ایسنا نوشت:

رییس بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان گفت: حال دو نفر از دانش‌آموزان شین آبادی مناسب نیست.
فریدون عابدینی با بیان اینکه شش نفر از دانش‌آموزان حادثه دیده مدرسه شین آباد در بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان بستری هستند، اظهار کرد: حال چهار نفر از این بیماران در شرایط نسبتاً مناسب قرار دارد و بین 5 تا 25 درصد سوختگی دارند و زخم‌های عفونی این چهار بیمار در ناحیه سر، صورت، دست و پا مشاهده می‌شود.
وی با بیان اینکه متاسفانه درصد سوختگی دو نفر از این دانش‌آموزان شدید و بین 35 تا 45 درصد است، گفت: به علت شدت سوختگی، عفونت‌هایی در کلیه، قلب و ریه این دو بیمار مشاهده می‌شود.
رییس بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان با بیان اینکه مدت زمان مورد نیاز برای درمان چهار نفر از این بیماران بین 7 تا 10 روز پیش‌بینی می‌شود، اضافه کرد: مدت زمان مورد نیاز برای درمان دو بیمار دیگر بستگی به واکنش بدن آنها به روش‌های درمانی است.
عابدینی با بیان اینکه دو تیم پزشکی برای درمان این بیماران فعالیت می‌کنند، افزود: یک تیم پزشکی شامل فوق تخصص قلب، ریه و کلیه کودکان از سوی دانشگاه علوم پزشکی و یک تیم پزشکی شامل متخصص بیهوشی، متخصص داخلی، متخصص غفونی و روانپزشک از سوی بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان برای درمان این بیماران به کار گرفته شد‌ه‌اند.
وی در خصوص هزینه‌های مورد نیاز برای درمان این بیماران نیز اظهار کرد: هنوز اعتبار مورد نیاز برای درمان این دانش‌آموزان مشخص نشده است ولی بیمه دانا پرداخت تمام هزینه‌های درمانی را تقبل کرده است.
رییس بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان با بیان اینکه چنانچه این دانش‌آموزان تحت روش‌های درمانی جدید سوختگی قرار می‌گرفتند سرعت بهبودی در آنها افزایش می‌یافت، افزود: در روش‌های جدید درمان بیماران سوختگی پس از 24 ساعت نسوج مرده از محل آسیب دیده با توجه به میزان سوختگی طی یک یا دو عمل برداشته می‌شود و مدت زمان کوتاهی پس از آن از پانسمان‌های نانو کریستال نقره با پوشش آنتی باکتریال در محل آسیب داده قرار داده می‌شود.
عابدینی با بیان اینکه استفاده از روش‌های درمانی جدید عوارض پس از سوختگی را در بیماران کاهش می‌دهد، گفت: مهم‌ترین عوارض ناشی از سوختگی تغییر شکل اندام آسیب دیده است که با استفاده از روش درمانی جدید این عوارض از بین می‌رود.
وی ادامه داد: برای درمان اولیه این بیماران از روش‌های سنتی مصرف بتادین و پماد استفاده شده است و این در حالی است که در اکثر کشورهای دنیا و به ویژه بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان این روش منسوخ شده است.
47282

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 267632

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 11 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۸:۲۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۱
    61 1
    ای خدا دختر بچه خیلی ضعیفه تحمل درد نداره خودت شفاشون بده
    • بدون نام IR ۱۸:۳۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۱
      14 0
      بچه های معصوم چقدر باید زجر بکشن خدا....؟؟؟ واسه اینکه می خواستن درس بخونن؟
  • بدون نام IR ۲۲:۰۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۱
    11 0
    آخه یکی میشه که جواب هزاران چرا و پرسش رو بده ؟ قران خدا عوض میشد یا خسارت هنگفتی به دارایی های جامعه پزشکی( اعم از وزارت خونه وتمامی ارکان اجرایی در امر درمان)وارد میشد که در امر درمان این عزیزان از بهترین وعالیترین امکان استفاده می کردند؛ طوری میشد اگر هواپیمایی امکان پروازیش رو و پزشکان امکان حرفه ایشون رو و بیمارستان امکانات تجهیزاتیش رو به رایگان وبه هنگام وبنا بر ضرورت در اختیار حادثه دیدگان فرار میداد؟ واز اهمال در رسیذگی ودرمان پرهیز میشد؟
  • رحیمی IR ۱۰:۳۶ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۲
    12 0
    ای خدا!!!! دارین چکار میکنید پس. هی میگین اگه اینجوری میشد بهت بود واگر اونجوری میشد ویااز ..............بابام جان بجنبین زودتر دوا درمان کنید دیگه .
  • بدون نام IR ۱۴:۰۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۲
    15 0
    عفونت قلب ، کلیه و ریه ضرورت اعزام به خارج رو ایجاد نکرده؟؟؟؟