خبرآنلاین

آخرین به روز رسانی: 48 دقیقه قبل
کد مطلب: 6690
زمان انتشار: شنبه 29 فروردین 1388 - 20:46:53

هنرنمایی 15میلیارد تومانی علی آبادی

مطالب دیگران  - .

"حبیب‌الله کاسه ساز" تهیه کننده سیما به عنوان کارگردان مراسم افتتاحیه و اختتامیه دومین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی انتخاب شد.

به گزارش جهان نیوز ،سرانجام پس از گذشت چهار ماه از آغاز برگزاری جلسات و مذاکرات با شش نامزد کارگردانی، در نشست هفته گذشته در دفتر محمد علی‌آبادی، رییس کمیته‌ی اجرایی بازی‌های کشورهای اسلامی مسوولان برگزاری این بازی‌ها با "کاسه ساز" به توافق رسیدند.

شنیده ها حاکی از آن است که مبلغ این قرارداد 15 میلیاردتومان است که به لحاظ زمان محدود تا برگزاری مسابقات هزینه این میزان پول در نوع خود جالب است .کاسه ساز که این روزها بعنوان تهیه کننده فیلم اخراجی های 2 با فروش 4 میلیاردی ایام خوشی را سپری می کند قرار است  بنا به درخواست مسولان سازمان تربیت بدنی مراسم افتتاحیه دومین دوره‌ی بازی‌های کشورهای اسلامی را همانند المپیک چین با عظمت برگزار کند و پرشکوهترین مراسم افتتاحیه و اختتامیه را در طول تاریخ ورزشی کشورمان شکل دهد.

در حالی پس از انجام چهار ماه برگزاری جلسات و نشست‌های فروان برای انتخاب کارگردان دومین دوره‌ی بازی‌های کشورهای اسلامی از "حبیب‌الله کاسه‌ساز" به عنوان کارگردان این بازی‌ها نام برده می‌شود که وی سابقه‌ی کارگردانی حرفه‌ای در تلویزیون و سینما ندارد و بیشتر به عنوان تهیه کننده در این بخش‌ها فعالیت کرده است.

به گفته‌ی حسن میرزاآقابیک، دبیر اجرایی این بازی‌ها، حبیب الله کاسه‌ساز به عنوان هماهنگ کننده‌ی مراسم در بخش‌های هنری فعالیت خواهد کرد!
و در زمینه‌ی برنامه‌های ورزشی نیز گروهی متشکل از کیومرث هاشمی، بهرام افشارزاده، حبیب الله کاسه‌ساز و عبدالرضا ساور به عنوان گروه مشاور تصمیم‌گیری خواهند کرد.

دومین دوره‌ی بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی طی روزهای 25 مهر تا 7 آبان در شهرهای تهران، مشهد و اصفهان برگزار می‌شود.

مراسم افتتاحیه و اختتامیه بازی‌ها در ورزشگاه تختی تهران برگزار می‌شود.

کد مطلب: 6690
زمان انتشار: شنبه 29 فروردین 1388 - 20:46:53
نظرات [1 ]
بی نام دوشنبه 31 فروردین 1388 - 09:47:39
گویا علی آبادی از اصلاح الگوی مصرف اینگونه پیروی می کنند که هزینه های سازمان تربیت بدنی را بی مورد چند برابر کنند. از قدیم گفته اند دارندگی اعتبار و تصویب بودجه و برازندگی روسا است.
فرم ارسال نظر

نام (اختیاری)

پست الکترونیک (اختیاری)  

آدرس وب سایت یا وبلاگ

نظر شما  

لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید:

 = 8+4

تبلیغات
صفحه اصلی | درباره ما | ارتباط با ما | جستجو | نقشه سایت | فید مطالب | آرشیو

استفاده از کلیه مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
stat

Designed and Developed by DORHOST