ایرنا نوشت:

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: از این پس، ارز مسافرتی به صورت الكترونیكی به مسافران ارائه خواهد شد.

سید 'شمس الدین حسینی' چهارشنبه شب از نحوه ارائه ارز به مسافران در فرودگاه امام خمینی(ره) بازدید به عمل آورد و توصیه های لازم را به مسوولان ذی ربط یادآور شد.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص نحوه پرداخت ارز مسافرتی ، اظهار داشت: مسافرانی كه عازم كشورهای خارجی هستند به هنگام خروج از كشور با ارائه فیش پرداختی ریالی خود در فرودگاه ارز دریافت خواهند كرد .

حسینی افزود: مقدار ارز مسافرتی هم اكنون هزار دلار در سال می باشد كه پس از بررسی های كارشناسی احتمال افزایش یا اینكه به طور مكرر در طول سال پرداخت گردد نیز وجود دارد .

وزیر اقتصادی و دارایی افزود: افرادی كه از كشور خارج می شوند از طریق سیستم شتاب داخل شهر یا در فرودگاه هزینه را پرداخت و به هنگام خروج ارز خود را دریافت و از كشور خارج خواهند شد.

وی با بیان اینكه كسانی كه وارد كشور می شوند مجاز هستند تا پنج هزار دلار به همراه خود داشته باشند، تصریح كرد: در صورتیكه ارز همراه مسافران ورودی بیش از پنج هزار دلار باشد بایستی باقی مانده ارز خود را با گشایش حساب ارزی و اظهار نامه نویسی اعلام نمایند و در صورت خروج مجدد از كشور ارز اظهار شده به وی عودت داده می شود.

حسینی با اشاره به اینكه از این طریق از آشفتگی در بازار ارز پیشگیری می شود، گفت: ممكن است در ابتدای كار، كاستی های باشد اما با بررسی و برنامه ریزی لازم این مشكلات مرتفع و سیستم به طور خودكار اقدام خواهد كرد .

وزیر امور اقتصادی و دارایی در خصوص ارز تخصیصی به دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج از كشور نیز اظهار داشت: ارز اختصاص یافته به آنان در حال حاضر مبلغ مشخصی است اما با بررسی های كارشناسی كارگروه های در وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری احتمال تغییر در میزان ارز دانشجویان وجود دارد.

مدیرعامل بانك ملی، رییس كل گمركات كشور و سایر مسوولان وزارت امور اقتصادی و دارایی، سید شمس الدین حسینی را در این بازدید همراهی می كردند.

/3131

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 196950

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۹:۵۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    17 5
    برای آموزش های آزاد خارج از کشور هم ارز اختصاص دهید
  • esi IR ۱۱:۲۰ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    23 9
    باید از مراجع تقلید معظم سوال شود که آیا این کار دولت آیا اشکال شرعی دارد یا نه ؟ ... فکر کنم طبق قانون اسلام اینکار جایز نیست
  • هموطن IR ۱۱:۵۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    7 23
    اين بجا است كه اكنون دولت كنترل و نظارت كافي روي ارز ورودي و خروجي داشته باشد .اما چنانچه ارزي كه دولت در اختيار صرافي ها ( كه عامل اصلي بالارفتن بي رويه نرخ ارزدربازارآزاد است ) را جمع آوري كند و با توجه به سياستهايي كه درپيش گرفته ، خود راسا نياز مردم در مصرف ارز را تامين و نظارت و كنترل كند ..... قطعا جلوي افزايش بي رويه نرخ ارز درآينده گرفته خواهد شد .
    • amir SE ۰۳:۰۲ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۴
      3 2
      هموطنه عزیز..شما فکر میکنی‌ دولت جیبش پره ارز!!اگه بگه از ما بگیرین که ۲ روزه عرض تموم می‌شه!!ثانیا درین احوالات تحریم که ما نفت می‌دیم روپیه میگیرم ارزشون کجا بود!!
  • آبداني IR ۰۱:۲۲ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۴
    4 1
    آيا اين درست است كه مسافر هنگام ورود بالاجبار حساب ارزي باز كند.پر كردن اظهار نامه اصلا" مشكلي نيست ولي اجبار به اين كه مال شخصي را به بانك بسپاريم از نظر شرع هم جايز نيست. بهتر است دولت مردان چاره ديگر بينديشند.