دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در مورد شعار دولت وحدت ملی گفت: این شعار پوچی است و علت آن هم این است که با کسانی که خودشان را از براندازان جدا نکرده‌اند نمی‌توانیم وحدت کنیم.

به گزارش خبرآنلاین، حبیب‌الله عسگراولادی در حاشیه مجمع عمومی جبهه پیروان خط امام و رهبری در جمع خبرنگاران درباره دیدار با جامعتین گفت: دیدار با آیت‌الله یزدی احتمالاً‌ جمعه هفته آینده انجام می‌شود و در خصوص کلیات انتخابات صحبت خواهیم کرد و جبهه از بهمن و اسفندماه سال جاری ورود مصداقی به انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم خواهد داشت.
وی در خصوص سازوکار انتخاباتی این جبهه تصریح کرد: ما در انتخابات آینده 40 نامزد خواهیم داشت که 25 نفر از آنها اصولگرا و 15 منفرد و اصلاح‌طلب خواهند بود و ما از 25 نامزد حدود 10 تا 12 نفر از آنها را دعوت خواهیم کرد و با آنها جلسه خواهیم داشت.
دبیرکل جبهه پیروان افزود: گفتمان انتخابات و حرکت بر طبق آهنگ رهبری و دغدغه‌های مردم، برنامه‌محوری بر اساس این گفتمان برای دولت‌های آینده و ارائه پیشنهادها برای مصادیق، محورهای این جلسه خواهد بود.

بعید میدانم اصلاح قانون انتخابات به دور دیازدهم برسد
عسگراولادی درباره اصلاح قانون انتخابات در مجلس گفت: درباره قانون انتخابات نظری ندارم و به نظرم بعید است که به دوره یازدهم برسد.
وی همچنین در رابطه با اظهارات اخیر موسوی‌خوئینی‌ها در مورد عدم اعلام برائت از سران فتنه تصریح کرد: آقای موسوی خوئینی‌ها اختیار دارد که اعلام برائت نکند، اما طبیعی است که مردم نمی‌پذیرند؛ فتنه‌گران کارهای زشتی علیه خط امام و امام حسین(ع) انجام دادند، اما نمی‌گویم که نامزدها این کارها را کرده‌اند و در واقع بنده آن نامزدها را اهل فتنه می‌دانم، بلکه اهل فتنه دور آنها جمع شده‌اند. آنها می‌گویند که ما نباید اعلام برائت کنیم چرا که خودمان موسوی را معرفی کرده‌ایم، اما در حال حاضر بحث ما این است که این جریان در دوران انتخابات در خیابان‌ها آشوب کردند؛ آیا شما موافق این هستید، آیا شما موافق شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران هستید؟
وی دولت وحدت ملی را طرحی پوچ ارزیابی کرد و افزود: ما نمی‌توانیم با کسانی که هنوز خود را از براندازان جدا نکرده‌اند وحدت کنیم، چراکه وحدت ما ایمانی بوده و با وحدت ملی شدنی نخواهد بود و وحدت ما آهنگ ولایت دارد. اگر ما بخواهیم در چنین طرحی نخست‌وزیر سابق را در فهرست وحدت ملی بیاوریم قطعاً مقابل مردم قرار گرفته‌ایم، ما باید خود را با آهنگ ولایت تطبیق دهیم و اگر آقای موسوی خوئینی‌ها نمی‌خواهد برائت بجوید، نجوید.
عسگراولادی ادامه داد: در سال 88 وقتی که وزارت کشور سلامت انتخابات را اعلام کرد، مقام معظم رهبری حکم رییس‌جمهور را تنفیذ کرد و مجلس نیز آن را تأیید کرد، اگر کسی بگوید که تقلب شده مقابل نظام قرار گرفته است، چرا که نمی‌توان گفت رهبر مقام معظم انقلاب تقلب را تنفیذ کرده‌اند.

شخص رییس‌جمهور به عنوان یک شهروند حق دارد که برای انتخابات پیش رو نامزد معرفی کند
عسگراولادی هچنین در مورد برنامه‌های انتخاباتی جریانی موسوم به جریان انحرافی برای انتخابات یازدهم گفت: جریان انحرافی کارهایی انجام می‌دهد و می‌گوید که تغییر استانداران و فرمانداران به وسیله این جریان صورت می‌گیرد، اما آنها خودشان موضعی نگرفته‌اند.
وی تصریح کرد: شخص رییس‌جمهور به عنوان یک شهروند حق دارد که برای انتخابات پیش رو نامزد معرفی کند و مجموعه وی نیز از چنین حقی برخوردار است.

/2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 260524

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۵:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۹
    15 4
    بنظر م با توجه به نامزد شدن 40 نفر برای ریاست جمهوری خوب است یک شورایی بنام شورای ریاست جمهوری تشکیل دهند در اینصورت مسئولیت ها گردن هر 40 نفر تقسیم میشه بعد معلوم نمیشه کی کجای کار رو خراب کرده
  • بدون نام EU ۰۰:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۰
    5 1
    منظور ایشون از مردم چه کسی یا چه کسانی است؟ ممنون میشم توضیح بدهند
  • بدون نام IR ۰۷:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۰
    5 3
    درود برسید عزیز خاتمی .مردم