خبرگزاری مهر نوشت:

یکی از مراجع تقلید شیعیان با اشاره به اهتمام مراجع و رهبر معظم انقلاب اسلامی برای اسلامی شدن امور بانکی گفت: مهمترین مشکل در بانکداری ما این است که راه حلال را در پیش نگرفته ایم.
آیت الله سید محمد علوی گرگانی ظهر دوشنبه در دیدار با مدیرکل امور شعب موسسه مالی و اعتباری مهر استان قم با تاکید بر اینکه در نظام اسلامی همه امور باید اسلامی شود اضافه کرد: تصرف در اموال عمومی و سرمایه‌های مردم یکی از موضوعات بسیار مهم و مسئولیت آور است که آیات و روایات زیادی درباره آن وجود دارد.

وی با بیان اینکه مسئولیت بسیار سنگینی برعهده مسئولان بانکی کشور وجود دارد اظهار داشت: اهمیت مسائل مالی آنقدر زیاد است که پیامبر و ائمه همواره نسبت به آن تاکید زیادی داشتند و ابتدا می‌فرمودند الفقه ثم المتجر؛ ابتدا حکم شرعی را یاد بگیرید و بعد تجارت کنید.

استاد حوزه علمیه قم بیان داشت: مسائل مالی جذبه و کشش زیادی دارد و از این رو برای انسان خطرناک است و اگر انسان مرتکب بی دقتی شود در لبه پرتگاه قرار می گیرد.

وی با اشاره به آیاتی از قرآن با بیان اینکه قرآن کریم ربا را در حکم محاربه و جنگ با خدا می داند اظهار داشت: شما مسئولان بانکی باید مراقب باشید تصدی اموال مردم موجب نشود تا این اموال به طریق نادرستی مورد استفاده قرار گیرد.

اهتمام مراجع به حل مشکلات بانکی

آیت الله علوی گرگانی با اشاره به اهتمام مراجع و رهبر معظم انقلاب اسلامی برای اسلامی شدن امور بانکی گفت: مهمترین مشکل در بانکداری ما این است که راه حلال را در پیش نگرفته ایم.

وی دریافت دیرکرد وام را از مشکلات سیستم بانکی دانست و تاکید کرد: این موضوع باعث می شود تا بسیاری از خانواده‌ها دچار مشکل شوند.

تاکید بر حذف ربا

این مرجع تقلید با تأکید بر حذف ربا از سیستم بانکی کشور تأکید کرد: این گناه بسیار بزرگی است و قرآن آن را در حکم جنگ با خدا می‌داند.وی در پایان بیان داشت: مسئولان و کارکنان بانک‌های کشور باید در به دست آوردن مال و صرف آن بسیار مراقب باشند تا موجب نارضایتی خدا نشود.

/6262

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 212000

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ارسطو IR ۱۹:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    8 2
    واقعیته و تاخ!!!!!!!!!!!!
    • بدون نام IR ۲۰:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
      14 1
      مشکل آن است سرمایۀ مردم را دست اهلش نسپردیم و امثال خاوری سالهاست بر این امانت چنگ انداخته اند
  • بدون نام US ۲۰:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    21 2
    خدارو شکر یکی گفت این بانکداریه اسلامی نیست! راستی چی شد وعده اقای احمدی نژاد از وام تک رفمی؟
  • بدون نام US ۲۰:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    4 1
    اخه نرخ سودبانکی را افزایش ندهند قیمت سکه میره بالا
  • بدون نام IR ۲۱:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    1 0
    یکی از بانک هایی که ادعای اسلامی بودن رو بیش از بقیه داره به بنده 5.5 میلیون وام داده 12 میلیون پس می گیره فکر می کنید می شه چند درصد؟
  • پرهام IR ۲۲:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    1 0
    نمیدونم چیه اسلام کشور ما به اسلام حقیقی نزدیک هست ؟!!! واقعا ما جمهوری اسلامی هستیم ؟!!! امروزه بیشتر خانواده با بانک سر و کار دارن ( به خاطر بدبختی ) از طرفی هم این روابط مالی مشکوک و شاید هم به طور حتم حرام باشه و در حد محاربه . اما هیچ کس هیچ کاری نمی کنه !!! حتما این نظرم تایید نمی کنید !
  • بدون نام IR ۲۲:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    0 0
    در واقع مسائل را به فرم کلی مطرح میکنید. در فرمت کلی متغیرهای قابل بررسی شناسایی نمیشود. برای مثال دشمن بد است. اینکه دشمن کیست و معیار دشمن بودن چیست و آیا قابل لمس است و نام و نام خوانوادگی افراد دشمن مشخص است یا نیست و آیا کل جهان به جز 20 کشور دشمن اند یا برخی افراد انها دشمن اند و امثال آن و اینکه ربا بد است مورد تائید است ولی اینکه ربا باشد یا نباشد و چه میزان سود بانکی ریا محسوب میشود و اگر 2 درصد باشد نیز ریا است یا بیش از 11.5 درصد و سایر و به اقتصاد جهانی و نرخ نفت و دلار و یورو ارتباط دارد. از یک متخصص تحلیل اماری و نمونه برداری و مطالعات اجتماعی-اقتصادی و روش تحقیق پیش از بحث نمودن اعلام نظر بخواهید.
  • بدون نام US ۰۰:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۹
    1 0
    بانکداری اسلامی دیگه چیه؟
  • بدون نام DE ۰۲:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۹
    0 0
    بعد از این همه سال؟
  • سبزعلیپور IR ۲۲:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
    1 0
    برخی از مسئولین بانک‌ها (بانک... با شعار تغییر را احساس کنیم!) و به بهانه صرفه جوئی در هزینه، اکثر مدیران و کارکنان اداره وصول مطالبات معوق خود را کاهش داده و در اصل اداره را غیرفعال و منحل کردند؛شرکت‌های شرخری که ظاهراً مسؤول مطالبات معوق ولیکن در اصل شرکت‌های جدیدی هستند که نقش شرخرها را در قالب شخصیت حقوقی برای بانک‌ها بازی می‌کنند.