محمد نصرتی، رییس اتحادیه کشوری قنادان و شیرینی فروشان در کافه خبر گفت: « قیمت شیرینی حدود 25 درصد افزایش پیدا کرده است. »

محمد نصرتی، رییس اتحادیه کشوری قنادان و شیرینی فروشان در رابطه با گرانی در بازار شیرینی گفت: « مواد اولیه شیرینی حدود 180 تا 200 قلم است که بخش عمده آن از خارج می آید. به هر حال افزایش قیمت های جهانی برخی کالا ها را اگر کنار بگذاریم برخی کالا ها در داخل نیز گران شده اند و همچنین قیمت ارز هم افزایش پیدا کرده است. طبیعتا این شرایط در قیمت تمام شده محصول شیرینی هم اثر دارد. »
نصرتی افزود: « روغن  بیشترین افزایش قیمت را داشته است به طوریکه قیمت جهانی آن هم بالا رفته است. قیمت خامه  هم افزایش پیدا کرده است. آرد که پیش تر افزایش پیدا کرده بود. اقلام دیگر هم به همین شکل قیمت شان صعود داشته است. »  
بر اساس گفته رییس اتحادیه کشوری قنادان و شیرینی فروشان در مجموع حدود 25 درصد شیرینی افزایش قیمت داشته است که به طور میانگین این رقم را می توان اعلام کرد.

نصرتی در بخش دیگری از توضیحات خود به قیمت 5 قلم شیرینی پر مصرف اشاره کرد و گفت: « 5 قلم شیرینی پر مصرف داریم. این 5 قلم به این قیمت ها به فروش می رسد: شیرینی تر خامه ای 6400، گل محمدی 4600 تومان، زبان و پاپیونی 5200 تومان، برنجی 5200 تومان و کیک یزدی هم 4300 تومان. این 5 قلم را قیمت داده ایم که قنادی های سطح شهر باید به همین قیمت بفروشند. » 

او ادامه داد: «  برخی از قنادی ها می آیند و روی شیرینی های خامه ای را با برخی میوه ها و  دسر شکل می دهند که طبیعتا با کیلویی 6400 تومان قیمت آن تفاوت دارد و قیمت بیشتری دارد. » 

رییس اتحادیه کشوری قنادان و شیرینی فروشان همچنین اعلام کرد که کسی اگر شکایتی در رابطه با فروش شیرینی داشته باشد می تواند با اتحادیه تماس بگیرد تا سریعا پیگیری صورت گیرد.
 

3939

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 230219

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۲:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
    21 2
    بله! حق با شماست! خیلی مغذی است! هم چربی هم قند و کلی هم کالری! تازه اگر از مواد اولیه نا مرغوب و به صورت غیر بهداشتی هم تهیه بشه که دیگه نور علی نور میشه.
  • بدون نام IR ۱۳:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
    7 1
    متاسفانه اخیرا اکثر شیرینی فروشی ها به خاطر سود مالی، از شیرین کننده های مصنوعی به جای شکر استفاده می کنند. این امر دارای عوارض جانبی است. چرا وزارت بهداشت نظارتی بر آن ندارد؟
  • بدون نام IR ۱۴:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
    7 1
    واقعا درسته قرابیه 7500 تومنی 13000 تومن شده آمار این آقا هم مثل سایر مسئولینه ‍‍!!!!!!!!!!!
    • بدون نام IR ۱۴:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۴
      2 0
      قرابیه قبل از این گرونی کیلویی 11 تومن بود....
  • بدون نام IR ۰۰:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۴
    8 0
    قیمت همه چیز توکشور بیش از20٪ افزایش پیدا کرده فقط درامد مردم کمتر از20٪ افزایش پیدا کرده
  • یک آگاه IR ۱۴:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۴
    10 2
    شیرینی رو نخوریم نمی میریم . گرونی گوشت و مرغ و سبزی و میوه رو کجای دلمون بگذاریم؟ بعد هم شیرینی خامه ای 6400 ؟ قبل از این قیمت که 7500 بود .... چرا به مردم اطلاع رسانی نمی کنید اینهایی که تو بعضی شیرینی فروشی ها به اسم خامه به خورد مردم داده می شه همون ترکیب روغن صاف قنادی و پودر قند و وانیله که به جای خامه فروخته می شه ؟ بیچاره مردم ....... به نظر من که بهترین راه تهیه ی شیرینی در خونه ست ، حداقل بیشتر از این چیزناسالم نمی خوریم ....