به گزارش خبرآنلاین مسعود بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق به طور رسمی از شیخ یوسف القرضاوی دعوت کرده است تا به کردستان عراق سفر کند. دولت مالکی مخالفت خود را نسبت به این سفر ابراز داشته و آن را برخلاف مصلحت و منفعت عراق دانسته است.
از نگاه بغداد، وضعیت سیاسی عراق به گونه ای نیست که یوسف عبد الله القرضاوی به این کشور و آن هم به اقلیم کردستان عراق بیاید. لازم به ذکر است که این چهره مشهور به عالم دینی و عربی مصری الاصل، رئیس و مؤسس اتحادیهٔ جهانی علمای مسلمان می است و از اصلیترین تئوریسینهای جریان موسوم به الوسطیة و از تربیتشدگان مدرسهٔ حسن البنا و اخوان المسلمین است. [با رهبران اخوان المسلمین آشنا شوید/ از حسن البنا تا محمود بدیع]
وب سایت کردی هاولاتی گزارش داده است که این دعوت به طور رسمی از طریق کفاح سنجاری - مشاور مطبوعاتی بارزانی- از قرضاوی به عمل آمده و او هم در سایت خود از این دعوت استقبال کرده است.
به نظر می رسد اقدام بارزانی در دعوت شیخ یوسف به اقلیم کردستان براساس روابط خوبی است که اداره امنیت قطر با اداره امنیت حزب دمکرات کردستان عراق - پاراستن - پدید آورده و نیز در راستای علنی کردن اختلافات او با بغداد و شخص مالکی است به این معنی که این روزها مسعود بارزانی دقیقا هرچه را که برخلاف قصد و نظر مالکی باشد انجام می دهد.
درهمین راستا محمد صهیود عضو پارلمان ملی عراق و از افراد نزدیک به مالکی در سایت “بلادی الیوم”اظهار داشته که قرضاوی مخالف عراق است و دیدار وی هم از این کشور و کردستان عراق بی معناست . هر دیداری باید از طریق مجاری رسمی و وزارت امورخارجه باشد و سفارت عراق در ان کشور باید اشخاص را دعوت کند نه اینکه هر کسی از داخل کشور برای خودش کسی را دعوت به دیدار کند. این هرج و مرج و دخالت در کار حکومت مرکزی محسوب می شود. او اظهار داشته است بارزانی از هیچ تلاشی برای فروپاشی دولت مالکی رویگردان نیست و این سناریوها قبلا برای شکست حکومت ابراهیم جعفری ازمایش و تجربه شده است.
به گزارش خبرآنلاین پیش از این روزنامه لبنانی الدیار نیز نوشته بود: اسماء بن قاده الجزایری از سفر همسرش، یوسف قرضاوی، به سرزمین های اشغالی در سال 2010 میلادی پرده برداشت و گفت که وی به زبان عبری تسلط کامل دارد. وی ادامه داد: قطر با سوء استفاده از جایگاه دینی و ارتباط گسترده قرضاوی با جهان اسلام، از وی در راستای اجرای نقشه آمریکایی و صهیونیستی در منطقه استفاده کرده است. این در حالی است که شائبه نفوذ موساد در نحوه تصمیم سازی و تصمیم گیری های مسعود بارزانی نیز وجود دارد.
یوسف قرضاوی در مدت اخیر چندین بیانیه علیه مالکی صادر و نیز جنگ کرد و عرب را هم حرام اعلام کرده است. او انتقادات بعضاً تندی را هم درباره جمهوری اسلامی ایران مطرح کردهاست. از جمله موضع گیریهای وی در قبال ایران میتوان به انتقاد از همکاری تهران با واشنگتن در برخورد با طالبان، موافقت ایران با اعدام صدام، حمایت ایران از گروههای شبه نظامی شیعی عراق و مخالفت با تبلیغ تشیع از سوی ایران در کشورهای عربی، اشاره کرد .
او پیشتر نیز در یکی از خطبه های نماز جمعه قطر در اواخر مهر ماه همین امسال از زائران خانه خدا خواست در مراسم حج ایران را نفرین کنند چرا که در کنار دولت سوریه ایستاده و جلوی سقوط آن را گرفته است. قرضاوی با اشاره به حمایتهای ایران، چین و روسیه از نظام حاکم بر سوریه گفته بود: جهان عرب و جهان اسلام باید در برابر این سه کشور بایستند چون آنها با حمایتهای سیاسی، نظامی و مالی در کنار رژیم حاکم در سوریه قرار گرفته و درحال کشتن مردم در این کشور هستند. البته قرضاوی هیچ اشارهای به حمایتهای مالی، تسلیحاتی سیاسی و تبلیغاتی آمریکا، رژیم صهیونیستی، عربستان، قطر و ترکیه از شورشیان و مخالفان دولت سوریه نکرد و از جنایاتی که سازمان القاعده و تروریستهائی که این سازمان افراطی و تروریستی از کشورهای مختلف برای جنگ با دولت سوریه و کشتار مردم این کشور اجیر کرده به میان نیاورده است.
49261
نظر شما