عکس ارسالی از کوچکی

 

 

 

===

شما هم می توانید مطالب، عکسها و فیلم های تولیدی خود را برای ما به آدرس shoma@khabaronline.ir ارسال کرده تا آنرا با نام خودتان منتشر کنیم. لطفا فیلم ها بیشتر از 5 مگابایت نباشد و ترجیحا در فرمت اف.ال.وی .flv ارسال کنید. همچنین عرض هر عکس حداکثر 500 بوده و حجم عکس بیشتر از 100 کیلوبایت نباشد. مطالب خود را نیز در قالب مایکروسافت ورد به صورت ضمیمه ارسال کنید.

5656

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 266525

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • منصور IR ۰۰:۵۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
    4 7
    عزیز جان این پنیر نصفه نیست. این نوعی پنیره که به لاکتیکی مشهوره. مثل پنیر کردی از نوع پنیرهای سفت. اندازه کمترش بخاطر کمتر بودن آب درون پنیر است.
  • علی IR ۰۴:۳۶ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
    7 2
    خوب شاید نصفش رو خود عکاس بریده!
  • احسان IR ۰۹:۴۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
    6 1
    خب وقتی هزینه‌ی تولید بره بالا ولی قیمت رو نتونی همونطور ببری بالا باید یه همچین کاری بکنی تا دخل و خرجت با هم بخونه دیگه!
  • پیمان IR ۱۱:۱۴ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
    6 1
    جهت سهولت در برداشت پنیر یک عدد نردبان کفایت می کند
  • بدون نام ES ۱۱:۲۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
    3 1
    من از این پنیرها میخرم. اگه دقت کنید وزنش رو نوشته 300 گرم. با این حساب درسته جعبه یه مقدار خالیه ولی به نظر نمیاد کم فروشی باشه چون وزنش رو اعلام کرده و به نظر میاد که همون اندازه هم هست.
  • ا. د. IR ۱۱:۵۶ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
    7 0
    بسمه تعالی با سلام و با تشکر از سایت خوب خبرآنلاین در پردازش موضوعات اجتماعی، در خصوص خبر منتشره 06/10/91 ساعت 22:48 با تیتر "تولید پنیر نصفه" به عنوان یک کارشناس صنایع غذایی و با توجه به حساسیت زمان برای تولید کنندگان، برخود فرض دانستم مطالبی را جهت تنویر افکار خوانندگان آن سایت محترم بیان دارم. عکس درج شده مربوط است به پنیری به نام لاکتیکی که نوعی پنیر سنتی است که به شکل صنعتی تولید می شود و می بایستی در آب نمک غوطه ور باشد. لذا حجم ظرف انتخابی برای بسته بندی حداقل 5/1 برابر محتوی خالص پنیر در نظر گرفته می شود. همانگونه که بر روی لیبل بسته بندی مشاهده می شود وزن خالص این محصول 300 گرم می باشد که نیاز به 150 تا 200 گرم آب نمک دارد که این مهم در بسته بندی رعایت شده است لذا تصویر بدون توض
  • بدون نام IR ۱۲:۴۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
    1 5
    خودش نصفش کرده بعد عکس گرفته.
  • بدون نام IN ۱۷:۱۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
    1 0
    این نسبت به بند انگشت خیلی هم چیز معمولی هستش...!!!!! دوشواری هم نداره....!!! فقط ....تو روز روشنه...!
  • لادن IR ۲۱:۱۶ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۷
    1 1
    آقای کوچکی اگه زحمت میکشیدی و پنیر رو وزن میکردی متوچه میشدی 300 گرمه فضای بیشتر برای آب نمکه