نایب رئیس‌مجلس گفت که هیچ اجبار وفشاری برای حمایت از رئیس‌جمهور وجود ندارد.

به گزارش خبرآنلاین، محمدرضا باهنر در نشست خبری پیش از ظهر امروز که در جامعه اسلامی مهندسین برگزار شد، در پاسخ به سوالی در خصوص انشقاق بین اصولگرایان و اینکه منشا اجبار حمایت اصولگرایان از احمدی نژاد چیست؟، گفت: ما هیچ اجباری و فشاری را احساس نمی‌کنیم و آقای احمدی نژاد را در اردوگاه اصولگرایان می‌دانیم. انجام وظیفه شرعی ما نباید تحت تاثیر دوستی‌ها و خصومت‌ها باشد. اگر مساله قابل نقدی را از رئیس‌جمهوری می‌بینیم، نقد خواهیم کرد. ایشان نیز اگر نقدی به عملکردمان دارند مطرح می‌کنند و این به معنای جدا کردن ایشان از جناح اصولگرا نیست.

مهمترین محورهای مصاحبه وی از این قرار است:

* معتقدیم از نظر سیاسی و تصمیم‌گیری، فتنه تمام شده است؛  اینکه عده‌ای بخواهند که مجلس، دولت و قوه قضاییه، فضای فتنه‌انگیزی را در فضای عمومی کشور ادامه دهد، تلقی درستی نیست.

*فتنه سال گذشته را عده‌ای یا به دلیل ساده‌لوحی یا عدم شناخت از مردم راه انداختند. شاید هم فکر می‌کردند باید از نظام انتقام بگیرند. این کار خسارات و منافعی هم داشت و در واقع یک جنگ تمام عیار در بعد سیاسی، اجتماعی و حمله به کیان نظام اتفاق افتاد.

*اتهام زنی جزو ناهنجاری‌های اجتماعی است و براساس قوانین موضوعه هر کس از کسی شکایت دارد، باید از طریق قوه قضاییه پیگیری کند. مسیر قانونی این‌کار مشخص است. البته کسی که متهم است مجرم نیست و جرم متهمین باید در دادگاه اثبات شود و افشای نام متهمین بدون اثبات در دادگاه از نظر ما محکوم است.

* در مورد اتهاماتی که به آقای رحیمی زده شده شنیده‌ایم که شکایت‌هایی مطرح شده و باید جلوی فضای اتهام‌زنی گرفته شود.

* تا آنجایی که بنده اطلاع دارم آقای هاشمی بارها به صورت رسمی و غیر رسمی در نامه‌هایی به قوه قضاییه خواستار رسیدگی به اتهامات مطروحه شده است که در رسانه‌ها بر علیه خانواده ایشان عنوان می‌شود. یعنی درخواست رسیدگی را ارائه دادند. ما هم طرفدار این مساله هستیم تا برای همیشه حل شود.

*جبهه مشارکت و سازمان مجاهدین در قوه قضاییه از خود دفاع کنند

*هنوز فضای عمومی کشور فضای رقابت احزاب نیست و رقابت جناح‌هاست. یعنی در کشور ما جناح‌ها هستندکه یا می‌برند یا می‌بازند. البته من این رویه را نمی‌پسندم. باید در کشور چند حزب قدرتمند باشد که هم مردم تکلیف خود را بدانند و نظام بداند که با چه کسی طرف است.

* تعطیل شدن دو حزب مشارکت و سازمان مجاهدین به معنای تعطیلی فعالیت اصلاح‌طلبان نیست. اگر کسی تصور کند جریان اصلاح‌طلبی با زندان رفتن یک نفر از بین می‌رود، این گونه نیست.

* باید اجازه دهیم سخنان گفته شود و سعه صدر خود را افزایش دهیم حتی اگر نقدی غیر منصفانه می‌شنویم.

*چون هر سال یک انتخابات داریم، پیش لرزه‌ها و پس لرزه‌های آن در طول یک سال ادامه دارد. این مساله در امور اجرایی تاثیر می‌گذارد که هزینه سنگینی برای کشور دارد.

*حرف‌های اخیر اوباما، بی‌نظیر بود و تعبیری که در این زمینه می‌توان کرد دیوانگی محض، جاه طلبی محض و یا عدم تشخیص افکار عمومی دنیاست. فکر می‌کنیم مجامع بین‌المللی و نهادهای حقوقی دنیا نباید از این خبط رئیس‌جمهور آمریکا دست بردارند، تا زمانی که تکلیف صاحبان سلاح‌های هسته‌ای روشن شود.

*هدفمندکردن یارانه‌ها قانون یک روزه یا یک شبه نیست. مجلس به دولت تکلیف کرده است که در سال 89 این قانون را اجرا کند. اینکه چه کاری در چه زمانی افزایش پیدا کند در اختیار دولت است اما فضای کلی را در قانون پیش‌بینی کردیم که مجموع فشارهای قیمتی چگونه باید باشد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 56741

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 12 =