای اسلامی است که این ساختمان هیچ مناسبتی با معماری ایرانی اسلامی ندارد.

مسجد جامعی همچنین گفت: در حال حاضر بالغ بر 10 هزار شرکت با شهرداری‌ها کار می‌کنند که می‌توان از این ظرفیت برای مسئولیت پذیری اجتماعی استفاده کرد و در واقع مشوق‌هایی را برای شرکت‌های خصوصی جهت مشارکت در مسئولیت پذیری اجتماعی اتخاذ کرد.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در ادامه این نشست گفت: متاسفانه در سال‌های اخیر رتبه ایران در بخش نیکوکاری نزول کرده است و این در حالیست که ما در این زمینه فقط شعار داده‌ایم ولی نتیجه چیز دیگری است ضمن اینکه مردم و تاریخ ما ظرفیت بالقوه‌ای را در نیکوکاری دارند که می‌توان از این ظرفیت و پتانسیل به نحو مطلوب استفاده کرد.

4646

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 338668

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 14 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • یک کارشناس ارشد شهرسازی A1 ۱۷:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۶
    2 0
    آنچه که موجب کاهش مسئولیت پذیری اجتماعی است علاوه بر به روز نبودن قواعد درون کشور، عدم اقتدار دستگاه ها و مراجع محلی حتی در سطح محلی است. برخلاف کشورهای توسعه یافته که شهرداری هر شهرستان مقتدرترین ارگان شهری است ، در ایران فقدان قدرت مراجع محلی تعدد عوامل ذیمدخل برای تصمیم گیری در شهر را بدنبال دارد. علاوه بر این، عدم اعتماد مردم به تصمیمات دولتی ، فقدان ثبات در مقررات شهرسازی، تفاوت های بارز و انواع رانت هم مزید برعلت شده است . اگر بخواهیم مشارکت را به معنای واقعی و نه صرفا به شکل نظرخواهی از مردم ببینیم نیاز به تغییرات بنیادی در ترتیبات نهادی و سیستم برنامه ریزی شهری داریم .
  • بی نام A1 ۱۸:۵۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۶
    3 0
    چشم بسته غیب گفتی!!!!معلومه که کاهش پیدا میکنه با این اوضاع اقتصادی و...