به گفته مدیرعامل یکی از بزرگترین شرکت هایی که در عرصه شهرک سازی و ساخت و ساز مسکن فعال است هدفمند سازی یارانه ها به طور طبیعی و در کوتاه مدت بر روی قیمت مصالح ساختمانی تاثیر گذاشته و در نتیجه قیمت مسکن افزایش می یابداما احتمال اینکه این مساله در بلند مدت بهبود یابد بسیار زیاد خواهد بود.
براساس اظهارات فرجی، مسئله مسکن نیازمند رونق است،در عین حال باید تاکید داشت اگر سیاست های انقباضی از سوی دولت برای موضوع مسکن اجرا شد به د لیل جهش قیمت مسکن بوده است. اما نمی توانیم به این روند در طولانی مدت ادامه دهیم.
مدیرعامل شرکت سهامی خاص عمران و آبادی کیان مهر که صددرصد سهام آن متعلق به بنیاد مستضعفان است همچنین در رابطه با ورود این شرکت در پروژه مسکن مهر اذعان داشت: براساس توصیه هلدینگ مسکن و شهرسازی قرار است برای ورود به این پروژه برخلاف قبل به شیوه پیمانکاری فعالیت کنیم.
حسین فرجی ، همچنین از احداث طرح 75 واحدی لویزان در قالب 5 بلوک با 80 درصد پیشرفت و پروژه 42 هکتاری شهریار که از سال 83 آغاز شده و تا کنون به دلیل کمبود نقدینگی بهره برداری از ان به تعویق افتاده است به عنوان برخی از پروژه های در دست اجرای این شرکت نام برد.
نظر شما