کیهان نوشت:

جزئیات جاسوسی بی نتیجه از مراکز هسته ای ایران
کیهان نوشت:
یک رسانه معتبر آمریکایی اعلام کرد با وجود افزایش جاسوسی های سازمان سیا کوچک ترین نشانه ای مبنی بر انحراف برنامه هسته ای ایران به سوی برنامه نظامی به دست نیامده و بنابراین می توان نتیجه گرفت که آمریکا با القای نگرانی درباره برنامه هسته ای ایران، مایل است هدف اصلی خود در زمینه معارضه با ایران را بپوشاند.
پایگاه اینترنتی گلوبال ریسرچ در گزارش خود نوشت: گسترش مراقبت های آمریکا نسبت به برنامه هسته ای ایران در 3 سال گذشته و به کارگیری صدها هواپیمای جاسوسی، هیچ نتیجه ای نداشته تا آمریکا با استفاده از آن بتواند ترس از جمهوری اسلامی به دلیل تولید سلاح اتمی را توجیه کند.
این گزارش می افزاید: نه مقامات آمریکایی و نه خود روزنامه هیچ تلاشی برای ارائه مدارک نمی کنند. آنها در عوض از هواپیمای جاسوسی که می تواند صدها عملیات جاسوسی را انجام دهد و وارد حریم دفاعی ایران شود، می نویسند و قابلیت هایش را نشان می دهند.
گلوبال ریسرچ افزود: بعبارت دیگر، مدرکی دال بر وجود سلاح اتمی یا تلاش برای ساخت آن از سوی ایران وجود ندارد. همانطور که ایران سال هاست اعلام می کند.
این رسانه آمریکایی سپس به گزارش واشنگتن استناد کرد: واشنگتن پست می نویسد «هواپیماهای جاسوسی سیا ده ها سایت اتمی را در این کشور تحت نظر دارند و صدها بار قبل از سقوط یکی از این هواپیماهای بدون سرنشین در ایران، بر فراز تأسیسات اتمی ایران پرواز کرده اند. زیر نظر گرفتن تأسیسات اتمی ایران بخشی از برنامه افزایش اطلاعات است که در دولت بوش آغاز شد و تا کنون ادامه دارد.»
گلوبال ریسرچ از گزارش واشنگتن پست این نتیجه را گرفت:
بدون توجه به اینکه وارد شدن به حریم هوایی ایران قانونی است یا نه، گزارش این روزنامه نشان می دهد اگر سازمان های جاسوسی آمریکا و کشورهای غربی، کوچک ترین اثری از تولید سلاح اتمی در تأسیسات ایران پیدا می کردند، خبر آن تیتر صفحه اول همه روزنامه های دنیا بود. اما این کار را نکرده اند. تعداد زیادی از منابع اطلاعاتی آمریکا در سال 2007 اعلام کردند که ایران برنامه تولید بمب اتمی ندارد.
از همه این گفته ها می شود به این نتیجه رسید که هدف واقعی آمریکا در مورد ایران چیست. موضوع اصلی براندازی و معارضه با ایران است و آمریکا با هشدار در مورد سلاح اتمی قصد دارد هدف اصلی خود را پنهان نگاه دارد.
 
کیهان در سرمقاله خود با عنوان«اسلامبول اول و دوم» نوشت:

 

*تیم مذاکره کننده ایرانی باید آینه تمام نمای عملکرد توام با خباثت، رذالت و البته عجز آمریکا و متحدانش در فاصله 15ماهه 2 دور مذاکرات اسلامبول باشد. از تریبون بی نظیری که فرصت مذاکرات برای جمهوری اسلامی ایران فراهم می کند باید نهایت استفاده را برد و برهنگی کدخدای دهکده جهانی را به همه نشان داد. 15 ماه پیش که آمریکا هنوز به فلاکت امروز نیفتاده بود، فرانسیس فوکویاما تئوریسین نظریه پایان تاریخ در فایننشال تایمز نوشت: «در دهه اول قرن 21 شاهد چرخش قابل ملاحظه ای در بخت و اقبال و منزلت نسبی مدل های اجتماعی و سیاسی جهان بوده ایم. 10 سال پیش اگرچه همه عاشق آمریکا نبودند، اما آمریکا دست بالاتر و برتر را داشت. همه می خواستند مدل لیبرال- دموکراسی آمریکا را کپی کنند و سرمایه داری مدل آینده جهان خوانده می شد اما جنگ عراق و بحران مالی بازار وال استریت، اعتبار این مدل آمریکایی را مخدوش کرد.»

/217

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 207559

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۳:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۴
    0 5
    از بیان شما اصلا خوشم نمیاد چون منافع جمهوری اسلامی ایران را در مذاکرات خدشه دار می سازد. حرف ما این است که ما قرار نیست به هر ادعایی پاسخ دهیم و فقط بر اساس مدارک متقن حاضر به پاسخگویی هستیم. قرار نیست که مرتب کشورها ادعا کنند که چنین و چنان است و ما توضیح دهیم. یکبار و برای همیشه باید بر اساس شواهد و مدارک متقن مسئله حل شود و لاغیر.