نماینده مردم قم در مجلس گفت: نامه رئیس جمهور به مجلس خلاف توصیه‌های رهبری و در شان رییس جمهور نمی‌باشد.

حجت الاسلام علی بنایی در گفتگو با مهر   با اشاره به نامه رئیس جمهور به نمایندگان مجلس به عدم قوت، استحکام و انسجام لازم در نامه فوق اشاره کرد و اظهار داشت: من این نامه را در شأن و جایگاه رئیس جمهور به عنوان رئیس قوه مجریه نمی‌دانم و مثال‌هایی که در آن مطرح شده نیز جنبه و مستندات حقوقی ضعیفی دارد.

نماینده مردم قم افزود: هرچند که قطعا رئیس جمهور در نوشتن نامه‌های خود از نظر مشاوران حقوقی خود بهره می‌برد اما با این وجود متن نامه آراستگی و انسجام لازم را ندارد.

وی در ادامه با اشاره به شرایط حساس کنونی کشور نوشتن چنین نامه‌ای را به مصلحت ندانست و ابراز داشت: در حال حاضر ازهر فرد عادی در کشور پرسیده شود که آیا مقام معظم رهبری با چنین بحث و گفته‌های موافق است قطعا پاسخ آنان منفی خواهد بود.

بنایی ادامه داد: مقام معظم رهبری بار‌ها اعلام کرده‌اند که مسئولین کشور باید از اختلافات دوری کنند و اگر بحث و سخنی نیز وجود دارد مسئله را در بین خود حل کنند.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در سفر به قم، پیرامون دوری از اختلاف مسئولین این استان بیان کرد: با توجه به اینکه رهبر معظم انقلاب، مسئولین یک استان با جمعیت یک میلیونی را دعوت به پرهیز ازاختلاف می‌کند قطعا از وجود اختلاف در بین سران کشور که جمعیتی ۷۰ میلیونی دارد، رنج خواهند برد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی درباره محتویات این نامه نیز بیان کرد: اینکه چرا در این نامه مجلس آماج حملات قرار گرفته است جنبه‌های متعددی دارد.

وی افزود: همه مردم با این امر آشنا هستند که مجلس به علت ماهیت مردمی که دارد در هیچ زمانی نمی‌تواند محل ابراز نظرات شخصی نمایندگان باشد.

بنایی با اشاره به پخش مستقیم و زنده جلسات مجلس و حضور گسترده خبرنگاران دراین جلسات بیان کرد: تریبون مجلس کاملا باز است و جلسات آن کاملا زنده برای مخاطبان پخش می‌شود و این درحالیست که برخی از جلساتی که هیئت دولت برگزار می‌کند بدون پخش زنده و حتی حضور خبرنگاران است.

وی ادامه داد: با توجه به درپیش بودن دور نهم انتخابات مجلس، تحت فشار قراردادن نمایندگان در حوزه‌های انتخابیه نیز می‌تواند یکی از دلایل این موضوع باشد.

نماینده مردم قم در خانه ملت درباره انتخاب رئیس بانک مرکزی نیز گفت: یک بحث جدی که دراین باره وجود دارد این است که آیا بانک مرکزی باید مستقل باشد تا بتواند سیاست‌های نظام را اجرا کند و یا دردست دولت باشد که هرزمان که دولت با کمبود بودجه مواجه شد از خزانه پرداخت کند که این برداشت‌ها خود موجب تورم در کشور می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه دیدگاه تمامی کار‌شناسان رسمی و کسانی که اهل نظر هستند بر این امر استوار است که بانک مرکزی باید مستقل باشد گفت: براساس همین امر انتخاب رئیس بانک مرکزی بر عهده روسای ۳ قوه گذاشته شده است.

/28

 

کد خبر 126058

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • میم US ۱۲:۳۷ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۶
    0 1
    خرید بقالی که نیس. بعضیا دوست دارن قانون را سوا کنن ودر کیسه بریزن. بابا جان قانون اساسی سوا کردنی نیست.
  • shapoor IR ۰۹:۵۰ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    0 1
    چرا زمانی که قوه مجریه دست این اقایون بود بانک مرکزی را مستقل نکردن و میگفتند دولت ما تدارکچی است حالا که یک دولت دلسوز و مردمی میخواد کم کاریهای دولتهای قبلی را جبران کنه میخوان تضعیفش کنند