فارس نوشت:

براساس التیماتوم اتحادیه جایگاه داران بنزین مقرر بود تا از امروز عرضه بنزین آزاد در جایگاه های تهران متوقف شود اما شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با تشکیل جلسه ای در روز سه‌شنبه-فردا- به دنبال رفع کردن مشکلات این اتحادیه است.
چندی پیش بیژن حاج محمدرضا رئیس اتحادیه جایگاه داران بنزین در جمع خبرنگاران از توقف عرضه بنزین آزاد در جایگاه‌ها از تاریخ 15 اسفندماه به دلیل برخی از مشکلات ایجاد شده میان این اتحادیه و شرکت پالایش و پخش خبر داد و اعلام کرد اگر تا این تاریخ مشکلات برطرف نشود این اتحادیه با نصب پلاکاردهایی در جایگاه های تهران و پس از آن در کل کشور عرضه بنزین آزاد را متوقف می کند.

این گزارش حاکی است پس از آن جلسه، مسئولان شرکت پالایش و پخش فراورده های نفتی بارها اعلام کردند قصد دارند تا مشکلات این اتحادیه را برطرف کنند تا این تهدید عملی نشود.

براساس این گزارش تا کنون چندین جلسه میان شرکت ملی پخش فراورده های نفتی و اتحادیه جایگاه داران بنزین تشکیل شده است اما رئیس اتحادیه جایگاه داران چند روز گذشته از عدم برطرف شدن مشکلات این اتحادیه خبر داده بود و انتظار می رفت تا امروز عرضه بنزین آزاد در تهران متوقف شود.

پیگیری ها حاکی است هنوز مشکلات این اتحادیه برطرف نشده و شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی تشکیل جلسه‌ای فوری را با اعضای این اتحادیه در ساعت 15 فردا خواستار شده است تا بتواند بدون ایجاد مشکل برای شهروندان به مشکلات اتحادیه جایگاه داران بنزین رسیدگی کند.

بنابراین گزارش به نظر می رسد توقف عرضه بنزین آزاد در جایگاه ها دیگر در دستور کار این اتحادیه نیست و شهروندان می توانند از بنزین آزاد نیز همانند گذشته استفاده کنند.

3939

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 202316

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۳:۰۴ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    22 0
    حیف است بنزین آزاد 700 تومانی را از ما دریغ کنند آخه تو عربستان بنزین 400 تومانه
  • بدون نام IR ۱۳:۲۲ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    11 0
    . . . هنوز جلسه برگزار نشده چطور منتفي شده؟ نكنه ازشون تعهد گرفته اند؟!... .
  • بدون نام IR ۱۵:۲۰ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    3 2
    هر چه بیشتر گران کنید بهتر است و باعث کاهش الودگی هوا میشود و مازاد ان در فرایند توسعه استفاده میشود. بحث این است که توسعه یافتن و نیافتن از مازاد پول بنزین چگونه محاسبه میشود. تا جایی که میدانم عمده اعتبارات تغییر ردیف داده میشوند مثلا از عمرانی به یارانه و از اموزش به یارانه و .... . در واقع حسابرسی وجود ندارد که مشخص شود مازاد صرفه جویی بنزین ایا در توسعه مصرف میشود یا نمیشود و صرفا بیان است.؟
  • بدون نام IR ۱۹:۳۹ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    2 0
    شکر دیگر در استکان حل نمیشود.