سینماگری که این روزها روی ماشین کار می‌کند/ روایت امیرحسین شریفی از اوضاع اقتصادی اهالی سینما

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: یک تهیه‌کننده سینما، شرایط زندگی بسیاری از اهالی این عرصه را بد توصیف و به صدابردار مطرحی اشاره می‌کند که این روزها بیکار شده و به کار روی ماشین روی آورده است.

امیرحسین شریفی، تهیه‌کننده سینما، درباره بازگشایی سینماها و جلوگیری از ضرر سینماگران و سینماداران، گفت: «نمی‌توان درِ سینماها را بست. بالاخره چندین هزار نفر از این راه ارتزاق می‌کنند؛ یا باید یارانه‌ای در اختیار آن‌ها قرار داد و یا راهکار دیگری برای برون رفت از این وضعیت اتخاذ کرد. در شرایط بحران کرونا برای سینما، تهیه‌کننده سرمایه‌اش از بین می‌رود و همه گرفتاری‌ها سر او خالی می‌شود.»

وی افزود: «به نظرم بجز باز گذاشتن سالن‌های سینما و حمایت صد در صدی از سینماگران، بخش آنلاین نیز باید فعال شود. اگر مشکل قاچاق فیلم در حوزه اکران آنلاین رفع شود، این نوع نمایش به بازوی قدرتی برای سینما تبدیل می‌شود. جلوی سوخت شدن سرمایه‌ فیلم‌ها گرفته خواهد شد و آن تعداد مخاطب خاموشی که به سینما نمی‌روند را می‌توان با نمایش آنلاین جذب کرد.»

شریفی تاکید کرد: «دولت باید از سینماگران حمایت کند، ولی این کار را انجام نمی‌دهد. یکی از صدابرداران خوب و متخصص سینما در این روزها نان ندارد بخورد و با ماشین کار می‌کند. متاسفانه از این دست آدم‌ها زیاد داریم که روش‌های درآمدزایی دیگری را در این روزها پیش گرفتند.  چند روز پیش می‌خواستم به اصفهان بروم؛ متوجه شدم داخل یک اتاق در فرودگاه چندین نفر سیگار می کشند! چرا مکان‌های این چنینی را نمی‌بندند که مرکز انتقال ویروس است. چرا باید سالن‌های سینما که بیشترین امنیت بهداشتی را دارند، بسته شوند؟!»

این تهیه‌کننده در پایان گفت: «دولت و متولیان فرهنگی که توان حمایت از سینماگران را دارند، می‌خواهند هم سینماها باز باشد و هم خرج نکنند. با این وضع در نهایت این سینماگران هستند که به نفع دولت ضرر می‌کنند. یکی از کسانی که در وضعیت بدی قرار دارد، خود من هستم. قرار بود فیلم سینمایی «آوازهای سرزمین من» توسط حوزه هنری پس از چهار سال در اردیبهشت ۹۹ اکران شود که نشد. به فرض که اکران می‌شد، چه کسی یا ارگانی ضرر من را جبران می‌کرد. الان هم که اکران نشده، نمی دانم چه کاری باید انجام دهم. آیا این بلاتکلیفی و ضرر نیست؟»

۵۷۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1409048

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی IR ۲۰:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۱
    1 0
    قبل کرونا هم از رانتهای موجود و مافیا عقب ماندیم از حرفه گریم مان با اینکه حرفی برای گفتن داریم. ولی بد حاکمیت روزگارم شده بیکاری با یک خانواده ۴ نفری و هیچ کدام از اساتید یاریم نکردن برای فعالیت و حتی دوباره دستیاری کردن. لطفا بگید تا بدونن دم از انسانیت و کار خیر نزنن تو خیریه ها راه می یوفتن تا جلب مخاطب کنن. خجالت بکشی اساتید چهره پردازی سینما
    • IR ۲۰:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۱
      1 0
      اینقدر غلط نگارشی داشت که اصلا متوجه نشدم چی نوشتید
  • IR ۰۸:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۲
    6 0
    خیلی ها در اوضاع فعلی دارن با بهترین مدارک دانشگاهی روی ماشین کار میکنن. شما هم به روش. مگه خون سینماگرها رنگین تر هست که این رو یه گزارش خاص کردینش؟
    • علی FR ۱۶:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۲
      2 0
      دوست عزیز نه خونمان رنگین تر نیست من و شاید امسال من هنوز از خود ماشین نداریم و هنوز مثل آن اقشار مد نظرتو ن از رفاه وسیله نقلیه محروم هستیم و اینکه دوست عزیز من و مانند من هم کارشناسی ارشد هنر هستیم. کمی ملایم تر برخورد کنید لطفا
  • میم IR ۱۰:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۲
    1 0
    جناب شریفی خدا قادر است اکثر مشاغل این گونه شده اند و نان را کسی می خورد که به اسم زرنگی با کوبیدن رقبا بر زمین با هر عنوان و حیله ای خود را جلو می برد .ناراحت و غمگین مباش ما هم خدایی داریم .