یک مسابقه متفاوت در اسارتگاه بعثی‌ها/ برای فوتبال از گونی به جای توپ استفاده می‌کردیم

ایسنا نوشت: برای مسابقات قرآن در ابتدا هر آسایشگاه یک یا دو نفر به عنوان داور قرآن انتخاب می‌شدند و در هر آسایشگاه حدود سه تا پنج تن دیگر نیز جهت شرکت در مسابقه معرفی می‌شدند.

سلام‌الله کاظم‌خانی یکی از آزادگان دوران هشت سال دفاع مقدس است. او در بخشی از خاطرات خود درباره برگزاری مسابقات فرهنگی در اردوگاه روایت ‌می‌کند: بعد از آتش‌بس که آزادی بیشتری داشتیم برای سرگرمی و به مناسبت دفاع مقدس برنامه‌هایی از جمله مسابقات قرآن کریم و مسابقات حفظ حدیث و مسابقات فوتبال و مسابقات دیگر اجرا می‌کردیم.

برای مسابقات قرآن در ابتدا هر آسایشگاه یک یا دو نفر به عنوان داور قرآن انتخاب می‌شدند و در هر آسایشگاه حدود سه تا پنج تن دیگر نیز جهت شرکت در مسابقه معرفی می‌شدند. مرحله دوم، مسابقه بین آسایشگاه‌ها بود که حساسیت‌های خاص خودش را داشت و نفرات اول هر آسایشگاه در حین رقابت مشخص می‌شدند. مرحله سوم که مرحله نهایی محسوب می‌شد بین هفت آسایشگاه بود و نفرات برتر اول تا سوم مشخص می‌شدند. مرحله چهارم هم جوایز به برندگان رتبه اول تا سوم تعلق می‌گرفت.

همانند هفته دفاع مقدس در دهه فجر هم پیرامون انقلاب برنامه‌هایی اجرا می‌شد و مسابقات فرهنگی و ورزشی را برگزار می‌کردیم.‌ برای مسابقات فوتبال از گونی به جای توپ استفاده می‌کردیم. مسابقه فوتبال هم مثل مسابقات قرآن چند مرحله داشت. ابتدا در هر آسایشگاه یک نفر مسئول از علاقمندان ثبت نام می‌کرد، بعد از بازی فوتبال یک تیم در هر آسایشگاه معرفی می‌شد سپس در مرحله بعد تیم آسایشگاه‌ها باهم مسابقه می‌داد و در نهایت یک تیم برنده انتخاب می‌شد.»

۲۱۹۲۱۵

کد خبر 1852006

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 10 =