مهمترین محور های این مصاحبه را بخوانید:
-
سال 1971 متن منشور کوروش را بهعنوان اولین اعلامیه حقوق بشر در سازمان ملل ثبت میکنند و مولاژی از آن ساخته شده و در سازمان ملل قرار میگیرد.
-
در مرحله اول باید بگویم دولت هیچ نیازی به این امور( رونمایی از منشور) برای کسب مشروعیت ندارد؛ اگر به کارهایی که آقای احمدینژاد انجام داده دقت کنیم، میتوانیم بگوییم آقای احمدینژاد، کوروش زمان است. آقای احمدینژاد با مواضعی که در مقابل آمریکا در سازمان ملل گرفته، به نوعی کوروش زمان است.
-
زمان آقای مشایی، قائم مقام سازمان بودهام و در جریان همه کارها و اهداف قرار داشتهام و در حال حاضر هم همان اهداف و پروژهها را دنبال میکنیم.
-
بنده حساب کردم سه سال دیگر مردادماه بازنشسته هستم. یعنی درست قبل از تشکیل دولت بعدی؛ ضمن اینکه تا سه سال آینده خدا بزرگ است. یک سیب را به آسمان که بیندازی، هزار چرخ میخورد تا به زمین برسد.
-
نخست اینکه بحث انتصاب خانمها در مشاغل حساس از خود دولت شروع شد، مخصوصا با انتصاب وزرای زن توسط ریاست محترم جمهوری، و دوم اینکه ٦٠ درصد از پرسنل سازمان میراث فرهنگی خانمها هستند و با ظرفیتها و استعدادهای بسیار خوبی که از خود نشان دادهاند، مستحق احراز این پستها بودهاند. در بحث صنایع دستی دیدیم که بهترین کسی که میتواند آن را اداره کند یک خانم است. به علت اینکه بخش عمده صنعتگران ما در این حوزه، خانمها هستند.
-
از ٩٠ مدیر ارشد این سازمان فقط سه نفر آن خانم هستند که چیزی در حدود ٣ درصد را نشان میدهد؛ پس نتیجه میگیریم این بحث، علمی و منطقی نیست.
-
بنده اعتقاد دارم که چادر حجاب برتر است. منتهی به اینگونه نیست که هر کس چادر نداشته باشد، پس حجاب ندارد. نه شرع، نه قانون و نه اخلاق ما را مجاز به ورود در این حوزه نکرده است.
-
در این خصوص هیچ تفاوتی بین زن و مرد نیست، همانطور که رییسجمهوری محترم گفتهاند، چرا ما در بحث حجاب و عفت فقط یقه خانمها را میگیریم در حالیکه مردان نیز باید رعایت کنند.
-
در بعضی از مواقع مردها بیشتر مفسده ایجاد میکنند.
نظر شما