این کتاب به عنوان کتاب دوم کارنامه عملیاتی لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله، درباره کارنامه عملیاتی این لشکر، در عملیات رمضان از تیر تا پایان شهریور ماه ۱۳۶۱ است.

به گزارش خبرآنلاین، کتاب «ضربت متقابل» با عنوان فرعی کارنامه عملیاتی لشکر ۲۷ محمدرسول‌الله تدوین گلعلی بابایی و حسین بهزاد که در دوازدهمین دوره جایزه کتاب سال دفاع مقدس به عنوان اثر برگزیده انتخاب شده از سوی سوره مهر برای چهاردهین بار منتشر می شود.

کتاب «ضربت متقابل» در چهارده فصل با عناوین «تدبیر تعقیب متجاوز»، «اهداف طرح عملیاتی کربلا»، «شناسایی و سازماندهی»، « تلاش‌های بازدارنده»، «ضربت متقابل»، «رخنه ناموفق»، «نبرد فطر»، «همت چاره ساز»، «انتخاب راه کار»، «مصاف با دژهای مثلثی»، «مثلث سوم»، «آخرین تمهیدات»، «واپسین تکاپو» و «ترازبندی نبرد رمضان» شکل گرفته است.

این کتاب به عنوان کتاب دوم کارنامه عملیاتی لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله، درباره کارنامه عملیاتی این لشکر، در عملیات رمضان از تیر تا پایان شهریور ماه ۱۳۶۱ است.

کتاب اول این مجموعه نیز با عنوان «همپای صاعقه» به تشریح نقش این لشکر در دو عملیات بزرگ فتح المبین، بیت‌المقدس (آزادسازی خرمشهر) و اعزام نیروهای آن به لبنان پرداخته و در برگیرنده وقایع دی ماه۱۳۶۰ تا ت‍ی‍ر ماه ۱۳۶۱ است.

مقام معظم رهبری در دست نوشته‌ای بر حاشیه این کتاب آورده‌اند: «کتاب‌هایی مانند «ضربت متقابل» و «همپای صاعقه» باید کتاب‌های رایج دست کارکنان در سطح سپاه و خانواده‌هایشان باشد. این کتاب نقش فرماندهان را در جنگ برجسته می‌کند که چگونه فرماندهان سپاه و ارتش وارد صحنه دفاع مقدس شدند و عملیات‌های موفقی را انجام دادند...وظیفه فرماندهان ترویج، نشر و عرضه این کتاب‌ها به حد کافی در جامعه است.»

 

کتاب «ضربت متقابل» در ۱۰۰۷ صفحه تدوین شده است.
6060

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 309814

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۴:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۲
    1 0
    اگر همین کتابها در قالب طرحهای متداول در سپاه به هر خانواده سپاهی یک جلدش هدیه شود بجایی بر میخورد خیلی از ما سپاهیان این کتابها ر ا ندیدیم یا اطلاع رسانی نشده یا به هر دلیل خود سازمانهایی مثل سپاه باید فعالیتهای فرهنگی شان را اینطور ارائه دهند وگرنه سخنرانیها دیگر به گوش کسی فرو نمیرود