وکیل کلوتید ریس شهروند فرانسوی که درجریان حوادث پس از انتخایات سال قبل بازداشت شده بود اعلام کرد: حکم برائت موکل او فردا یکشنبه صادر خواهد شد.

به گزارش خبر آنلاین،العربیه به نقل از خبرگزاری رویترز نوشت :محمد علی مهدوی ثابت  گفته است:مساله کلوتید ریس حل شده است و دادگاه فردا یکشنبه حکم برائت او را صادر خواهد کرد.

ریس که دانشجوی فرانسوی موسسه علوم سیاسی لیل است به منظور پیگیری موضوع پایان نامه دکترایش با عنوان «تاریخ و جغرافی در مدارس و کتابهای آموزشی ایران پس از انقلاب ۱۹۷۹» به اصفهان سفر کرده بود و دراین مدت به تدریس زبان فرانسه در دانشگاه اصفهان مشغول بوده‌است.

وی در هنگام خروج از ایران در فرودگاه به اتهام وجود تصاویری از اغتشاشات سال قبل ، توسط دستگاه های امنیتی دستگیر شد اما در (مرداد سال 88 )با وساطت سوریه به شرط اینکه در سفارت فرانسه اقامت داشته باشد، آزاد شد.

 

کد خبر 61857

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین