سال گذشته هر ساعت 14 طلاق در کشور روی داده است.

مهر نوشت:

یک آسیب شناس علوم اجتماعی با اعلام اینکه بر اساس آمار ثبت احوال در سال گذشته هر یک ساعت 14 طلاق در کشور رخ داده گفت: عشقهای خیابانی و زودگذر بر اساس آشناییهای تلفنی و کمرنگ شدن معیارهای دینی در انتخاب همسر از اصلی ترین دلایل طلاق هستند.

دکتر مجید ابهری افزود: بر اساس آمار ثبت احوال تا بهمن ماه سال گذشته 114 هزار و 674 واقعه طلاق در کشور رخ داده و با توجه به نرخ رشد 2/13درصدی آن در کشور بدون در نظر گرفتن آمار اسفند ماه سال گذشته هر ساعت 14 طلاق در کشور روی داده است.

وی گفت: بر اساس بررسیهای میدانی، کوتاه بودن مدت آشنایی قبل از ازدواج، عشقهای خیابانی و زودگذر براساس آشناییهای تلفنی و اینترنتی، توجه به معیارهای مادی و ظاهری، فاصله گرفتن از ارزشهای اخلاقی و معنوی، کمرنگ شدن معیارهای دینی در انتخاب همسر، عدم نظر خواهی از والدین و بزرگترها و مراجعه نکردن به مشاوره هنگام انتخاب و همچنین آگاه شدن از اعتیاد بعد از ازدواج از اصلی ترین علل وقوع طلاق هستند.

این محقق و استاد دانشگاه تاکید کرد: با توجه به اینکه هیچ کدام از زوجین به لحاظ فرهنگی و اجتماعی به مسئله اختلاف جنسی اشاره نکرده و یا کمتر از آن یاد کرده اند می توان گفت عدم تفاهم جنسی ناشی از ضعف تربیت جنسی جوانان توسط خانواده ها و یا نهادهای آموزشی، ناتوانیهای جنسی به دلیل تغذیه یا مسائل روحی و عصبی از زیربنایی ترین دلایل طلاق در جامعه است.

به گفته ابهری، مشکل فقر در خانواده بعد از ازدواج عامل چندان مهمی در وقوع طلاق نیست چرا که تفاهمهای رفتاری و ساده زیستی و دوری از تشریفات زائد زندگی می تواند این مشکل را ضعیف و کمرنگ کند بنابراین برای جلوگیری از تکرار این آمار تلخ توجه به این نکات کاملا ضروری است.

کد خبر 62047

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۸:۵۶ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۶
    0 0
    سلام ميبخشيد شكم گرسنه دين را هم بر نمي تابد چه برسد به ... در هر صورت اين نتيجه و حاصل كار هاي فرهنگي و اقتصادي خودمان است
  • امین IR ۱۰:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۶
    0 0
    به نظر من علاوه بر اینها دخالتهای نابجای اطافیان هم باید اضافه کرد
  • من IR ۱۲:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۶
    0 0
    قربونت برم تو اين مملكت يه زوج يه چادر سفري نميتونن بخرن بعنوان خونه استفاده كنن.خدارو شكر فعلا ميشه نون بخري شكم پر بشه ولي سوبسيدارو بردارن ديگه نون هم ميره جزو موارد قابل حسرت خوردن.ديگه چجوري ساده زندگي كنيم.
  • پيشاهنگ ستوده درويش IR ۱۳:۱۲ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۶
    0 0
    ازدواج نه امزي فردي بلكه اجتماعي است . لذا بايستي در مورد آن از مشورت افراد مجرب و اطرافيان طرفين نامزد استفاذه شود . اشخاص حقيقي و حقوقي ذيربط نبايد از هيچ مساعدتي در اين خصوص خودداري ورزند . حديث معروف نبوي : « ابغض حلائل عندي الطّلاق » حاكي از وخامت وضع ازدواج هاي منجر به جدايي است .
  • aftab.azarbayjan@gmaile.com IR ۱۳:۲۶ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۶
    0 0
    این هم در اثر بی توجهی مسئولان و خانواده ها حاصل شده است که با مهریه های سنگین باعث ویرانی بنیاد خانواده ها شده اند انگار میخواهند خرید و فروش کنند مثل اینکه اعتفادی که ماداریم پوچ و ظاهری است وهمه حرفها و فرمایشات خداوند و رسول خدا اثری در ما نکرده است غالب طلاقها ناشی از مهریه های سنگین و بی توجهی به فرهنگ ازدواج اسلامی در میهن ماست
  • بي نام IR ۱۴:۴۶ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۶
    0 0
    كاش اعلام مي كردند كه چند درصدش بخاطر مسائل اقتصادي است.انشاءالله وقتي يارانه ها رو توزيع كنن آمار طلاق پايين مياد.
  • بدون نام IR ۱۴:۵۶ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۶
    0 0
    چرا همه چيز ربط داده ميشه به مذهب ؛ چرا نميگيد مشكل اقتصادي ؛ چرا نميگيد مشكل اجتماعي ؛ چرا نميريد اين همه جامعه اي درست رو كه اين راه ها رو رفتن و به نتيجه رسيدن رو بياريد الگو كنيد ؛ ميترسيد يك دفعه غرب زده بشيم ؛ همين غربي كه به نسبت جامعه ما و اين همه آزادي كمتر از ما طلاق داره ؟ تا كي سرتون رو زير برف نگه ميداريد؟
  • مهدی IR ۱۹:۴۰ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۶
    0 0
    بی جهت فرهنگ را مسئله ندانید . بنده کاملاً طبق موازین اسلامی و شرعی ازدواج نمودم اما به دلیل بیکاری و تعطیلی محل کار خود علیرغم داشتن مدرک تحصیلی مناسب نتوانستم از عهده مخارج زندگی برآیم و علیرغم نامه های فراوانی که به مسئولین نوشتم ، اما هیچ نتیجه ای حاصل نشد و سرانجام مجبور به جدایی از همسرم گردیدم . این را گفتم بدانید که مانند من در این کشور بسیار هستند نه اینکه برایم دلسوزی کنید . پس بیخود فرهنگ را بهانه نکنید علت آمار بالای طلاق فقط یک چیز است و آن هم موج فزاینده بیکاری در کشور .
  • خوشه صفر IR ۲۲:۱۷ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۶
    0 0
    اگر کار را به کسانی که سواد کارها را داشتند میدادند امروز گرفتاریها کمتر بود حالا هم اوضاع بدتر میشه چون اوضاع معیشت مردم هم خرابتر شده و رو به وخامت میره امروزی که در انیم روز بهترمونه برعکس همه جهان