اگر از ساندویج های معمولی خسته شده اید و گمان می کنید غذای سالمی نمی خورید، کمی باید حوصله و سلیقه به خرج بدهید و سراغی از فیله مرغ بگیرید. درست کردن ساندویچ فیله مرغ سوخاری، کار سختی نیست، فقط باید پیش از گرسنه شدن به فکر درست کردن آن باشید، چون حوصله می خواهد.<BR>

مواد لازم:
فیله مرغ: 12عدد
پنیر گودا: 400 گرم
آرد سوخاری: 100 گرم
آرد: 100 گرم
تخم مرغ: 3عدد
قارچ: 6عدد
نان همبرگر: 4 قرص
گوجه فرنگی: 3عدد
خیارشور: 200 گرم

 پیاز: 2 عدد
کاهو: 200 گرم
پودر سیر، پودر فلفل سیاه، نمک

 

روش تهیه:
فیله ها را باید مثل شنیسل از وسط نصف کنید. درواقع یک فیله باید به دو برابر اندازه اولیه بدل شود. با گوشت کوب استیک، فیله ها را بگوبید، حواستان باید له نشوند. به فیله ها پودر سیر، فلفل سیاه و نمک بزنید.

لبه دو تا از فیله ها را روی هم بگذارید و محل اتصال را گوشت کوب بزنید تا به هم بچسبند. قارچ را خرد کنید و روی دو فیله ای که به هم چسباندید، بریزید. تقریبا به اندازه 3 سانتی متر در 6 سانتی متر. پنیر گودا را هم روی قارچ بریزید.

لبه های فیله سوم را آرد سفید بزنید. این کار باعث می شود فیله شما به فیله دیگر بچسبد و در روغن از هم باز نشود. سپس فیله سوم را روی پنیر و قارچ بگذارید و لبه هایش را آرام بکوبید.

لبه های فیله پایین را هم کمی آرد سفید بزنید و روی فیله رویی برگردانید. این بار نمی توانید فیله را بکوبید. برای چسبیدن با کارد، روی لبه های فله را خط بیندازید. این کار باعث چسبیدن فیله ها به هم می شود.

تخم مرغ را بزنید و فیله را به آن آغشته کنید. سپس فیله را در آرد سوخاری بزنید. تمام سطح فیله باید پوشیده از آرد شود.

در یک تابه گود، روغن را داغ کنید و سپس گوشت را داخل آن بیندازید. سه دقیقه برای پخت و طلایی شدن فیله باید صبر کنید.

در مدتی که فیله سرخ می شود، گوجه و پیاز را حلقه ای ببرید. خیارشور را باید نصف کنید. کاهو را هم خرد کنید. کف نان را سس بزنید، کاهو و خیارشور را روی سس بگذارید.، فیله را که تا حالا سرخ شده است روی کاهو بگذارید. روی آن گوجه و پیاز بریزید. ساندویچ شما آماده است،

 

نکته: به جای قارچ می توانید از ژامبون و یا سوسیس پپرونی هم استفاده کنید.
4747

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 205077

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کچل US ۱۲:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۶
    10 3
    فکر کنم آشپز خبرآنلاین حداقل 130 کیلو وزنش باشه که غذا با 12 تا فیله مرغ پیشنهاد می ده.
  • بدون نام IR ۱۲:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۱/۰۷
    2 2
    شايد هم پولدار دلخوش