• سازمان مجاهدین، مشارکت، مجمع روحانیون،کارگزاران، حزب همبستگی و مردمسالاری و حزب اسلامی کار ، اینها 7 حزب برتر از بین 26 الی 27 حزب جریان اصلاحات هستند که پنهانی و بدون اطلاع احزاب دیگر جلسات هفتگی می گذاشتند و در 8 سال اصلاحات،بخش عمد ه ای از دولت خاتمی را امثال این جلسات اداره میکردند.
• آن چیزی که شما در مسائل سیاسی، اجتماعی،فرهنگی و در حوزه دین و مذهب در دولت آقای خاتمی مشاهده می کردید و آنجاهایی که به مبانی دین، امام وانقلاب هجمه صورت میگرفت، بعضی از اینها محصول بحثهایی بود که در جلساتی همچون G7 شکل میگرفت.
• بحرا ن هایی که آقای خاتمی می گفت هر 9 روز برای کشور رخ میدهد و یک اتفاق امنیتی برای دولت پیش می آید، متاثر از همین جلسات بود.
• اتفاقی که در آستانه انتخابات مجلس در کشور رخ داد،این بود که در تبلیغات انتخاباتی یک سایتی مطلبی را منتشر کرد تحت عنوان اینکه سیدحسن خمینی لپ گلی،BMW سوار است و مطالبی از این دست. مسؤول این سایت در زیرزمین خان هاش و به اتفاق یکی، دو نفر از رفقای هم سن و سال خودش در یک فضای جو زده احساسی وتحت تاثیر نشستی که با آقای تا جزاده داشتند این اقدام را انجام دادند و شما خاطرتان هست که جناب آقای توسلی به جهت دفاع از بیت امام و فرزندان امام در مجمع تشخیص مصلحت نظام سخنرانی کرد، اشک ریخت و سکته کرد وفوت کرد لذا یک سوژه اساسی در آستانه انتخابات مجلس به وجود آمد.
• ماشین جنگی رسان های دشمن چه از بیرون و چه از داخل روشن شد و فضای روانی بسیار سنگینی را
• در جامعه به وجود آورد که «ملت چه نشست هاید؟ به بیت امام حمله شد؛ فرزندان امام را زیرسوال بردند، آرما نهای امام در حال از دست رفتن است و... » و این بار را بر دوش اصولگرایان گذاشتند.
• آقای تا جزاده استاد جنگ روانی است. در مجموعه اصلا حطلبان تنها کسی که می تواند به صورت
• عملیاتی و موثر اقدام روانی چه در ارتبا طهای انفرادی و چه در ارتبا طهای عمومی انجام دهد ،آقای تا جزاده ا ست لذا محصول برقراری ارتباط تا جزاده و آن جوان در سایتها منتشر شد ، برای اینکه اینها بتوانند در آستانه انتخابات سوار بر افکار عمومی جامعه موفقیت قابل توجهی در مجلس به دست آورند، البته نظام هم 180 فرصت برای اینها به وجود آورده بود. در سراسر کشور 180 نفر از اینها ازفیلترهای سیستم های اجرایی عبور کرده بودند و می توانستند در یک رقابت منطقی به 180 کرسی در مجلس دست پیدا کنند.
• در جلسات فراوان به این جمع بندی رسیدند که اصلاحات نیاز به لیدر دارد و موسو ی خوئینی ها مصداق
• خوبی برای این امر است لذا مرکز تصمی مگیری جریان اصلاحات برای ورود به انتخابات دهم، از G7 منتقل شد به مجمع روحانیون مبارز و آنجا به مرکزی برای راهبردسازی، تولید فکر و طراحی استراتژی تبدیل شد تا بقیه احزاب و جریانات سیاسی تحت لوای این مرکز به کارخود ادامه دهند و بتوانند در انتخابات به موفقیت برسند.
• اما آقای موسوی خوئینی ها کیست؟ خیلی از دوستان در آن زمان خوشحال شدند و خدا را شکر کردند که اتاق فکر اصلا حطلبان از دست مجاهدین مشارکت خارج و به مجمع روحانیون منتقل شده و بالاخره این مجمع شامل کسانی است که با امام بودند و در دفاع از آرما نهای امام قطعا محک متر م یایستند و دیگر شاهد اقدام های رادیکالی علیه امام و انقلاب نخواهیم بود.
• همان زمان ما نخستین هشدارها را خدمت برخی دوستان و مسؤولان اعلام کردیم که از این به بعد کشور درگیر یکسری موضوعات امنیتی خواهد شد که دلیل آن عقب های است که آقای موسوی خوئینی ها دارد. این شخص در جریان انقلاب از ابتدا تا امروز اقدامات و عملکردش مورد سوال و مشکوک است.
• نقش آقای موسوی خوئینی ها را در 18 تیر سال 1378 بررسی می کنی. از روزنامه سلام متعلق به ایشان یک حادثه امنیتی در کشور اتفاق افتاد که همان روز نوعی براندازی را در دولت آقای خاتمی و با پشتوانه دستگا ههای رسمی کشور طراحی کردند. در حادث های هم که در انتخابات دهم پیش آمد، نقش آقای موسوی خوئینی ها را بسیار برجسته می بینید.
• تا زمانی که فکر در اتاق G7 بود، آمال و آرزوی اصلا حطلبان بازگشت به قدرت بود تا به ارتزاقات سیاسی، مالی و... برسند، به محض اینکه اتاق فکر به مجمع روحانیون انتقال یافت، موسو یخوئین یها گفت بازگشتن به نظام و قدرت فرض اول ما است، باید تکلیف مان را برای نخستین و آخرین بار با نظام روشن کنیم یعنی این بار اگر به قدرت بازگردیم مثل 8 سال اصلاحات نیست که در اواخر عمر آن مجلس را به تحصن بکشیم. از همان روز اول پاشنه ها را کشیده و تکلیفمان را با نظام روشن می کنیم. ببینید چه نگاهی را تزریق می کنند. این فکر مسموم از 2 سال گذشته در حال پمپاژ شدن به جریان اصلاحات است.
• در جایی دیگر آقای «محمد ه » و بهزاد نبوی می یگویند که ما در این انتخابات باید نظام را به «هِن و هِن » بیندازیم. واقعه ای که در این کشور اتفاق افتاد کاملا روشن است و اصلا نیاز به تحلیل ندارد؛ اتفاقی که مقام معظم رهبری نام آن را «فتنه عمیق » گذاشتندو آن را ناشی از بی بصیرتی طبقه نخبگان دانستند و فرمودند: اگر نخبگان ما بصیرت و آگاهی داشتند، ما اسیر این فتنه نمی شدیم. بهزاد نبوی می گوید: سعی کنید احمد ی نژاد را کاندیدای رهبری معرفی کنید که اگر شکست خورد، بگویند رهبری شکست خورده است. این کار را خرداد 76 انجام دادیم و ضربه سنگینی وارد کردیم. الان باید ضربه نهایی را وارد کنیم.
• در جایی دیگر بهزاد نبوی می گوید: «از لجبازی هاشمی با احمد ی نژاد باید حداکثر استفاده را ببریم. از بحث شورای فقاهت باید حمایت و رهبری را منزوی کنیم ».
• طراحی های پیچیده این آقایان در این جلسات فراوان است. جلسات دیگری تحت عنوان جلسات دوشنبه، 2 سال با حضور افراد زیادی برای ریاست جمهوری دهم برگزار می شد. این افراد از موثرتری نهای جریان اصلاحات هستند. بدست آوردن 13 میلیون رای و اقدامات خیابانی اتفاقاتی بود که یک شبه و یک ماهه و 2 ماهه محقق نمی شود بلکه محصول تصمیماتی است که در این جلسات 2ساله گرفته شده و یکی پس از دیگری اجرایی شد .
• شاید اکنون سوال خیلی از دوستان این باشد که چرا با وجود مستندات لازم با برخی سران برخورد نمی شود؟ کیفرخواست برای برخی سران تهیه شد اما مسؤولان تصمیم گرفتند و گفتند «نیازی به کیفرخواست نیست.شما آگا ه سازی کنید و بصیرت بدهید تا نخبگان کشورمتوجه ابعاد این فتنه شوند و اجازه دهید مردم برای اینها کیفرخواست بنویسند .»
• جلسات آقای مهدی هاشمی 5/ 1 سال با حضور امین زاده، مرعشی، بهزاد نبوی، موسوی لاری، عطریانفر، تا جزاده و بعضا محمد خاتمی برگزار می شد و نحوه بازگشت به قدرت را بررسی می کردند. این جلسات از موثرترین جلساتی بوده که در جریان انتخابات برگزار می شده و آن چیزی که کشور را دچار یک موضوع امنیتی و پیچیده کرد، محصول تصمیم گیر یهای جلسات تحت لوای مهدی هاشمی بود. جالب اینجاست که آقای بهزاد نبوی با آن سابقه سیاسی که میان اصلا حطلبان دارای لقب چریک پیر سیاست است هم 5/ 1 سال در جلسات این آدم شرکت می کرده است.
• امروز از سرکرد ه های اراذل و اوباش تهران متهمانی هستند که یک تا 2 ماه قبل از انتخابات، اینها را دعوت کرده و توجیه کردند و آموزش دادند برای اینکه بتوانند در وقت منا سب بهره لازم را از اینها ببرند. متهمی هست که شبی 800 هزار تومان می گرفته و به اتفاق رفقایش مناطق شرق تهران مثل فلکه چهارم تهرانپارس، نارمک و هفت حوض را به آتش می کشیده است.
• این آقایان با مستندات خودشان و جمع آوری نظرسنجی ها به این نتیجه رسیده بودند که قطعا شکست خورده اند اما بهانه تراشی جزو برنامه های اینها بود تا با اخلال در سیستم انتخابات آن را ملغی اعلام کنند اما به لطف امام زمان شب قبل از انتخابات بین 8 تا 12 شب هر 3 محل شناسایی شد و از اخلال در انتخابات جلوگیری به عمل آمد. اگر یادتان باشد فریادشان درآمد که چرا SMS ها قطع شده و... . لذا اگر این فتنه کنترل نمی شد اینها انتخابات را در همان ساعت اول زمینگیر می کردند و نمی گذاشتند انتخابات به پایان برسد، چون اساساً براساس نظر سنج یهای خودشان مطلع بودند که شکست خورد ه اند. به همین دلیل هزینه این شکست را باید به گردن نظام می انداختند.
• آقای موسو ی خوئینی ها در جواب سوال آقای خاتمی مبنی بر تعدد کاندیداها (میرحسین و کروبی ) می گوید ما هر دفعه میرحسین را می آوریم و پس از استفاده مثل یک دستمال دور می اندازیم. همینجا نقل قول از بهزاد نبوی بگویم که در جواب این نگرانی می گفت: به کروبی3 2تا وزارتخانه می دهیم و کنار میرود. میرحسین را هم که خود ما آوردیم هر وقت خواستیم برکنار می کنیم. اگر هم کروبی کنار نرفت، مدیریت او را در دوران بنیاد شهید بررسی می کنیم و چند فساد اقتصادی پیدا و مطرح می کنیم تا کنار رود. می گفتند، میرحسین موسوی اگر کنار نرفت، عکس همسرش قبل از انقلاب که بی حجاب است را منتشر می کنیم. بعدها سعی کردند این قضیه را به اسم اصولگرایان تمام کنند اما طبق مستندات استارت اولیه آن در جلسات اصلا ح طلبان زده شد.
• سوال ما این بود، شما که می دانستید شکست خوردید چرا به آقای میرحسین دروغ گفتید؟ گفتند ما چون می دانستیم آقای احمد ی نژاد در روستاها و شهرستا نها رای دارد آن را محاسبه نمی کردیم تا رای میرحسین بالا بماند و تضعیف روحیه صورت نگیرد. 5 الی 10 درصد به را ی ها اضافه می کردیم و سپس به میرحسین ارائه می دادیم.
نظر شما