از صبح امروز معلوم بود انتظار برای پرداخت 475 میلیارد تومان بابت 30 درصد وجه نقد بلوک 18 درصدی سایپا تا ساعت 15 امروز نیز راه به جایی نخواهد برد.

رسول شقاقی: از صبح امروز معلوم بود انتظار برای پرداخت 475 میلیارد تومان بابت 30 درصد وجه نقد بلوک 18 درصدی سایپا تا ساعت 15 امروز نیز راه به جایی نخواهد برد. خریدار بلوک سایپا که متشکل از تعاونی کارکنان و چند قطعه ساز بود پیش تر خواهان پرداخت 495 تومان برای هر سهم بوده و با شکایت از کارگزار فروشنده خود را برنده با این قیمت می دانست که در پنج دقیقه پایانی اولین روزهای واگذاری پیشنهاد داده بود. امروز این گمانه بوجود آمده بود که اگر شرکت بورس و سازمان خصوصی سازی با قطعیت معامله ایران خودرو موافقت کنند خریدار سایپا نیز با کوتاه آمدن از مواضع خود در آخرین ساعات سی روز کاری معامله خود را قطعیت خواهد داد. این موضوع برای ایران خودرو رخ نداد تا خریدار سایپا نیز پرداخت 17 میلیارد تومان ضرر بابت کنار کشیدنش را بر دوش کشد.

این دو واگذاری که از ابتدا پیش بینی می شد با حاشیه های بسیار مواجه شود به حدی اعتبار سازمان خصوصی سازی را زیر سوال برد که مدیرعامل آن با استعفا بازنشست اعلام شد. فعلا تنها برنده شرکت بورس است که از تکرار این دو معامله کارمزد مضاعفی دریافت خواهد کرد.

اتفاقات پشت پرده این ابطال و اثرات آن بر بازار سهام و همچنین تبعات شکست در واگذاری ایران خودرو و سایپا را فردا در «خبرآنلاین» بخوانید.  

کد مطلب 90112

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 9 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین