براساس اظهارات مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی از 48 درصد سهم این شرکت در پالایشگاه ستاره خلیج فارس 28 درصد آن برای خرید بخش خصوصی عرضه می شود.

بنابراین بنا به گفته علیرضا ضیغمی، اگر بخش خصوصی داوطلب خرید سهام این پالایشگاه باشد این شرکت استقبال خواهد کرد.
پالایشگاه ستاره خلیج فارس 55 میلیون لیتر فرآورده های اصلی مورد نیاز کشور را می تواند تامین کند که 36 میلیون لیتر از این میزان بنزین و 14 میلیون لیتر نفت گاز است.
تولید روزانه 4 میلیون لیتر ال پی جی (گازمایع)، سه میلیون لیتر سوخت جت و 130 تن گوگرد، از دیگر محصولات تولیدی این واحد پالایشی است، ظرفیت ذخیره سازی فرآورده‌های نفتی این پالایشگاه نیز در حدود 11 میلیون بشکه است.
مجتمع پالایشگاهی ستاره خلیج فارس در سه ردیف 120 هزار بشکه ای (در مجموع 360 هزار بشکه) طراحی شده و به دلیل استفاده از خوراک میعانات گازی بیش از 30 درصد محصولات آن به بنزین تبدیل می شود که به این ترتیب با تولید حدود 36 میلیون لیتر بنزین در زمان بهره برداری کامل، بزرگترین مجتمع تولید بنزین در کشور خواهد بود، همچنین با توجه به استفاده از فرآیندهای پالایشی ساده تر در پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس، این پروژه سودآورترین مجتمع پالایشی کشور قلمداد می شود.
به گفته معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فراورده های نفتی، بانک ملت به تازگی برای خرید بخشی از سهام این پالایشگاه اظهار تمایل کرده است.
علیرضا ضیغمی تصریح کرد: هم اکنون در حال تعیین نرخ سهام هستیم، ضمن آن که مجوز هیئت وزیران در این زمینه دریافت شده است.
وی با تاکید بر آمادگی شرکت پالایش و پخش برای واگذاری سهام پالایشگاه ستاره خلیج فارس گفت: در صورتی که بخش خصوصی تمایل داشته باشد و شرایط را بپذیرد، آمادگی کامل برای واگذاری سهام این پالایشگاه وجود دارد.
/31221

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 247244

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۸:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۰
    7 0
    چرا پالایشگاه ستاره خلیج فارس را سهامی عام نمی کنید و در بورس به عموم مردم عرضه نمی کنید؟