درگیری بین رسانه های حامی رئیسی و قالیباف /گفته‌اند قالیباف بخاطر ناتوانی در پاسخ به انتقادات دانشجویان قرار است به دانشگاه غیرسیاسی برود

روزنامه صبح نو در گزارشی با عنوان«ادامه وحدت شکنی» نوشت: این روزها که کشور در آستانه انتخابات است و باید بیش از گذشته شاهد وحدت و هم‌افزایی بین نیروهای انقلابی و اصولگرایی باشیم، برخی جریان ها هیچ ابایی از وحدت‌شکنی و تفرقه در جبهه انقلاب ندارند.

همین چند روز پیش بود که رهبر انقلاب خطاب به نیروهای انقلابی و کسانی که خود را بسیجی می‌دانند، توصیه کرده بودند که از پرداختن به مسائل «بی‌خود» پرهیز کنند و نگذارند احساسات شخصی یا احساسات جناحی، بر منطق غلبه کند؛ اما گویی گوش شنوایی توسط دوقطبی‌سازان و کسانی که به دنبال تنگ کردن دایره انقلاب هستند، وجود ندارد.

دو، سه سالی است که هم‌افزایی در سطح ملی به نفع مطلوبی حاکم است و برای رفع دغدغه‌ها و مشکلات کشور در سطح سران سه قوه، هماهنگی وجود دارد که این نوع تعامل تقریبا در هیچ‌یک از دولت‌ها وجود نداشته است.

گفتمان های دوقطبی ساز از نگاه عضو موتلفه /رقابت انتخاباتی باید در خدمت به مردم شکل بگیرد نه در فضای دوقطبی!

عضو جامعه روحانیت: سیاسیون و بسیجیان مانع شکل‌گیری دوقطبی شوند / توصیه رهبری، پرهیز از نگاه صفر و صدی است / آمار ندهید، عمل کنید!

نمونه آن همکاری قوه مقننه با دولت بر سر تصویب لوایح، به‌خصوص لایحه برنامه هفتم توسعه بود. جدای از آن هیأت رئیسه مجلس نیز بارها در جهت کمک به دولت به جای استیضاح روش های دیگری را دنبال کرده است تا وحدت بین قوا برهم نخورد. قوه‌قضاییه هم با تمرکز بر مسائل اصلی کشور تلاش کرده تا جامعه را نسبت به حل مشکلات امیدوار کند. مجلس هم با همین نیت، پیشنهاد دولت برای افزایش سن بازنشستگی را در آستانه انتخابات مجلس تصویب کرد تا از مشکلات دولت بکاهد. دولت هم با تلاش خود در زمینه های مختلف به دنبال فائق آمدن بر مشکلات بوده است.

با این حال یک سایت که خود را حامی رییس جمهور می داند و حتی سعی می کند در نقش سخنگوی دولت وارد عمل شود، سعی کرده است از یک مسأله بی‌خود و غیرضروری، دوقطبی بسازد و قوا را درگیر مسأله حاشیه‌ای کند. این سایت برنامه سران قوا برای حضور در مراسم 16 آذر در دانشگاه‌ها را دستاویزی برای حمله به سران قوا قرار داده و به حضور اژه‌ای در دانشگاه محقق اردبیلی و حضور قالیباف در دانشگاه علوم و تحقیقات انتقاد کرده است. البته بخشی از این خبر پس از مدتی اصلاح شد ولی واقعا سوال این است که چرا یک رسانه باید با انتشار چنین اخباری میان قوا دوقطبی ایجاد کند؟

به‌زعم این سایت این دانشگاه‌ها غیرسیاسی هستند و این‌گونه نتیجه‌گیری کرده است که دلیل اصلی قالیباف برای انتخاب یک دانشگاه غیرسیاسی، ناتوانی او در پاسخ دادن به انتقادات دانشجویان به عملکردش در مجلس است. این سایت درباره حضور رئیس قوه قضائیه نیز این‌گونه نوشته است که وی برای اولین‌بار در دوران ریاستش بر دستگاه قضا، برای گفت‌وگو با دانشجویان، در یک دانشگاه حاضر می‌شود.

بر کسی پوشیده نیست از لحاظ قدرت بیان و سخنوری این رؤسای قوا توانایی دفاع از عملکرد خود را دارند اگر انتقادی به عملکردشان باشد، چه‌بسا بدون لکنت و به‌خوبی می‌توانند از عملکرد خود دفاع کرده و به مطالبات دانشجویان پاسخ دهند. همچنان‌که بارها هم رئیس قوه مقننه و هم رئیس قوه قضائیه دیدارهایی را با تشکل‌های دانشجویی داشته‌اند و پاسخگوی سوالات آنها بوده‌اند. در عین حال رییس جمهور هم همواره سعی کرده در این گونه مجامعه حاضر باشد و به سوالات پاسخ دهد. در چنین شرایطی واقعا این سوال پیش می آید که انتشار چنین اخباری چه سودی برای کشور دارد؟

البته در روزهای اخیر این دومین‌بار است که قوه قضائیه مورد عتاب این سایت قرار می‌گیرد. همچنان‌که این سایت نسبت به برخورد با اعتراض‌کنندگان به بلاتکلیفی لایحه حجاب که این روزها مقابل قوه قضائیه صورت گرفته بود، به دستگاه قضا تاخته بود. قوه قضائیه نیز در اطلاعیه‌ای ضمن دفاع از عملکرد خود تأکید کرده بود که بلاتکلیف ماندن لایحه عفاف و حجاب جزو وظایف این دستگاه نیست.

اما ظاهرا جریانی خاص که همواره راهبرد اختلاف و وحدت‌شکنی را سرلوحه خود قرار داده است، این روزها نیز که کشور در آستانه انتخابات است و باید بیش از گذشته شاهد وحدت و هم‌افزایی بین نیروهای انقلابی و اصولگرایی باشیم، هیچ ابایی از وحدت‌شکنی و تفرقه در جبهه انقلاب ندارند.

طبیعی است که مشخص شدن مرز دولت با کسانی است که به دنبال دوقطبی‌سازی‌های مصنوعی هستند حتما به سود دولت خواهد بود و موجب حفظ انسجام جریانی در حمایت از اقدامات اجرایی می شود.

27218

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1843903

برچسب‌ها