به گزارش واحد مرکزی خبر، آیت الله آملی لاریجانی در گفتگوی مستقیم با شبکه اول سیما افزود: در بحث حجاب قوه قضائیه خودش را نسبت به افراط کاری مسئول می داند و ما حتما از افراط کاری اجتناب خواهیم کرد. وی گفت: آنچه که برخورد قوه قضائیه را می طلبد فقط بی حجابی سازمان یافته نیست بلکه براساس قانون مجازات اسلامی بی حجابی جرم است.
رئیس قوه قضائیه اضافه کرد: ما به عنوان دستگاه قضا حق نداریم از قانون تخطی کنیم و نیروی انتظامی هم ضابط دستگاه قضایی است و باید درباره جرم مشهود اقدام کند و در موعد خودش تحویل دستگاه قضایی بدهد.
وی گفت: ما معتقدیم که این جرم مثل سایر جرایم بحث فرهنگی هم می خواهد اما نباید به دلیل بحث فرهنگی اصل این جرم و مجازات آن در پوشش قرار بگیرد و کنارش بگذاریم. آیت الله آملی لاریجانی گفت: روانشناسی جرایم یک بحث است ولی هیچگاه در هیچ جای دنیا به بهانه اینکه کار فرهنگی، جامعه شناسی و روانشناسی می کنیم مجازات را معطل نمی کنند. وی افزود: ما از کسانی که این موضوع را رعایت نکرده اند می خواهیم از باب احترام به حقوق مردم در یک جامعه مردمسالار دینی باید قانون را رعایت کنند و دستگاه قضایی موظف به این کار و مسئول اجرای قانون است و تخلفش هم جایز نیست و نیروی انتظامی هم در این باره مسئول است.
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه ما از افراط کاری در همه جا باید اجتناب کنیم تاکید کرد: باید دین را رعایت کرد؛ ما حدود الهی را باید رعایت کنیم که به نفع همه است. وی با اشاره به وضع بی بند و باری در کشورهای لیبرال دموکراسی گفت: ما در حکومت های لیبرال دموکراسی غرب در بحث بی بندوباری جنسی آیا به جای خوبی رسیده ایم و کشورهای لیبرال دموکراسی واقعا از این وضع راضی هستند؟
رئیس قوه قضائیه افزود: در این کشورها جز این است که از حیات زن به عنوان کالای مالی استفاده می کنند، و این بها دادن به زن نیست.
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه بحث حجاب و عفاف را باید در چارچوب دین رویت کرد افزود: احترام به نظامی که مردم با رای دموکراتیک خود آن را به منصه ظهور رسانده اند، احترام به مردم است. وی گفت: من امیدوارم از بعضی حرفها که گاهی منشاء حقوقی ندارد دوری کنیم و اگر قانون را نمی پسندیم باید برویم قانون را عوض کنیم و باید قانون مداری و قانونمندی شعار همه ما باشد. رئیس قوه قضائیه در پایان گفت: من امیدوارم کسانی که رعایت نکرده اند توصیه اخلاقی بنده را بپذیرند و برای رعایت حرمت دیگران این جهت را رعایت کنند.
رئیس قوه قضائیه گفت: بحث حجاب، ضرورتی دینی است و به لحاظ قانونی هم بی حجابی جرم است.
کد خبر 70663
نظر شما